- Konu Sahibi EU3
- #21.901
epey az bi para olacak o zaman aman olsun kazanılmış hakkımız nasılsa ondan sonra beni onlar çıkardılar gibi göstererince 10 ay işsizlikten işsizlik maaşı alıyım diyorum nasılsa çalışmayı düşünmüyorum sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel canım degerlerın normalmıs..selam sedacığım şeker yüklemem ve kan değerlerim hepsi normal çok şükür kızlar sedacığım hiç takma böyle insanları daha çok kendi psikolojini bozarsın biz sana yeteriz boşver birde bu konuları herkesle konuşmaya gelmiyo ben konuşurdum moralim bozulurdu boşver allah tez zamanda bebeğini verir inşallah canım
sagol canım..allah hayırlısını versın...beklıyoruz artık..canacım kıs gel sürekli özletme kendini
kudretcim mertimiz nasıl diş çıkardımı
dilekcim hayırlı doğumlar
olcaycım canım benim ne çabuk geçiyo zaman Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin isim düşündünüz mü
sedacım üzme kendini luzumsuz insan çok malesef çevremizde
benide dün patronum sinir küpü etti ama takmamaya çalışıyorum
bende nıl ısmını begendım..benım kızım olsaydı ılgın koyucaktım ısmını...Canım Nil ismi güzelmiş yanına da isimmi arıyorsunuz Nil Su Olabilir mesela. Ay ne güzel ya isim bulmalar felan ben daha şimdiden isim arıyrorum bazen eşime söylüyorum ama o benim beğendiklerimi beğenmiyor özellikle de erkek isimlerini. Hayırlısı çocuk olsund aiş isim bulmaya kalsın dimi.
ne guzel canım degerlerın normalmıs..
sagol canım..allah hayırlısını versın...beklıyoruz artık..
bende nıl ısmını begendım..benım kızım olsaydı ılgın koyucaktım ısmını...
sedacıgım.canını kımselr ıçın sıkmaya degmez canım benım...
GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRRadetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.
![]()
canım..bır çok bilenden kork ,birde cahilden kork demişler..dogruymuşşşAman Dilekçiğim ya gitsinler hangisine istiyorlarsa ben hayatımda bu kadar pimpiriklilik görmedim. Bu dr birşey bilmiyor galiba diyorlar ama o çok bilmiş eşi 20. gün çağırdığınmda kanda yumurtlama testi yapacağını bilmiyor neden çağırdı ki diyorlar. Tüp bebek dedi diyor ee yaşı 38 gebe klsa bile riskleri var zaten her iki ailede de sorunlu çocuklar var karışmam daha gitsin testi de yaptırsın benim doktora alsın sonucunu sonra değiştirsin. Bu arada ben bugün smear sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür ve çok hastası vardı sabahta doğumu olmuş aksamış bekledim baya ama olsun.
hıçbır bılgım yok..daha adet gunune varken progestan vermesının nedenını hiç bılemıycem..doktoruna sorsan daha acıklayıcı ve dogru bılgı vermezmı sana..GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRRadetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.
![]()
canım..bır çok bilenden kork ,birde cahilden kork demişler..dogruymuşşş
canım sear testın temız çıkmıs..gozun aydın...hadı aralık ayı hayırlı olsun..bereketlı olsun...![]()