- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.301
ay kıs bu sıcakta ütü çakilir mi yaaaaaaaaa
ben gece yapıyorum balkon kapısının ağzında
hatta balkona çıkarcam utanmasam ütüyü
bu kez gerçekten çıkıyom..
üst kattaki koşum izmire kızının üniversite mezuniyeti için gitmişti.. kızımız kimyager oldu.. şimdi dahada yükseltecekmiş galiba..
bi gidip hoşgeldin diyim.. kadın bana çok bulunuyo..
hem anlatsın bakalım izmirde nereleri gezmiş.. bende gitmiş kadar olurum.. resimlerine bakayım onun..
kızlarrr bılgede unuttu bızı hıc gelmıooooo ınsan arada gırerrr yazar dıımı ammaaaa
canım naberrrrr
hoşgeldin nasılsın iyimisin ?
iyiyim canımcım çok sğl.sen nasılsın .
canım naberrrrr
hoşgeldin nasılsın iyimisin ?
iyiyim canımcım çok sğl.sen nasılsın .
sağol hayatım iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte hayatla
benım adetlerimde iyice sapıttı kızalr ya .gecen ay 12gün gecti buay 25gün gecti.
doktor bısey yok dıyo.hormon tahlilleride güzel çıkıyor.
izmirde erol hocaya başladım şimdide.doktordn yana şansım gülmedi biliyosunz.
o da 2,aşılama dedi ama hazır değilim aşılamaya .erteledık oyuzden.diyoruzkı once su adet analizie bakalım yumurtalıkalrı ilaççsız tedavı edelim gerk yok aşılama dıyo.benım daha görecegım şeyler var galıba.rabbım imtihan ediyor
Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla versin meleğini inşallah
benimde hamile kalmadan çnce bi 3 ay felan gecikmeler olmuştu
doktor problem yok demişti balki seninde vücut kendini alıştırır ay inşallah
Valla hep dualarımdasınız ya
bende 5 seneden sonra yaşadım bu duyguyu Rabbim inşallah sizleri daha fazla bekletmez.
Ay kıslar günler azaldıkca heyecanlanıyorum yaaa
erol hocayı kk dan çok iyi diye duymuştum.. hatta ona bebiş için gidenler çifter çifter hamiş kalıyorlarmış.. inşlh rabbim sanada ikiz ikiz nasip etsin inşlh..benım adetlerimde iyice sapıttı kızalr ya .gecen ay 12gün gecti buay 25gün gecti.
doktor bısey yok dıyo.hormon tahlilleride güzel çıkıyor.
izmirde erol hocaya başladım şimdide.doktordn yana şansım gülmedi biliyosunz.
o da 2,aşılama dedi ama hazır değilim aşılamaya .erteledık oyuzden.diyoruzkı once su adet analizie bakalım yumurtalıkalrı ilaççsız tedavı edelim gerk yok aşılama dıyo.benım daha görecegım şeyler var galıba.rabbım imtihan ediyor
amanın o sırt ağrısı çok fena.. bu havada pek gitmez ama sırtına sıcak havlu gibi bişiy koymak çok iyi geliyo..günadın nurtenciğim nasılsın canım ya beni klima çarptı sırtım felaket napacam ben ya ilaç içemiyorum bişeyler sürüyorum ama banamısın demiyo nefesimi kesiyo bütün gece uyumadım delircem ya ne yapayım ben şimdi
günadın nurtenciğim nasılsın canım ya beni klima çarptı sırtım felaket napacam ben ya ilaç içemiyorum bişeyler sürüyorum ama banamısın demiyo nefesimi kesiyo bütün gece uyumadım delircem ya ne yapayım ben şimdi
gunaydın kızlarrrr
kudretcım resımlerıne baktım mertın faceden maşallahhh darısı basımıza sen buyuttun bıle bız daha cıkaramadık :roflol:
dualarımzıdasın kadrıyecımm en kısa zamanda inşşş rabbım sanada yasatsın bu gusel duyguyuuu
bn dun emzırme sudyenı aldım ıkıtane
Yaa Nurten çok az kaldı valla yaa 44 gün inanası gelmiyor insanın dimi.. Ama bak doğunca burayı unutmak yok ona göre... Benim kırmızılar hala görünürde yok ancak sarı akıntım var aynı idrar gibi baya bir sarı anlamadım hiç böyle birşey gelmezdi pek..Göğüslerim sanki bugün birazcık daha hassas.. Bugün test alcam ama yarın sabah ilk idrarımla yapıcam hayırlısı artık... Nedenn bu ay hamile değilmişim hissim var bilmiyrum inşallah hamileyimdir... Daha kahvaltı etmedik kociş izinde kalkayım hazırlıyım bari bugün bir tej urçların içini yerleştirip kaldırıcaz o kadar başka da iş yapmıcam.. Gelirim yine öptüm..
kızlar bişiy sorcam..
lohusalık için yatak örtüsü olarak ne düşünüyonuz..
pike takımı mı yaptırsam acep.. çok kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?