Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla okurkennn ne yazsamm dıe dusunuorudum nurtennnn :roflol:
nassın kusumm kelebekımmm efe nasılll
sedacım aynı seyler bızde yasadık gulum cok zor ii bılırımmm

iyiym kuşum efe de iyi ellerinden öper.şimdi annemdeyim ya salı günü dr.a gidecem bakalım kafa ölçüsü normal çıkacakmı bu sefer onu merak ediyorum işte.

kzıar gece gece yine netteyim off çok sıcaak... Benim kırmızlar göründü azar azar geliyorlar beklemediler neyse ki bende klomenden dolayı kist olacak diye korktum ama olmamış o da bişidir dimi şimdi öbür ayı da atla bekle Eylül'ü off ya neyse annem gelecek haftaya düğüne gitcez Bakılesir'e heralde kafam da dağılır oradan tatil felan derken gelir bile napalımm artıkın beklicez....

Günayın kızlar nabersiniz. Biizm korniş dün perdeyi çekerkene düşüverdi bugün usta gelecek takacak bu aralar ustalarla uğraşıyoruz. Reglimde tam olarak geldi hemde ne gelmek çok halsiz düştüm.. Doktorumu aradım yarın için hormon testi yaptıracapım yenden bakalım fsh hala aynı mı klomen kullanmam gerekiyor mu belki düzelmiştir boşuna kullanmam.. Bugün kayınpederimin doğumgünü akşam üzeri oraya gideceğiz bişiler hazırlıcam onlara da pastasını da alcaz... Kayınvalşdem kaç defa aradu unutmadınız dimi diye unutmadımm dedim biliyor zaten unutmayacağımı da işte bende diyim diyor heralde.. Çok sıcak vanilatör çalışıyor bana mısın demiyor yaaa... Hele bu halde hiç çekilmiyoor...

kıslarrrr
topik neden bomboş ya
bugünlerde ben fazla yoğunum giremiyom
patrona haftaya çarşambadan sonra olmadığımı söledim onlarda gidene kadar yıktılar işleri
sen gidince yapılmaz diye

ne ediyon kız güler
sıcaktan ölüyooom kız öznuuur sen ne ediyoooon.. tatil nasıl gidiyo.. sabahları erken kalkma.. yat boş ver herşeyi,, uyu bol bol,, uyku stoğu yap.. ilerde çook uykusuz kalıcaz
gece ben çıkmışım sen yazmışsın.. görmedim msjını.. şimdi okuyom..

:ecrin_bebek: KONYA :ecrin_bebek:
kız nurteeen beni heyecan sarmaya başladı.. 40lı rakamlarda bitiyo.. 30lara başlıyoz..

bak ben kırklarelinin ilçesinde oturuyorum yani 39 numarada..
eğer bebişle gelirseniz beklerim kapım açık..

isterse 22 edirne de gelebilirsin.. edirnede benim doktor getirir belki efeciği..

test yaptırman iyi olur.. kendini takip etmiş olursun hem..
fh yüksekse (süt hormonu) yanlış hatırlamıyosam dostinex diye bi ileç veriyorlar..
klomen yumoş geliştirici..

inşlh değerlerin normaldirde.. denizde tatilde gelir bebişin.. bak olcaylar tatilde atmışlar tohumu.. kafa rahat oluyo yani deniz su güneşzemuszemus bayanssulusmile
belk,m senin bebişte deniz çocuğu olur :ecrin_bebek:

kıslarrrr
topik neden bomboş ya
bugünlerde ben fazla yoğunum giremiyom
patrona haftaya çarşambadan sonra olmadığımı söledim onlarda gidene kadar yıktılar işleri
sen gidince yapılmaz diye

ben gelirsem sizin o patronlara klava:
benim karnı burnunda arkadaşımı bu kadar yormak olmaki canıııımlmaz:

bugün misafirlerim vardı..
kocişin dedikoducu teyze gelini ve bi arkadaş geldi (arkadaşta hamiş)
evdede 3 tane kızçe oldu.. aslında 5.. ikiside yolda.. cemreyle .. arkadaşınkisi beren yolda..

teyze gelini zamanında beni çok üzüp çok dedikodumu yapmıştı arkamdan..
bunların 5 yıldır çocukları olmuyo,, öyleydi , böyledi diye..
bi ara dediki.. "bende 1yıldır istiyorum ama olmuyo.. "
ama ben onun bana yaptığı gibi laf sokmak yerine "kısmet canım allah nezaman nasip ederse ozaman oluyo.. bizim istememizle bitmiyo herşey" gibisinden bişiyler dedim..
o zamanında hep laf koyuyodu bana.. aslında içimden biyerde belki şimdi beni daha iyi anlıyodur dedim.. zamanında bende neler çekmiştim.. insan bebişi olmayınca çok üzülüyo.. onun en azından 6 yaşında bi kızı var.. ama madem 2. düşünüyo Allah onada tez zamanda nasip etsin.. beklemek çok zor..

ben yemek yapmaya kaçıyom..

gelip hebar vereyim dedim kendimden.. bugün gelmedim diye merak etmeyin.. iyiyiz çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…