ahh kocişim ahhhhh boshayallersmile
abe kaynana naptın bıze naptın bızee bız bırbırımızı cok sevdık kaçıoz yarımlennn :roflol:
ayy ben bunların hec bırını yapmadım ama bızde hareketsızık vardı kızlarr dr esıme bı ılac vermıstı dogalll ama bıtkısel yanııı onu ıctı ıkı pakettt baska bısı yapmadık bızzz zaten dogru duzgun bırlıkte bıle olamıoduk dugunlerımız mısafrlerımız vardıı ama bn hıc beklemedgm anda hamıle kalmısımm her ay gun asırı yapıoduk bısı olmuodu allah bılır bu ay bı kere yapmada tuttu dusnuom o derece yanı ne ara nerde yaptık bız bu ısı dıee cunku kısafrlergelen gıdenler oluodu demekkı kaçamak yapmısızzz :roflol:
yaa nurten sımdı senınkı faza hareket etmıodur buyud ııce bu haftalarda nasıldın sen ay bnmkının maşallahı var hıc durmuooo ıcerdee bı oraya bı buraya sıkılıncada pat bı tekme savruuooo
zaten kaynanatörler kızmasın diye bişiy demiyoz. dedikmide kötü oluyoz.. anlamadım gitti..
banada kaynanatör diyoki.. doğumdan sonra ben gelemem. işte oram tutumuyo, buram tutumuyo.. halbuki bi haltı yok turp gibi karı.. yanına görümcemi göndercekmiş kalmaya.. görümcemin 4 aylık bebişi var.. kendiside 18 yaşında.. anne dedim kız kendi bebeğine mi bakçak yoksa benimkinemi.. ben yanımda büyük birini istiyom.. hem gelene- gidece bakçak, hem bana bakçak, hem bebeğe bakçak.. gözleri nasıl fal taşı gibi oldu görmeliydiniz...kaydirigubbakcemile3
benim kaynantmr hiiiiiç iş yapmayı sevmezde.. gözü korktu zavallının kaydirigubbakcemile3
KIS CANAN VALLA KOCANA SIKI SIKI SARIL HAMİŞLE KALINCA SARILMAYA BİLE İSİN VERMİYO BENİM KOCA.
SARILMA KÖTÜ OLUYOM BAK FENA OLUR
ÖPME FENA OLUYOM ACISI KÖTÜ ÇIKAR
OF BIKTIM VALLAAAAA :roflol: :roflol:
canancım okuyon dimi yazdıklarımızı.. görüyon halimizi
yani biz yapamıyoz.. sen bari kocişle sarılarak uyu
sedacım klomenin yerini tutabilecek doğal bi kür var.. İNCİR KÜRÜ..
8-9 kuru inciri ikiye bölüp suda kaynatıyon.. sonra sabah ve çğlen yemekten 10-15dk önce aö karna içiyon.. bak gör nasıl yumoş patlaması oluyo içerde.. 3-5 oluyorlar valla..
inşlh lazım olmaz ama eğer olursa bidahaki aya daha detaylı ölçüleriyle anlatırım sana
Kıslar kayınvaldemi aradım şimdi
ne yemek yaptın sana gelcez dedim
şöle bi nazlandı ilkten iyi gelin felan dedi de
sonadan gönlünü aldım
annem istediğin bişi avrmı
pazara sen gitme biz geliyoz eksiğini gediğini alırız felan diye yağ yaptım azcik
keyfi yerine geldi
sedacım klomenin yerini tutabilecek doğal bi kür var.. İNCİR KÜRÜ..
8-9 kuru inciri ikiye bölüp suda kaynatıyon.. sonra sabah ve çğlen yemekten 10-15dk önce aö karna içiyon.. bak gör nasıl yumoş patlaması oluyo içerde.. 3-5 oluyorlar valla..
inşlh lazım olmaz ama eğer olursa bidahaki aya daha detaylı ölçüleriyle anlatırım sana
selam guzeller nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?