- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.341
kızlar ben bugün bayıldım.. sonra kendiliğinden ayıldım.. ama halen üzerimde bi salaklık var.. kafam çok manyak halsizlikte var..
benim öyle dantel sardırılmış bi pike takımım yok..
doğumdan sonra yatarken düzgün bişiy kullanmak istiyorum.. yatttım yerde sürekli serili kalsın.. hem benim pike hem bebişin pikesi aynı aynı olsun istiyom..
aslında dantel sardırılmış yorgan çarşaflarım var ama onları tüpten önce yıkamıştım sonrada ütülemeye fırsatım olmadı çok fena rahatsızlanınca ütülemeden katladım koydum kenara.. şimdide kırışıklıklarını açamadım..
oyüzden doğumda eve gelince lohusa yatağıma serilcek adam gibi bişiyim yok..
burda bi yorgancıya pike takımı mı sardırsam acep.. kenarına hazır dantelden..
siz yatak için bişiy düşünmüyonuzmu..
gülerim geçmiş olsun canım nasıl bayıldın kız ay benimde çok başım dönüyor karnım şişti gaz var sürekli anammmmmmmmm çok zor hamilelik yavvvvvvvv ilaçta içilmiyo dayanıyorum içmemek için ama öldüm yavvvvvv
çok sağol canım
daha öncede hamişlikten dolayı çook baygınlık geçirdim ama ilkkez şuurumu kaybettim..
kulaklarım uğuldamaya başladı. anladım kendimi hemen bi yudum su içtim ama fayda etmedi.. derken gözlerim karardı aynı ande vucudum ateş gibi oldu sonra soğuk ter boşandı.. çekyata oturduğumu hatırlıyorum gerisi yok..
bayıldık ayıldık akannehir
kendime gelince hemen soğuk duş alddım iyi geldi gözlerim açıldı.. ama banyoya kadar zor gittim
aramızda bitek nurtiş beşik aldı dimi..
öznur da aldımı acep nasıl bişiy aldı..
sevalcim bakıyodu..
bende park yatak veya nurtenin gibi beşik arasında kararsızım..
normal beşikte çocuk biraz büyüdüğünde dönerken kolları ve bacakları kenarlara çarpıyomuş.. kenar korumalar olsa bile morarıyomuş çocuğun bacakları..
kudret nasıl bişiy aldı acep.. unuttum valla..
kızlar dun cıgdeme msj atmıstım cvb vermısbanaa dua ıstıo ve selamı var hepınızee cok zayıfladım dıoo hamılelgımden öncekı halımden bıle zayıfım dıo goren yenı dogum yaptı demez demısss kendıme bı gelıyımm kızımın mezarına gıdıcem demıısss cok duygulandım yaaaaa :gitme:
kızlar dun cıgdeme msj atmıstım cvb vermısbanaa dua ıstıo ve selamı var hepınızee cok zayıfladım dıoo hamılelgımden öncekı halımden bıle zayıfım dıo goren yenı dogum yaptı demez demısss kendıme bı gelıyımm kızımın mezarına gıdıcem demıısss cok duygulandım yaaaaa :gitme:
günaydın kızlar ay çok üzüldüm ya allah sabır versin çiğdemimize denilecek bişeyde olmuyo son zöz söylenmiş oluyo bu arada benim akşam da bi kaç damla açık pembe gelmiş başka yok neden oluyo kızlar bu ya devam etse gideceğim doktora ama devam etmiiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?