Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kırmızılar gelmedi, lütfen dua edin banarabbim bu ay nasip etmiş olsun hayırlısıyla...
etmemmi bitanem hemde tüm kalbimle ederim..kızlar benim kırmızılar gelmedi, lütfen dua edin banarabbim bu ay nasip etmiş olsun hayırlısıyla...
he valla ne etçen biz öyleyikkızlar günaydın.kimse yokken ben giriyorum şimdi.evde olunca saatler günler şaştı.
misafirlerimiz var burda 2 gündür yoğundum.
azcık geçmişi okudum.çok yazmamışsınız zaten.
canancım inşallah hayırlı haberler verirsin canım.
güler ve seval doğuracanız hala kaçıncı ayda olduğunuzu bilmiyonuz heee.
gülercim 26 hafta 0 gün olduğunda 6 aylık olacak canım.7 ye ayak basacan artık.
seval garusu sende 7 ayluk artı 1 haftaluksun yani 8 e girmişin hayırlı uğurlu olsun.
ohhh mşlh git gez bakalım.. yemyeşil bursada.. oralar serindir.. bizim içinde serinle..kızzlarr ben bu aksam bursaya gıdıorum bı hafta yokum malesefff öpuorum heınzıı gelsımeleden haberdar edın benı :)
Iyiyim canım benim
napiim bende eVde temizlik yaptım biraz,sonra kek yaptım kayınvaldeme gittik eşimle
yeni geldik eve
iyi etmişsin canım ama fazla yorma kenin artık olur mu yavaş yavaş yapıver.. Ohh kekte yapmış.. Aferin sana o kadar ilerledin ama evinin temizliğini de kendin yapıyorsun yemeğinide keklere varana kadar yapıyorsun.. Ben evimin işini kendi yapmak isterim ama bakalım zaman ne gösterecek... Kendine dikkat et havalar daha da sıcak olacakmış.. Senin bu hafta son haftan olacak dimi izne ayrılacaksın...