Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben üşütüyom heralde
heryeri açınca ceryanda kalıyorum burnum felan yanıyo cayır cayır

hoşbulduk olcaycım.uyku hali beni mahvetmişti işyerinde kafam düşüp duruyodu
ama sonraları cin gibi oluyosun.

kıslar ben üşütüyom heralde
heryeri açınca ceryanda kalıyorum burnum felan yanıyo cayır cayır

bende sabaha kadar heryer açık uyuyorum.
pencere tam dibimde.kocişte yok ya iki yanıma yastın koyuyom
sağa dönünce sağdakine bacak atıyom sola dönünce soldakine.çok rahat.

ay olcaycım sorma
emin ol en güzel zamanların şimdi son ayda çok zorluyo sıpalar
öyle hareketleri varki feci canımı yakıyo
sanki tırnaklarını batırıyo etime sıkıyo
dün gecede dizini karnıma dayadı resmen çıkıntı oldu yarım saat delmeye çalıştı karnımı sonrada ayağıyla kaburgalarıma bastırdı baya bir uyutmuyo geceleri delip çıkcak sankim karnımı büyüdükce hareketleri can yakmaya başlıyo

kızlar vallahi 1 ay sonra biraz serinler ancak bu sene nasıl oruç tutulacak ya çok zorrrrrrrr çok sıcak ve 16 saat açlık değilde susuzluk

bende sabaha kadar heryer açık uyuyorum.
pencere tam dibimde.kocişte yok ya iki yanıma yastın koyuyom
sağa dönünce sağdakine bacak atıyom sola dönünce soldakine.çok rahat.

:roflol: :roflol:
ay alemsin kıs
ben o kadar kocişimden ayrı duramam ya öslerim
hoş yanımda olsade bişi yapamıyom şöle parmağmla dokunsan öffffffff çok sıcak yaaaa diyo alsanaalsanasmile

benim doğum ramazanın ortası zaten biz tutamayızki bu halde oruç olcaycım

hadi ya yandık desene olsun ya dayanacağız biz onları çok istedik allah verdi çok şükür şimdi dizde dayasalar yılmayacağız senin çok az kaldı ya yakında öpüp koklayacaksın efeni

kıslar ben ellerimi hamura sokuyorum
yazamam ama okurum yazdıklarınızı

Kızlar baya kaynatmışsınız Maşallah.. Bende bugün geç kalktım kahvaltı ettik annemde bende ütü yaptım malum yolculuk var Cuma günü Balıkesir'e teyzemin oğlunun düğününe gitcez yarında kardeşim geliyor izin alamadı kimse yokmuş işyerinde annemle gelemedi Cuma da hep birlikte bizim arabayla gitcez.. Cumartesi akşamı düğün var Pazar günü de Yalova'ya geçicez. Sonra ütüm bitti gezmeye çıktık yemek yedşk felan işte ancak ama çok sıcak yaa vantilatör sabah gece hep çalılşıyor bana mısın demiyor yaa mahvolduk valla. Ben de eşimde midemizden rahatsısız oruç tutamıyorum ama Yalova'da 1.5 hafta kadar kalcaz gelince tutmaya çalışacağım deneyeceğim en azından..

Nuretinciğim Dua eden dillerin dert görmesin arkadaşım.. Allah Sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. İnşallah gelir bizim bebişimizde ama bu ay hayır yok erken yumurtluyorum bu ay yani normal de ben geç yumurtlardım çoğu zaman ama bugünlerde akıntım geliyor yumurtuyorum demekki ancak annem var düğüne gitcez felan Yalova'ya geçene kadar geçmiş olur ama şansımı denicem yine de... Ama büyük ihtimal Eylül'e kaldı..

Gülerciğim valla korkuyormuşum ben herşeyden korkuyormuşum aslında sadece ilaç arabaları da değil, annem süpürgeyi çalıştırırmış ben koltuk tepelerine çıkarmışım ağlarmışım sesinden ürkerdim heralde ne biliim. Sonra resim çekilirken de ya ağlarmışım yada çekilmek istememişim hep annemin kucağından çıkmak istermişim itermişim annemi.. Hiç sevmezmişim yanii.. Annem sen çok korkaktın diyo ama şimdi de tam tersi nerede adrenalin var onları istiyorum.. Antalya'da parasiling vardı çok binmek istedim eşim izin vermedi, bungee jamping yapmayı istiyorum. Şimdi İstanbul'a lunaparka bir oyuncak gelmiş acayip birşey biniyosun kafes gibi birşey seni yukarı fırlatıyo ona bincem gisip ilk fırsatta annem şaşıyo kalıyo valla:))

Kızlar ben daha gelemem heralde pazartesiye kadar büyük ihtimal.. Pazar günü gitcez ancak o evi de silip süpürcem kayınvalidemlerde bayadır gitmiyor yol yorgunluğu da olcak.. Pazartesi girerim ordan wınn dan görüşürük bend azcık düğüne gidem de kurtlarımı dökem kızlaaarrr... Öpüldünüzzz..

gene kimsecikler yok
ay kıslar ben kış boyu hastalanmadım
şimdi çok kötüyüm üşüttüm heralde

sedacım okurken ağzım açık kaldı valla.. ben korkarım o yunlardan valla... jampig yapanları tvden seyretmek güzelde beni bıraksalar hayatta atlayamam.. gülcen bana ama lunaparktaki bırak o acayip aleti gondola bile binemeyenlerdenim .. eyvahedigeldismile
hele şimdi lunaparkın yanından geçerken bile bakamıyom başım dönüyo.. çok ödelek olduuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…