- 25 Nisan 2009
- 34.336
- 39.804
- 1.123
- Konu Sahibi EU3
- #21.921
canım benım...allah hayırlısını ,saglıklısını versın kuzum..ya tamam bende araştırıyorum bakıyorum az çok bir bilgim var ama doktorlarında bir bildiği var neden bizi çocuk sahibi yapmak istemesinler ki. 14. gün gitti ama ultrasonda göremem demiş işte ama başındna savmamış ki gün verniş kanda bakacak bu ay yumurtlama olmuş mu diye. Birde çok hastası olan bir insan. Kız zaten birşey bilmiyor çocukta eşimin arkadaşı sanki gören prof. sanır. O kadar bilgide kötü oluyor bu sefer kimseyi beğenmiyor ama dedeikleri de yanlış. Her drun farklı bir politikası vardır. Sağol cnm bende sevindim temiz çıkmasına İnşallah günüde de reglimi olursam daha da sevineceğim hafatya cuma olmam lazım. Umarım güzel haberler veririm senin hamilelik nasıl geçiyor büyüdümü baya karnın..
az kalmıs adet gunune...
ben o kadar çok konusan ve bana bır seylerı yuklemeye calısan ınsanlardan nefret ederım..
ve az gorusurum..sonuçta eşinin arkadası ama yınede senı strese sokacaklarsa gelmesınler daha ıyı..
kız 38 yasına gelmıs ama halen kendı kararlarını kend veremıyor snırım..muallakta yaşıyor herbırseyı sankı..
sana gece gece tel açmasda ayrı bır düşüncesızlık..pesss...
sende bırdaha kahvaltıya geldıyse ,akşam yemegıne kal falan deme..sonra kafanı şişiriyor mşallah..
çene bir milyon karı -koca..
once o senı evınde guzel bı agırlasın..
benım hamılelıgım rahat gecıyor canım..
toplamda 8-9 kılo aldım..karnım küçük..bana hıç sıkıntı vermıyor canım...
ama bebegın kılosu yerınde çok sükür..

Son düzenleme: