Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasıl ki "benim ailemin tek maaşı var, yardım edemezler ama onlar çift maaş yardım etmeliler" diye bir ayrımcılık yapıyorsanız demek ki eşinizin ailesi de sizinle aynı düşünce yapısına sahip. Siz de eşinizin ailesini çift maaş diye ezmek mi istiyorsunuz o zaman?
boşver canım sen mutluysan gerisini düşünme![]()
mutlu değilim canım.Çünkü bende borçlarla boğuşmak yerine bebeğimi biran önce dünyaya getirmek isterdim.Yüzsüzce artık yapın bir çocuk diyen kayınpedere daha düğün borçlarımız var diyince bozulması sadece hoşuma gidiyor.Ama ya benim bebek hasretim.
1.5 ay sonra düğünüm var..Çok şükür eşim de ben de memuruz maaşımız var..
Kendi ailemin durumu çok iyi değil babam emekli maaşıyla geçiniyor..
Ama eşimin ailesinin durumu daha iyi. Annesi de babası da memur emeklileri..
Arsa alıp satıyor kayınpederim üstüne üstlük..
Biz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz..Altınları, mobilyaları, beyaz eşyaları, gelinlik, düğün salonları...
5-10 kuruş da bize faydaları olsa da bu kadar borca girmesek olmaz mıydı acaba?
Çift maaşlıyız nasılsa diye yaptıklarını düşünüyorum..
Bakıyorum çalışmayan bayanların herşeylerini kayınvalide kayınpeder yapıyor ama biz çalışıyoruz diye eziliyoruz resmen
Eşime de yansıtmak istemiyorum ama azıcık ucundan tutsalar destek olsalar fena mı olurdu yani :2:
Kadınların çalışmasını sonuna dek destekliyorum.İster yönetici olsun ,isterse de evlere temizliğe giden bir kadın.Para kazanan kadın evet,söz sahibi oluyor,sesi daha bir gür çıkıyor.Günümüzde boşanmalar neden arttı dersiniz?Kadın kendi ayakları üzerinde durunca,adamın yanlışını yutmuyor,başı dik boşuyor adamı.
Hayır işte, bu yüzden değil..
Bakın siz bile söylüyorsunuz ''boşuyor adamı '' boşanıyorlar demiyorsunuz.
Bu başka birşey, kendi ayaklarının üzerinde durmak değil, adı yok, tarifi yok..
Gemileri yakmaya kadar giden ince, alaylı bir duygu bu..
Her kadın çalışmayı kaldıramıyor, tek söz budur..
....
Bu arada sadece para kazanan kadının sesi daha gür değildir, bu özgüvenle ilgilidir.
Para kazanmayan kadında kendi ayakları üzerinde durmasını bilir..
Uygulama, o an sadece zaman kazandırır kadınlara.
Hayır işte, bu yüzden değil..
Bakın siz bile söylüyorsunuz ''boşuyor adamı '' boşanıyorlar demiyorsunuz.
Bu başka birşey, kendi ayaklarının üzerinde durmak değil, adı yok, tarifi yok..
Gemileri yakmaya kadar giden ince, alaylı bir duygu bu..
Her kadın çalışmayı kaldıramıyor, tek söz budur..
....
Bu arada sadece para kazanan kadının sesi daha gür değildir, bu özgüvenle ilgilidir.
Para kazanmayan kadında kendi ayakları üzerinde durmasını bilir..
Uygulama, o an sadece zaman kazandırır kadınlara.
Özgüveni olsun kadının istediği kadar,ama parası yoksa kırıp dizini oturuyor.Parası olan insanlara dikkat edin kadın ya da erkek,oturuşları ,konuşmaları bile farklı.Görmüş geçirmişlikle ilgili bir durum.Para kazanmayan kadın kendini evde harcıyor.Nankör olan ev işlerinin içinde boğulup kalıyor.Kocası para verirse gidip üstüne ,başına harcıyor.Kadın olduğunu hatırlıyor maalesef. :// Ben kadınların yanındayım,erkek baskın olsun istemem.Kadın söz sahibi olsun isterim.[/B]
ev hanımıyım.sizin tabirinizle para kazanmayan kadınım ama allaha şükür hiç rahatsız değilim.istediğim gibi yiyorum,istediğim gibi giyiniyrum.istersem iş yapıyorum olmazsa birini çağırıp işimi yaptırıyorum![]()