Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olcayım yaptım kuşum.. hatta makineden bile daha çıkarırken ütüledim belki açılır diye.. olmadı.. ama yine güzelce katlayıp koydum kenara bugün tekrar yıkayacaktım fazla sıktırmadan çıkarıcaktım makineden ama.. kötü olunca kaldı.. bişiyler atıştırdım az önce bulaşıklarım bile duruyo.. ya oturuyom ya yatıyom..

ama dıkkat et gulerım yaa boswer ısı faln allah kourusun ya ayılmasaydın kendılıgındennnn

bayıldık ayıldık akannehir
kendime gelince hemen soğuk duş alddım iyi geldi gözlerim açıldı.. ama banyoya kadar zor gittim

kızlar ben bugün bayıldım.. sonra kendiliğinden ayıldım.. ama halen üzerimde bi salaklık var.. kafam çok manyak halsizlikte var..

aman gülercim dikkat et kendine
çok geçmiş olsun yaaa
bende öyle arada bayılırım ama nedeni bulunamadı
eşimle yolda yürürken trende evde çok bayıldım tuhaf bişiii

ya hiç düşünmedim ben onuuuu

geçmiş olsun canım
dur bu daha başlangıç inşallah 3 aydan sonra b,raz rahatlarsın ama son aylarda gene başlıyo ağrı sancılar
ben şimdi çatı ağrımdan yürüyemiyom bile
ay inşallah sizde olmaz bu çok feci bi ağrı yaaaaaaa

ay bilmem mi
ben tamamen şuurumu kaybederim
kontrolünde doktora söle bakalım bunu hamilelikte doğal bildiğim ama genede sor bence

bayıldık ayıldık akannehir
kendime gelince hemen soğuk duş alddım iyi geldi gözlerim açıldı.. ama banyoya kadar zor gittim

aman deyim güler
evde yanlızken duşa girme canım ya
Allah muhafaza ayağın felan kayar evde biri bulunsun
ben eşim olmadan duşa felan girmiyom hiç

sıcaklardan çok etkileniyorum.. belkide sıcaklardan oldu bilmiyorum.. ama kntrolde dr bi söylerim.. gerçi hamilelerde bayılanları çok duyuyorum..

kimsecikler yook
bi oyun bölümene bakiim.. kaydirigubbakcemile2

aramızda bitek nurtiş beşik aldı dimi..
öznur da aldımı acep nasıl bişiy aldı..
sevalcim bakıyodu..
bende park yatak veya nurtenin gibi beşik arasında kararsızım..

normal beşikte çocuk biraz büyüdüğünde dönerken kolları ve bacakları kenarlara çarpıyomuş.. kenar korumalar olsa bile morarıyomuş çocuğun bacakları..

kudret nasıl bişiy aldı acep.. unuttum valla..

öznuda almadı diye biliyorum
kudret park aldı diye hatırlıuorum ben gülercim ya
benim beşiğin yan korkuluklarının korumaları baya kalın ama çarparmı kolunu bilmiyorum ya

Kızlar merhaba bugün gelemedim hiç bizim yakın arkadaşlarda sorun var bu aralar kız eltisiyle anlaşmıyor çocuk benim eşimin çocukluk arkadaşı bir haftadır kötüler bugnde kız cıngar çıkarmış çok iyi kız aslında iyi anlaşıyoruz neyse eşi aradı eve gidin diye bizde gittik konuştuk olayları ben biliyordum zaten hergün konuşuyorduk arkadaşla.Biraz sakinleştirdik eşimde dün arkadaşıyla tek konuşmuştu neyse biz kıla konuştuk sonra çocukta geldi yine konuştuk baya sonra yemeğe gittik geldik bu saat oldu işte...

Nurtenciğim valla kırmızılar hala yok bugün test alıp yarın sabahtan yapcaktım ama işte arkadaşa gidince acelece kaldı... Yarın alıcam yapıcam tekrar ama maalesef burnumda, alnım sivilceler çıktı regli olucam büyük ihtimal çünkü yakınken böyle oluyor peki sizde hamileliğin ilk günlerinde böyle sivilceler çıktı mıydı ki.. Bir de sarı akıntım var baya sarı yanii sizde de oldu mu... Hiç umudum yok ama inşallah olur...

Gülerciğim geçmiş olsun canım dinlen, sıcaklar çok fena bol bol su iç.. Yalnız da banyoya girme sakın bak orada bayılırsın ayağın kayar mazallah yani... Eşin evdeylen gir banyoya.. Aman dikkat et kendien doktorunla da konuş bu konuyu....

günaydın kıslar

sedacım ben hamile olduğum ay sadece çok sancım vardı
ve ateşler içinde yanıyodum. içimden alev çıkıyodu sanki kışın ortasında
başka öyle akıntı sivilce her ay olan şeylerdi zaten bende

gunaydın ben dun aksam nıe gıremedım bu sıteye bakım var dıoduu geneeee bı bıtemedı bakımı sıtenınn

kızlar dun cıgdeme msj atmıstım cvb vermısbanaa dua ıstıo ve selamı var hepınızee cok zayıfladım dıoo hamılelgımden öncekı halımden bıle zayıfım dıo goren yenı dogum yaptı demez demısss kendıme bı gelıyımm kızımın mezarına gıdıcem demıısss cok duygulandım yaaaaa :gitme:

günaydın kızlar ay çok üzüldüm ya allah sabır versin çiğdemimize denilecek bişeyde olmuyo son zöz söylenmiş oluyo bu arada benim akşam da bi kaç damla açık pembe gelmiş başka yok neden oluyo kızlar bu ya devam etse gideceğim doktora ama devam etmiiyo

ay canım benim yaaaa
Allah sabır versin çok zor yaşadıkları

hiç bilmiyorum ki olcaycım ya
neden oluyoki acaba bence ihmal etme sen onu

nurten canım ya bi sıkıntımda yok birde çok evham yapmak istemiyorum bu dış gebelikten dolayı ilk haftalar çok kastım kendimi şimdi diyorum akışına bırakayım zanet progestan kullanıyorum ondan başkada yapacak bişey yokmuş nette okudum bu haftalarda olabiliyomuş hayırlısı bakalım öyle şiddetli kanama olsa gideceğim de dün öncekş gün hiöç yoktu akşamda çok az pembe o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…