- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.501
test yaptırman iyi olur.. kendini takip etmiş olursun hem..
fh yüksekse (süt hormonu) yanlış hatırlamıyosam dostinex diye bi ileç veriyorlar..
klomen yumoş geliştirici..
inşlh değerlerin normaldirde.. denizde tatilde gelir bebişin.. bak olcaylar tatilde atmışlar tohumu.. kafa rahat oluyo yani deniz su güneşzemuszemus bayanssulusmile
belk,m senin bebişte deniz çocuğu olur :ecrin_bebek:
söylemem söylersem burdaki hamişlerin canı çeker..
gerçi yazın en çok yapılan yemeklerden biri.. neyse hadi söyliim..
sarı fasulye +pilav.. yanınada karpuz kestikmi tamamdır..
taze fasulyenin sarı olanına sarı fasulye diyom.. adını bilmiyomda :kedi:
günayın kızlar nabersiniz. Biizm korniş dün perdeyi çekerkene düşüverdi bugün usta gelecek takacak bu aralar ustalarla uğraşıyoruz. Reglimde tam olarak geldi hemde ne gelmek çok halsiz düştüm.. Doktorumu aradım yarın için hormon testi yaptıracapım yenden bakalım fsh hala aynı mı klomen kullanmam gerekiyor mu belki düzelmiştir boşuna kullanmam.. Bugün kayınpederimin doğumgünü akşam üzeri oraya gideceğiz bişiler hazırlıcam onlara da pastasını da alcaz... Kayınvalşdem kaç defa aradu unutmadınız dimi diye unutmadımm dedim biliyor zaten unutmayacağımı da işte bende diyim diyor heralde.. çok sıcak vanilatör çalışıyor bana mısın demiyor yaaa... Hele bu halde hiç çekilmiyoor...
boshayallersmile
sıcaktan ölüyooom kız öznuuur sen ne ediyoooon.. Tatil nasıl gidiyo.. Sabahları erken kalkma.. Yat boş ver herşeyi,, uyu bol bol,, uyku stoğu yap.. Ilerde çook uykusuz kalıcaz
gece ben çıkmışım sen yazmışsın.. Görmedim msjını.. şimdi okuyom..
Kız nurteeen beni heyecan sarmaya başladı.. 40lı rakamlarda bitiyo.. 30lara başlıyoz..
Bak ben kırklarelinin ilçesinde oturuyorum yani 39 numarada..
Eğer bebişle gelirseniz beklerim kapım açık..
Isterse 22 edirne de gelebilirsin.. Edirnede benim doktor getirir belki efeciği..
Test yaptırman iyi olur.. Kendini takip etmiş olursun hem..
Fh yüksekse (süt hormonu) yanlış hatırlamıyosam dostinex diye bi ileç veriyorlar..
Klomen yumoş geliştirici..
Inşlh değerlerin normaldirde.. Denizde tatilde gelir bebişin.. Bak olcaylar tatilde atmışlar tohumu.. Kafa rahat oluyo yani deniz su güneşzemuszemus bayanssulusmile
belk,m senin bebişte deniz çocuğu olur :ecrin_bebek:
Ben gelirsem sizin o patronlaraklava:
Benim karnı burnunda arkadaşımı bu kadar yormak olmaki canıııımlmaz:
doğumdan sonra bi röfle yaparız.. olursun sarı fasulye.. kaydirigubbakcemile3günaydın
birileri benden mi bahsediyo
ama ben esmerim olsa olsa kara fasulye olurrum :roflol: :roflol:
bu ağrı nasıl bişiy...ay güler kıs her an doğurabilirim sizin oralarda
kıs şaka maka ya artık sancılarımım çok yoklamaya başladı belimden bi giriyo karnıma doğru baya bi hızlı gelip gelip geldiği hızla gidiyo şimdilik
bakalım perşembe kontrol ver nst ye de girmeye başlıcam artık
kontrollerde sıklaşıcak demişti doktor bakalım ne kadar sürede bir çağıracak bazı kadınları her hafta nst ye çağırıyolarmış
kıs bu patronların yüzünden sancılarım çoğaldı kaç gündür
beni bi aşşa bi yukarı koşturuyolar hiç acıma yok heriflerde
mşlllhhhhh 41 kereKıslar benim oğülana bakın 35 in üstüne oturmuşş
kız seval hazır oraya gitmişken bi ağbinide görüver boshayallersmile:ecrin_bebek:şanlıurfa:ecrin_bebek:
canım abımın askerlık yaptıgı yere gelmısım yawww
yaaaa biz yine kocişle akşam kavga ettik...
o diyo 7 aylıkmışım ben diyom 6
söyleyin bakem ben kaç aylığııımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?