Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya tamam bende araştırıyorum bakıyorum az çok bir bilgim var ama doktorlarında bir bildiği var neden bizi çocuk sahibi yapmak istemesinler ki. 14. gün gitti ama ultrasonda göremem demiş işte ama başındna savmamış ki gün verniş kanda bakacak bu ay yumurtlama olmuş mu diye. Birde çok hastası olan bir insan. Kız zaten birşey bilmiyor çocukta eşimin arkadaşı sanki gören prof. sanır. O kadar bilgide kötü oluyor bu sefer kimseyi beğenmiyor ama dedeikleri de yanlış. Her drun farklı bir politikası vardır. Sağol cnm bende sevindim temiz çıkmasına İnşallah günüde de reglimi olursam daha da sevineceğim hafatya cuma olmam lazım. Umarım güzel haberler veririm senin hamilelik nasıl geçiyor büyüdümü baya karnın..
canım benım...allah hayırlısını ,saglıklısını versın kuzum..
az kalmıs adet gunune...
ben o kadar çok konusan ve bana bır seylerı yuklemeye calısan ınsanlardan nefret ederım..
ve az gorusurum..sonuçta eşinin arkadası ama yınede senı strese sokacaklarsa gelmesınler daha ıyı..
kız 38 yasına gelmıs ama halen kendı kararlarını kend veremıyor snırım..muallakta yaşıyor herbırseyı sankı..
sana gece gece tel açmasda ayrı bır düşüncesızlık..pesss...
sende bırdaha kahvaltıya geldıyse ,akşam yemegıne kal falan deme..sonra kafanı şişiriyor mşallah..
çene bir milyon karı -koca..
once o senı evınde guzel bı agırlasın..

benım hamılelıgım rahat gecıyor canım..
toplamda 8-9 kılo aldım..karnım küçük..bana hıç sıkıntı vermıyor canım...
ama bebegın kılosu yerınde çok sükür..:54:

Son düzenleme:
canım benım...allah hayırlısını ,saglıklısını versın kuzum..
az kalmıs adet gunune...
ben o kadar çok konusan ve bana bır seylerı yuklemeye calısan ınsanlardan nefret ederım..
ve az gorusurum..sonuçta eşinin arkadası ama yınede senı strese sokacaklarsa gelmesınler daha ıyı..
kız 38 yasına gelmıs ama halen kendı kararlarını kend veremıyor snırım..muallakta yaşıyor herbırseyı sankı..
sana gece gece tel açmasda ayrı bır düşüncesızlık..pesss...
sende bırdaha kahvaltıya geldıyse ,akşam yemegıne kal falan deme..sonra kafanı şişiriyor mşallah..
çene bir milyon karı -koca..
once o senı evınde guzel bı agırlasın..

benım hamılelıgım rahat gecıyor canım..
toplamda 8-9 kılo aldım..karnım küçük..bana hıç sıkıntı vermıyor canım...
ama bebegın kılosu yerınde çok sükür..:54:

ya hem kızın birşey bildiği yok hem de bu dr birşey bilmiyor diyor. Kocası benim eşimin arkadşaı çok biliyorum diye geçiniyor nettenn arıyor herşeyi felan ama tekrar gidecekler neden gideceğini bilmiyor gece yarısı açmışlar tüm gün anca akılları başına gelmiş dr sormamışlar bile niye gelicez diye. Ben dedim kanda yumurtlamana bakcak kanda diye. Aman kendisi bi temizliğiyle övünüyor yemek felan hak getire hiç özveri yok. Neymiş babası beğenmezmiş yemekleri ondan hiç kendisi yapmamış bekarken ya hadi yapmadın hiç yaparkende anneni izlemedin mi yada 1 seneyi geçti evleneli hiç mi öğrenmez insan. Birazda kıskandı herakde ben dolma sarıp felan bir sürü de şey hazırlayınca.. Ne bileyim ben. Ama koyucam mesafemi. Sanki suç bende kendisi istedi randevu almamı ama hangi dr gitseler aynı tepkileri gösterecekler en iyiyi onlar biliyor ya. Neyse tatlım valla çok iyi kilon Maşallah önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ve sağlıklı olması. Çokta az zamanın kaldı rahat doğum yaparsın İnşallah. Bu arada biz bugün dışardaydık eşimle arabada gelirken de nasıl yağmur yağıyordu bende dedim ki kızımız olursa Yağmur olsun tamam dedi eşimde yani Yağmur olacak kızımın adı erkek ismini de belirledik Rüzgar olacak. Önce bu ismi istememişti ama şimdi istedi. Sence nasıl? gelsinde bebeğim İnşallah..

Son düzenleme:
ya hem kızın birşey bildiği yok hem de bu dr birşey bilmiyor diyor. Kocası benim eşimin arkadşaı çok biliyorum diye geçiniyor nettenn arıyor herşeyi felan ama tekrar gidecekler neden gideceğini bilmiyor gece yarısı açmışlar tüm gün anca akılları başına gelmiş dr sormamışlar bile niye gelicez diye. Ben dedim kanda yumurtlamana bakcak kanda diye. Aman kendisi bi temizliğiyle övünüyor yemek felan hak getire hiç özveri yok. Neymiş babası beğenmezmiş yemekleri ondan hiç kendisi yapmamış bekarken ya hadi yapmadın hiç yaparkende anneni izlemedin mi yada 1 seneyi geçti evleneli hiç mi öğrenmez insan. Birazda kıskandı herakde ben dolma sarıp felan bir sürü de şey hazırlayınca.. Ne bileyim ben. Ama koyucam mesafemi. Sanki suç bende kendisi istedi randevu almamı ama hangi dr gitseler aynı tepkileri gösterecekler en iyiyi onlar biliyor ya. Neyse tatlım valla çok iyi kilon Maşallah önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ve sağlıklı olması. Çokta az zamanın kaldı rahat doğum yaparsın İnşallah. Bu arada biz bugün dışardaydık eşimle arabada gelirken de nasıl yağmur yağıyordu bende dedim ki kızımız olursa Yağmur olsun tamam dedi eşimde yani Yağmur olacak kızımın adı erkek ismini de belirledik Rüzgar olacak. Önce bu ismi istememişti ama şimdi istedi. Sence nasıl? gelsinde bebeğim İnşallah..
canım benım bencede senı sıkacak ınsanlarla arana mesafe koyarsn rahat edersın....

ısımler guzel..tabıat ana dan seçmıssınız hep..yağmur,ruzgar...:29:
ama bebek gelmeye kalkınca çok ısım gelıccek aklına emın ol canım..
bırde mınık bebgıne hiç bır ısmı yakıstıramıyor ınsan nedense..o zaman çok seçıcı olunuyor..:81:

Son düzenleme:
anladım canım bakalım o zaman gelsinde dayım gelirse ona okutmak isterim ben İnşallah... İçimde acayip bir huzur var bilmiyorum neden ama hiç umutsuzluk yok endişenmiyorum napalım doğal yoldan olmazsa aşılama tüp denerim diyorum İnşallah bende en kısa zamanda veririm müjdeyi bir tek zaman geçmiyor aralık sonuna daha çok var sonrada 2 hafta sonuç için beklicem sayımıcam diyorum ama elimde değil sabırsızlanıyorum sadece..
aşılamaydı tüptü müpyü o konularda uzman benim hertürlü yardıma açığım.. ama inşlh allah bunlara gerek duymadan yollar bebişini göbüşüne.

sedacım bir sorun görmemiş doktor anladığım kadarıyla şimdi 6 ay deneyecekmisin canımm hayırlısı olsun bence ateş ölçerle hiç uğraşma net ten ovulasyon tetleri al yumurtlama oldumu görüyon zaten o gece çalış ben öyle yapmıştım bilge aldırmıştı bana canım ilk ay ilk kullanımda tutmuştu prolaktin için ilaç kullandım ama o ay günü de yakalayınca hemen olmuştu aylarımız boşa gitmedi istersen sana özelden yazarım o testlerin detayını
çidoşum inşlh 6ıncı ay dolmadan meleğin bir kar tanesi gibi konar göbüşe.. baharlar gelir tekrar gönlüne..

gülerrrrr, çok güzellll...Allah bağışlasın, rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin gülerimm....çok tatlıııı....:nazar:

oy çok tatlı sana benziyo bence canım
Bahtı güzel olsun bu arada ben hijyenim rumuzu değiştirdim

GÜLERRRRRRRRR bu cemre çok tatlı maşallah maşallah maşallah ohh yanaklarını ısırasım geldi kaldır resmi canım nazar edicez töbe töbee
nurtenin Allah kabul etsin bende evde badana yapıyoz eşimle o bitsin öyle ufak çaplı okutmak istiyorum kısmetse
dilek maşallah seninde çok az kalmışş Allah bir avazda kurtarsın canımm
çok teşekkür ederim kızlar.. Allah sizede böyle bi fıstık nasip etsin inşlh..

selam sedacığım şeker yüklemem ve kan değerlerim hepsi normal çok şükür kızlar sedacığım hiç takma böyle insanları daha çok kendi psikolojini bozarsın biz sana yeteriz boşver birde bu konuları herkesle konuşmaya gelmiyo ben konuşurdum moralim bozulurdu boşver allah tez zamanda bebeğini verir inşallah canım
olcaycım bidenem değerlerinin normal olmasına çok sevindim. dilekten sonra sıra sende... bakalım sen bayrağı kime devredicen..:72:
evet son söylediğinede yürekten katılıyorum.. hakettende bu konuları herkesle konuşmaya gelmiyo.. insanın en yakının bile bzen söyledikleri dokunuyo insana.. hatta annemin dediklerine bile üzülür ağlar olmuştum.. boşver milleti sen bize anlat bizimle konuş.. inan eşinden bile daha iyianlarız seni..:29:

oh ne güzel ben bıraktım içmem gerekiyo benimde aslında
bende doğumdan sonra 1kere içtim bidaha ilacın yerini bile unuttum.. hata geçengün son kontrole gittim dr demir hapını içiyonmu dedi içiyom dedim.. yalaaaannn tabiki..
aslında emzirdiğimiz sürece içmek gerekiyomuş..

benim süt sağma vaktim geldi olcayım gitmem gerek
gelirim az sonra geri olar mı
kendimi damızlık inek gibi hissediyorum :) :52: :52: :52:
süt sağmak benim canımı acıtıyoooo.. ilk zamanlar bende sağıp dolaba koydum şimdi boş verdim zaten sütümde anca kızçeye kadar gelir oldu..

GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR:14: adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.:25:
bildiğim kadarıyla 50.00 dan yüksek olması gerekiyo.. ama daha gününe varmış.. az daha bekle bakalım sonra tekrar yaptır.. nişlh değerlerin yükselir.. dualarımız seninle..
beklemenin ne demek olduğunu en iyi biz biliriz..

Aman Dilekçiğim ya gitsinler hangisine istiyorlarsa ben hayatımda bu kadar pimpiriklilik görmedim. Bu dr birşey bilmiyor galiba diyorlar ama o çok bilmiş eşi 20. gün çağırdığınmda kanda yumurtlama testi yapacağını bilmiyor neden çağırdı ki diyorlar. Tüp bebek dedi diyor ee yaşı 38 gebe klsa bile riskleri var zaten her iki ailede de sorunlu çocuklar var karışmam daha gitsin testi de yaptırsın benim doktora alsın sonucunu sonra değiştirsin. Bu arada ben bugün smear sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür ve çok hastası vardı sabahta doğumu olmuş aksamış bekledim baya ama olsun.
smear testinin temiz çıkmasına çok sevindim.. gözünaydın canım..

Kızlar biizm yukarımızda tadilat var evi satın almışlar baya da işi var beton kıracaklar felan pek evde duramıcam gündüzleri sanırım. Kadın geldi bir sürü şey sordu felan. Bir de bşr kadın asansör arıza yapmış kalmış asansörde kşm artık bilmiyoum onlarda tanımıyor merakta ettim açamadılar asansörü birini asansörcüleri aradık aman ya eski apartman işte sorun oluyor amanın kim kaldı acaba yaaa..
neeee biri asansördemi kalmışşşşşş..
kız seda kolla kendini sende kalmayasın.. mazallah..

canım benım bencede senı sıkacak ınsanlarla arana mesafe koyarsn rahat edersın....

ısımler guzel..tabıat ana dan seçmıssınız hep..yağmur,ruzgar...:29:
ama bebek gelmeye kalkınca çok ısım gelıccek aklına emın ol canım..
bırde mınık bebgıne hiç bır ısmı yakıstıramıyor ınsan nedense..o zaman çok seçıcı olunuyor..:81:
kız dilek vakit azalmış.. allah yardımcın olsun canım.. dikkat et kendine.. nlur nlmaz..
benim kızçem 15gün önce geldi.. şimdiki bebişler pek bi aceleci oluyorlar..

kız olcayyyyyyy
2li hanelere düşmüşsün.. Allah son 10 hanelerede düşmeyi hatta tek hanelerede düşmeyi nasip etsin.. kolla kendini bak kış geliyo.. kalın kalın giyin.. ayaklarınıda daha şimdiden sıcak tutki bebişin gazlı olmasın..

dilekçim çantana nar koydunmu.....
ben hastaneye almayı unuttum, daha doğrusu telaştan evde kalmış.. (manyak ablam.. sanki güler doğumdan çıkınca nar yiyecekmiş gibi çantasına nar koymuş deyip doğuma giderken çantamdan çıkarmış:9: ben yiyecem sanmış.. )

ama eve gelince verdim.. hemde 2çaykaşığı narsuyu verdim. bi güzel içti..
sonuçmu çok şükür okadar çok gazımız yok.. tabi arada oluyo ama okadar çok değil.. gazını çıkaramadığındada gaz ilacını veriyoz..

ama nar konusunu bi dene...

kız olcayyyyyyy okuyonmu.. sende nar koy donrucuya şimdiden. senin zamanında nar felan kalmaz...

kızlar sizlerden bayağı uzak kaldım ben yaa.bakıyorumda herkes burada yine eskisi gibi.çok geçmişi okuyamadım ama sanırım iyi kaynatmışsınız.
bende evime uğrayamadım bir türlü.sormayın çok karışık.işe başlayıp başlamayacağımda belli değil.daha sık gelip sohbetinize katılacağım inşallah.
efe bey ağlıyo.sonra görüşmek üzere.

gülerim okumam mı kuruttum narı o zamana bozulmazsa aslında buzluğa koysamda iyi olacak evet ya vakit geçiyo allah nasip ederse ikili haneleride göreceğiz cemreyi kokla benim için bitanemmmm

gülerim okuyorum yazılanları nar kuruttum ama dolabada koymak ta lazım bozulur falan evet ikili hanelere düştüm canım allah kucağımda görmeyi koklamayı nasip eder inşallah darısı olmayan herkesin başına geçen sene bu zamanlar dış gebelik yaşadım ama çok şükür meleğim beni bekletmedi cemreyi kokla benimm için bitanemmmmm

dilekçim çantana nar koydunmu.....
ben hastaneye almayı unuttum, daha doğrusu telaştan evde kalmış.. (manyak ablam.. sanki güler doğumdan çıkınca nar yiyecekmiş gibi çantasına nar koymuş deyip doğuma giderken çantamdan çıkarmış:9: ben yiyecem sanmış.. )

ama eve gelince verdim.. hemde 2çaykaşığı narsuyu verdim. bi güzel içti..
sonuçmu çok şükür okadar çok gazımız yok.. tabi arada oluyo ama okadar çok değil.. gazını çıkaramadığındada gaz ilacını veriyoz..

ama nar konusunu bi dene...

kız olcayyyyyyy okuyonmu.. sende nar koy donrucuya şimdiden. senin zamanında nar felan kalmaz...
kuşummmmmmmmmmm

nar adım dolapta duuyor...bırde mekkeden hurma getımıstı umreye gıden akrabalar..onuda koydum..yalatacam...
inşallah saglıkla çıkarırım oglumuda..sonra nar ,hurma..tadına baktıracam tek tek...
az kaldı kuşum.....yolda yuurutmuyor..aşagılara baskı yapıyor...yavaşlamak zorunda kalıyorum...
bu cuma kontrolum var..
bakalım ne der doktorum...
ama benım doguracak gıbı bır hıssım yok kuşum...daha 15 gun dogmaz benım bebek..ıçıme öyle doguyor canım...
ablan narı cıkarmıs mıııııııııııııııııııııı
kız hiç aklına gelmemış mı"bır bıldıgı vardır guler ın,cıkarmayayım "dıye...olsun canım sen evde vermıssın kuzum...
gaz sancıları bebeklertde 2.haftadan sonra baslıyor...sen yedıklerine yıne de dikkat et kuzum...ayaklarını sıcak tut..hem bebegın hem kendının...
kızın çok guzel maşallah guler...:nazar:
tombık tombık çıkmıs resımde...
kaç kılo dogduydu canım...:nazar:

Son düzenleme:
kızlar sizlerden bayağı uzak kaldım ben yaa.bakıyorumda herkes burada yine eskisi gibi.çok geçmişi okuyamadım ama sanırım iyi kaynatmışsınız.
bende evime uğrayamadım bir türlü.sormayın çok karışık.işe başlayıp başlamayacağımda belli değil.daha sık gelip sohbetinize katılacağım inşallah.
efe bey ağlıyo.sonra görüşmek üzere.
hoşgeldın...
ugrayamıyorsun uzun zamandır...
bebek buyutmek gercekten zor..
ılk donemler allah herkese kolaylık versın...

gülerim okumam mı kuruttum narı o zamana bozulmazsa aslında buzluğa koysamda iyi olacak evet ya vakit geçiyo allah nasip ederse ikili haneleride göreceğiz cemreyi kokla benim için bitanemmmm
canım sen yıne de 1 tane buzluga koy..ne olur ne olmaz...
dursun bır köşede..:56:

Tamam canım eğer aşılama ve tüp bebek aşamasına geçersem o zaman sana söylerim ve bilgi alırım ama İnşallah gerek kalmaz. Evet ya asansörde kalmış kadıncağız baya uğraştılar asansörcüde cevap vermedi. Neyse eşim ve eski yönetici hallettiler yeni yönetici de yoktu. Ama benim asansör fobim var olduktan sonra eşimle inerken hep dua okudum aman kalıcaz diye yani..

Bu arada ben iki gündür gezginciyim evde duramıyorum yukaru katımızı satın almışlar tadilat yapıyorlar muftak ve banyoyu kırıyorlarmış balyoz sesleri felan dün eski işyerime gittim arkadşları gördüm akşama kadar ordaydım eşim aldı bugünde eşimin işyerine geldim odasındayım netbookumdan giriyorm bende.Bugünü de burada geçireceğim artık yarın evde olurum pazara gitmem lazım evimin işleri kalıyor.

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10757;28/st/20100831/n/Canim+Oglum/k/0ce2/age.png[/image]
[/link]

of işten çıkmak istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmm

çık canım sende ama mecbursan yapacak birşey yok elbette bebeğinle olmayı özledin çok alıştın çünkü ve bırakıp gitmek zor oluyor ama hayat şartları naparsın. Bende çocuk olunca çalışacağım kimseden eşimin ailesinden felan bir beklenti içinde olmak istemem büyütecesek kendi çabamızla büyüteceğiz. Onlarda büyüyecekler bazı şeyleri kaçıracağız belki ama yine de biz yetiştirdiğimiz için huzurlu olacağız. Süt işini nasıl yapıyordun cnm sağıp bırakıyormusun.

Back
X