• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancımmm hayırlısı olsn cnm ıns glmıstır melegınn
ozımm saol sekercımmm valla dogru söluon bılmıok heee :1:

kızzlarr ben bu aksam bursaya gıdıorum bı hafta yokum malesefff öpuorum heınzıı gelsımeleden haberdar edın benı :)

kızlar benim kırmızılar gelmedi, lütfen dua edin bana :emir_bebek: rabbim bu ay nasip etmiş olsun hayırlısıyla...

canım inşallah meleğin gelmiştir bana arkadaş ol birlikte takip edelim eee artık bayrağı sana vereceğim allahım inşallah olmuştur ya öğrendiğin gibi haber ver bugün aklıma geldi bu kız adet günüm dedi ve bi daha demedi dedim sen yazmışsın oh hiç gelmesin inşallah 9 ay

kızlar benim kırmızılar gelmedi, lütfen dua edin bana :emir_bebek: rabbim bu ay nasip etmiş olsun hayırlısıyla...
etmemmi bitanem hemde tüm kalbimle ederim..
inşlh meleğin göbüşündedir..:CüvCüv::Saruboceq:

kızlar günaydın.kimse yokken ben giriyorum şimdi.evde olunca saatler günler şaştı.
misafirlerimiz var burda 2 gündür yoğundum.
azcık geçmişi okudum.çok yazmamışsınız zaten.
canancım inşallah hayırlı haberler verirsin canım.
güler ve seval doğuracanız hala kaçıncı ayda olduğunuzu bilmiyonuz heee.
gülercim 26 hafta 0 gün olduğunda 6 aylık olacak canım.7 ye ayak basacan artık.
seval garusu sende 7 ayluk artı 1 haftaluksun yani 8 e girmişin hayırlı uğurlu olsun.
he valla ne etçen biz öyleyik :1:
biz bebişi kucağımıza alana dekte şu ay olayını çözemiycez anlaşılan kaydirigubbakcemile3

kızzlarr ben bu aksam bursaya gıdıorum bı hafta yokum malesefff öpuorum heınzıı gelsımeleden haberdar edın benı :)
ohhh mşlh git gez bakalım.. yemyeşil bursada.. oralar serindir.. bizim içinde serinle..

2 haneli rakamlara düşememe az kalmış..

bi an evvel bende illeri saymak istiyooooom

benim kızçe çöpleri atmaya çıkmış...
hamarat bişiy olcek herhalde.. yada çok hijyen.. temiz kızııım benim zemuszemus

iyi akşamlar hatunlaaaarr
öznur kız günlerin mi şaştı sen pazarları uğramazdın

canancım canım inşallah hayırlı haberlerini alırız,
ay çok heyecanlandım senin adına hadi inşallah yaaaa

kıs seval habire gaziyon yaaaaaaa
az otur evdeeeeee

güleriiim canımson 4 gün maşallah maşallah

Nurten nasılsınız canımm bizde eşimle gezidk birazcık geldik çamaşırlarım yıkanmıştı onları astım oturuyorum şimdi... Nasıl geçti günün..

Iyiyim canım benim
napiim bende eVde temizlik yaptım biraz,sonra kek yaptım kayınvaldeme gittik eşimle
yeni geldik eve

Iyiyim canım benim
napiim bende eVde temizlik yaptım biraz,sonra kek yaptım kayınvaldeme gittik eşimle
yeni geldik eve

iyi etmişsin canım ama fazla yorma kenin artık olur mu yavaş yavaş yapıver.. Ohh kekte yapmış.. Aferin sana o kadar ilerledin ama evinin temizliğini de kendin yapıyorsun yemeğinide keklere varana kadar yapıyorsun.. Ben evimin işini kendi yapmak isterim ama bakalım zaman ne gösterecek... Kendine dikkat et havalar daha da sıcak olacakmış.. Senin bu hafta son haftan olacak dimi izne ayrılacaksın...

iyi etmişsin canım ama fazla yorma kenin artık olur mu yavaş yavaş yapıver.. Ohh kekte yapmış.. Aferin sana o kadar ilerledin ama evinin temizliğini de kendin yapıyorsun yemeğinide keklere varana kadar yapıyorsun.. Ben evimin işini kendi yapmak isterim ama bakalım zaman ne gösterecek... Kendine dikkat et havalar daha da sıcak olacakmış.. Senin bu hafta son haftan olacak dimi izne ayrılacaksın...

of gerçekten çok sıcak
napiim kıs yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum işte
son 3 günüm canım perşembe hastaneye gidicem artık bitti çok şükür

of yaaaaa
ne güzel çarşamba sondu iş
patron cuma cumarteside çağırdı beniiiiii
cuma cumarteside gelebilirsen gel dedi
bende napiim gelirim dedim artık bu gidişle ben burda doğurcam yaaaaaa

Back
X