Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıslar kocişlerinize de aynı zamanda keçi boynuzu kürü içirin
biz feci yararını gördük emin olur

abe kaynana naptın bıze naptın bızee bız bırbırımızı cok sevdık kaçıoz yarımlennn :roflol:

ayy ben bunların hec bırını yapmadım ama bızde hareketsızık vardı kızlarr dr esıme bı ılac vermıstı dogalll ama bıtkısel yanııı onu ıctı ıkı pakettt baska bısı yapmadık bızzz zaten dogru duzgun bırlıkte bıle olamıoduk dugunlerımız mısafrlerımız vardıı ama bn hıc beklemedgm anda hamıle kalmısımm her ay gun asırı yapıoduk bısı olmuodu allah bılır bu ay bı kere yapmada tuttu dusnuom o derece yanı ne ara nerde yaptık bız bu ısı dıee cunku kısafrlergelen gıdenler oluodu demekkı kaçamak yapmısızzz :roflol:

hee nurten o sıcak hıc gıtmıokı hemm kociş sıcagı hemm hava sıcagııı kaydirigubbakcemile3

yaa nurten sımdı senınkı faza hareket etmıodur buyud ııce bu haftalarda nasıldın sen ay bnmkının maşallahı var hıc durmuooo ıcerdee bı oraya bı buraya sıkılıncada pat bı tekme savruuooo

zaten kaynanatörler kızmasın diye bişiy demiyoz. dedikmide kötü oluyoz.. anlamadım gitti..

banada kaynanatör diyoki.. doğumdan sonra ben gelemem. işte oram tutumuyo, buram tutumuyo.. halbuki bi haltı yok turp gibi karı.. yanına görümcemi göndercekmiş kalmaya.. görümcemin 4 aylık bebişi var.. kendiside 18 yaşında.. anne dedim kız kendi bebeğine mi bakçak yoksa benimkinemi.. ben yanımda büyük birini istiyom.. hem gelene- gidece bakçak, hem bana bakçak, hem bebeğe bakçak.. gözleri nasıl fal taşı gibi oldu görmeliydiniz...kaydirigubbakcemile3

benim kaynantmr hiiiiiç iş yapmayı sevmezde.. gözü korktu zavallının kaydirigubbakcemile3

abe kaynana naptın bıze naptın bızee bız bırbırımızı cok sevdık kaçıoz yarımlennn :roflol:

NE GÜLÜYON LEN
SEN İYİSİN TABİ TUZUN KURU DEMİİİİİ :bbo:
ANANA GİDİP 1 HAFTA KALABİLİYON
BEN ANNEMLE AYNI ŞEHİRDE KALIP 1 HAFTA ARADA GİDİP KALSAM KIYAMET KOPAR EMİNİM YANİİ
O ZAMANDA BİZDE KALMIYO ANNESİNDE KALIYO DER delikafadulden

valla kzılar cıdden tuuzum kuru bnm kayınvalıdecım hıc öle seyler yapmaz kı zaten kadıncagız hastaa kendısının bakıma ıhtıyacı var bebek falan bakamazz suandada bursada kızının yanında annecıgım gelcek bnm yanımma yarı kırkmızı kendı evımızde yarısnıda annemın evınde cıkarıcaz allahın ıznıyleee

AYNEN KIS BİZDE ÖLE
HAMİLE KALDIĞIM AY YA 1 YA 2 KEZ YAPMIŞIZDIR HERALDE
ZATEN KIŞTI O ZAMAN KOMBİYİDE AÇMADIM FAZLA KIŞIN NASILSA ÇALIŞIYOZ DİYE UFO YAKTIK
BANYO SOĞUK DONUYOZ BİRDE GECE KALKIP AYAZDA BANYOMU YAPCEZ DİYE YAPMIYODUK delikafadulden

yaa nurten sımdı senınkı faza hareket etmıodur buyud ııce bu haftalarda nasıldın sen ay bnmkının maşallahı var hıc durmuooo ıcerdee bı oraya bı buraya sıkılıncada pat bı tekme savruuooo

BENİMKİ ÖLE TEKME OLARAK VURMUYO ARTIK SADECE SÜRTÜNÜYO
SERTLEŞİYO OLDUĞU YERDE AMA GECE ARTIK UYUYO UYKULARI DÜZENE GİRDİ
AMA HALA ÇOK HAREKETLİ MAŞALLAH YAA
KARNIMI Bİ O YANA Bİ BU YANA YAMULTUP DURUYO

BENİMKİDE AKSİNE YAAAAAA
AZ Bİ YÜZ BULSA EVİNİ BENİM EVE TAŞICAKTA
YOOOK 4 SENE OTURDUK BİRLİKTE YETER YANİ BENDE İNSANIM

ASLINDA BÖLE YAZDIMA BAKMA BİZ ÇOK DA SEVERİZ BİRBİRİMİZİ
ODA BENİM KÖTÜLÜMÜ İSTEMEZ BENDE ONUN AMA BİR ARAYA GELİNCE BİRAZ ÇOK FAZLA SOHBET EDELİM HEMENCİK İĞNELEMELER BAŞLIYO Bİ BENDEN Bİ ONDAN
AY YAAA BENDE AZ DİİLİM YA KIZIYOMDA KENDİME BAZEN AMA NAPİİM BAZI LAFLARI ÇOK AĞRIMA GİDİYO TUTAMIYOM ÇENEMİ

KIS CANAN VALLA KOCANA SIKI SIKI SARIL HAMİŞLE KALINCA SARILMAYA BİLE İSİN VERMİYO BENİM KOCA.
SARILMA KÖTÜ OLUYOM BAK FENA OLUR
ÖPME FENA OLUYOM ACISI KÖTÜ ÇIKAR
OF BIKTIM VALLAAAAA :roflol: :roflol:

canancım okuyon dimi yazdıklarımızı.. görüyon halimizi

yani biz yapamıyoz.. sen bari kocişle sarılarak uyu

olumunekankayizsmile

anacım o kaynattığımız incirler ne olcak, yicezmi?

Kıslar kayınvaldemi aradım şimdi
ne yemek yaptın sana gelcez dedim
şöle bi nazlandı ilkten iyi gelin felan dedi de
sonadan gönlünü aldım
annem istediğin bişi avrmı
pazara sen gitme biz geliyoz eksiğini gediğini alırız felan diye yağ yaptım azcik
keyfi yerine geldi

Anam paydos zili çaldı benim
hayde kıslar kendinize ii bakın
ben kaçtım
öpüldünüz kocaman kocamannn
bakın efe de öpüyo sizi teyzoşlarııı
iyi akşamlar hepinize

sende az değilsin hani... yağcı seniiii.. sempatiksalakcinni
hadi yine erttiniz buzları olumunekankayizsmile

valla canım işte mayısta hormaon testinde fsh yüksek çıkınca yumurta büyümez dedi klomen verdi ondan önce de zaten yumurtam büyümemişti.. Klomen zaten belli bir sayısı var bu benim 2. kullanışım. Eylül'de sende detay alırım. Hem de ne kadar kullanılacak, ne zaman başlanacak söylersin bana bir de onu denerim zaten hormon testini de yinelicem.. Umarım fsh düzelmiştir. İnşallah çalışma Ağustos'ta çalışma yapmayacak olsakta kendiliğindne yumurtlamam olurda sevinirim naslsa çalışma olmıcak diye klomen kullanmıcam çünkü... Sağol bitanemm...

canancım incirlerin sadece suyunu için diyo saraçoğlu hoca.. bende kıyamayarak hep attım incirleri..

bende süper işe yaradı.. hemde tüp yapacağımız ay iğnem bitti.. 2-3 gün vuramadım.. (rapor hakkımda bittiğinden alamadık para yoktu.. 1 iğne 250tl az değildi yani) bende incir kürüyle devam ettim. hergün yumoş ölçümüne gittiğimden geşilmeleri bizzat gördüm yani..

öncesindede çok defa yaptım ben bu kürü.. hangi ay yaptıysam hep yumoşlar coştu.. inşlh sendede işe yarar:Saruboceq:
eğer yapacaksan ayrıntılı yazayım sana tarifi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…