Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdesiniz yaaaaa
beimde işim çok gitcem birazdan az çene çalalım

canım lohusa pıkesı ne hkkaten yaaa yokmu gusel pıke takımın kullan ıste bnm anacım yapmıstı onu kullanıcm işte
bı arkdsmında son 6 gunu b dra gıtmı nstye falan baglamıslar suyu azmıs onun harcınde herseyı iimişşş ama daha donmemıss kızı yaa cumartesıye kadar beklıcek olmadı sezeryana alıcklarmısss

of çok sıcak
bugün hiçbişi yapasıım yok
evde olsam keşke

neyse
haftaya perşembe bende çıkıyorum çok şükürrrrrrrrrr

çiğdemden haberin varmı seval ya
arasammı aramasam mı bilemedim

yok cnm hbaerım malesef cok merak edıorumda aramaya cesaetım yok ara sen bı ıstersnnn

kızlar ben bugün bayıldım.. sonra kendiliğinden ayıldım.. ama halen üzerimde bi salaklık var.. kafam çok manyak halsizlikte var..

benim öyle dantel sardırılmış bi pike takımım yok..
doğumdan sonra yatarken düzgün bişiy kullanmak istiyorum.. yatttım yerde sürekli serili kalsın.. hem benim pike hem bebişin pikesi aynı aynı olsun istiyom..

aslında dantel sardırılmış yorgan çarşaflarım var ama onları tüpten önce yıkamıştım sonrada ütülemeye fırsatım olmadı çok fena rahatsızlanınca ütülemeden katladım koydum kenara.. şimdide kırışıklıklarını açamadım..

oyüzden doğumda eve gelince lohusa yatağıma serilcek adam gibi bişiyim yok..
burda bi yorgancıya pike takımı mı sardırsam acep.. kenarına hazır dantelden..

siz yatak için bişiy düşünmüyonuzmu..

gülerim geçmiş olsun canım nasıl bayıldın kız ay benimde çok başım dönüyor karnım şişti gaz var sürekli anammmmmmmmm çok zor hamilelik yavvvvvvvv ilaçta içilmiyo dayanıyorum içmemek için ama öldüm yavvvvvv

gecmıs olun guler kızz dıkkat et heee
cnm bnm var öle sardılırmıs pıkemm onu sererım cokta guselll

çok sağol canım
daha öncede hamişlikten dolayı çook baygınlık geçirdim ama ilkkez şuurumu kaybettim..

kulaklarım uğuldamaya başladı. anladım kendimi hemen bi yudum su içtim ama fayda etmedi.. derken gözlerim karardı aynı ande vucudum ateş gibi oldu sonra soğuk ter boşandı.. çekyata oturduğumu hatırlıyorum gerisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…