Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söylemem söylersem burdaki hamişlerin canı çeker..
gerçi yazın en çok yapılan yemeklerden biri.. neyse hadi söyliim..
sarı fasulye +pilav.. yanınada karpuz kestikmi tamamdır..
taze fasulyenin sarı olanına sarı fasulye diyom.. adını bilmiyomda :kedi:

yok canım süt hormonu prolaktin oluyor ve o hormon yüksek olunca dr dostrix veriyor onu da yaşadım geçen sene biliyorum. Anacım ben her hormondan bir tekme yiyom zaten.. Martta herşey yolundaydı zaten çok şükür dostrıxi geçen sene 6 ay kullandım düştü bir daha da çıkmadı.. Sonra nisan mayıs ara kanamalarım oldu yumurtamın büyümediği tespit edildi fsh yüksek çıktı bı hormon yüksek olunca da zaten yumurtlama olmuyormuş o yüzden iki aydır klomen içiyorum.. Ama stresten demişti çünkü önceden yoktu şimdi hormonu yapıyım da belki normale dönmüştür boşuna dışardam ilaç almıyım dimi... Onunda bir sınırı var çünkü.. Yarın sabah gidicem bakalım... Valla hayatım ben 34-35 günde bir regli oluyorum bu da 20-21. günde yumurtladığımı gösteriyor o zamanlarda tatilde olabileceğiz o yüzden yine boş geçirmeyelim diyorum kısmet...

barbunya olmasınn saru fasulye de ben hiç duymadım kız afiyet şeker olsun bebeğine şifa olsunnn

günaydın
birileri benden mi bahsediyo
ama ben esmerim olsa olsa kara fasulye olurrum :roflol: :roflol:

hayırlısı olsun canım
ilk seferden moralini bozma
inşallah fazla bekletmez bebeğin canım

boshayallersmile

ne düşünüyon kıssss

ay güler kıs her an doğurabilirim sizin oralarda

kıs şaka maka ya artık sancılarımım çok yoklamaya başladı belimden bi giriyo karnıma doğru baya bi hızlı gelip gelip geldiği hızla gidiyo şimdilik
bakalım perşembe kontrol ver nst ye de girmeye başlıcam artık
kontrollerde sıklaşıcak demişti doktor bakalım ne kadar sürede bir çağıracak bazı kadınları her hafta nst ye çağırıyolarmış

kıs bu patronların yüzünden sancılarım çoğaldı kaç gündür
beni bi aşşa bi yukarı koşturuyolar hiç acıma yok heriflerde

Gene sıkıcı bir cumartesi gününden merhaba diyoruuummmmmmmm
ama gene sıkıcı cumartesi gününde kimse yoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:ecrin_bebek:şanlıurfa:ecrin_bebek:
canım abımın askerlık yaptıgı yere gelmısım yawww

günaydın
birileri benden mi bahsediyo
ama ben esmerim olsa olsa kara fasulye olurrum :roflol: :roflol:
doğumdan sonra bi röfle yaparız.. olursun sarı fasulye.. kaydirigubbakcemile3

bu ağrı nasıl bişiy...
akşam benimde karnımın alt tarafından müthiş bi sancı girdi..
anam dedim noliyiii büyleee:1shok:
ama kısa sürdü bidaha olmadı..

Kıslar benim oğülana bakın 35 in üstüne oturmuşş
mşlllhhhhh 41 kere

:ecrin_bebek:şanlıurfa:ecrin_bebek:
canım abımın askerlık yaptıgı yere gelmısım yawww
kız seval hazır oraya gitmişken bi ağbinide görüver boshayallersmile

kız nurten nst demişken bak aklıma ne geldi..

dün bize gelen bayanlardan birinin kısmetse 3.doğumu olacak (kızla aynı sende evlendik.. ben zorla 1.tutturdum milletin 3.cüsü yolda)
neyse
arkadaş diyoki.. "doğuma giderken yanına lastikli belli etek te al.. "çünkü hem alttan açılmaları kontrol ediyorlarmış.. hemde arada nstye bağlıyorlarmış.. uzun geceliklerle nst için karnını açtığında herbiyanın açılıyo diyodu.. etekle hem nst hem açılma kontrolünde rahat oluyosun dedi..

yaaaa biz yine kocişle akşam kavga ettik...
o diyo 7 aylıkmışım ben diyom 6

söyleyin bakem ben kaç aylığııımm..

yaaaa biz yine kocişle akşam kavga ettik...
o diyo 7 aylıkmışım ben diyom 6

söyleyin bakem ben kaç aylığııımm..

senin 6 ayın bitti 7. ayından gün alıyorsun sanırım burada kim demişti biri nornal ay hesabına iki hafta ekleniyor hafta hesabında demişti ay hesabına göre 24 haftada 6 ay bittiğine göre iki hafta ekle 7. ayın içindesin demekki...

Nurten artık başlar tabii ne kaldı şurada doğuma en fazla 5-6 haftan var en son zamana kadar dursa bile.. Şimdi yeri de dar sende şiştin iyice olacak o kadar bence en azından haftada bir çağırır nst ye.. Bir iki hafta sonra 3 günde bir de olabilir suyunu felan kontrol ediyorlar yaa...

Yaa senin bu patronları ben gelip bi güzel pataklıcam haaa karnın burnunda hala seni koşturuyorlar anamcım bunlarn hiç acıması yok yaaa... Sen de hiç naz yapmıyorsun nasılsa izine ayrılacaksın oram ağrıyorum buram tutuluyor inip çıkamıyorum de sende birisiyle gönder ne inip çıkacaksa valla öyleleri daha çk yaranıyor patron milletine.. Eve çıksan da uzatsan ayaklarını yatsan tabii kayınvaliden hanımefendi izin verirse...

valla gulercım ay olarak bend ebılmıomm kaçıncı aydayımm 2 ayım var haftama göre yanı 8nın ıcındeyım bennn sende 7 aylık olabılrsınn

24 haftada 6.ay başlamıyomu..
yaa hiç anlamıyom hep kafam karışıyo bu ay hesaplamasından
benim bildiğim 24/4=6 yani 6aylık sanıyom

diğer türlü daha ana rahmine düşerken bebeiş 1aylık oluyo.. yada 10aylık doğuruyomuş gibi olmuyomuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…