Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibinin duygularını çok iyi anlıyorum ve paylaşıyorum. aynı şeyler benim de başımda var.4 ay sonra düğün var ama ortada 5 kuruş para yok. ve açık açık yardım etmicekelrinisöylüyor kayınvalide tarafım. her şeyi nişanlımın yapmasını bekliyorlar. ama süreekli olarak nişandan bir iki hafta sonra alınana yeni evlerine yeni eşyalar alıyorlar. oğullarına gelince çok sıkıntıdalar. biz evlenicez belki öyle yada böyle borç harç içinde yaşıcaz am onlarında benim evimde tek kuruş masraları olmucak. çok zor geliyo gerçkten. unutulmucak şeyler. ben bunları unutmucam.
Herkes sizin gibi şanslı değil ki bu konuda.Kadın istediği kadar iyi olsun erkek de iş bitiyor.Ne erkekler var karısını ezen.Hiç mi duymadınız,okumadınız?Ben isterim ki o kadınlar da bizler gibi dik dursun.Ezilmesin,kadınlığını yaşasın.Bu yüzden de kız çocuklarının okuyup meslek sahibi olmasını teşvik ediyorum sürekli.Hala kız çocuğunu eksik etek gören bir zihniyet var.
![]()
ben,çalıştığı halde ezilen kaç kadın tanıyrum.para kazandığı halde evine temizlikçi bile alamıyrlar.gündüz akşama kadar işte eziliyrlar,akşam gelip evde eziliyrlar.kadının ezilmesi çalışmasına bağlı değil.karşısındaki kişinin anlayışına bağlıdır
ben kendim çalışmasam da (gerçi eşim sigortamı yatırıyr 3 seneye kadar emekli de olacağım inşallah)kadınların çalışması taraftarıyım.asgari ücret bile alsalar çalışsınlar.![]()
ben,çalıştığı halde ezilen kaç kadın tanıyrum.para kazandığı halde evine temizlikçi bile alamıyrlar.gündüz akşama kadar işte eziliyrlar,akşam gelip evde eziliyrlar.kadının ezilmesi çalışmasına bağlı değil.karşısındaki kişinin anlayışına bağlıdır
ben kendim çalışmasam da (gerçi eşim sigortamı yatırıyr 3 seneye kadar emekli de olacağım inşallah) kadınların çalışması taraftarıyım.asgari ücret bile alsalar çalışsınlar.:34:
bu yazacağım şeyi kimse üstüne alınmasn lütfen çünkü kimseye laf vurmak için yazmıyorum..nişanımızın yapıldığı gün eşimin ailesi annemlere altın ve eşya olarak ne istediğimizi sordu ve annemin cevabı şuydu: ben böyle para konularını konuşmaktan utanırım,siz de biz de elimizden ne geliyorsa yapalım sonuçta evlenen ikimizinde çocukları...o kadar hoşumuza gitmişti ki bu laf..bir tane erkek kardeşim var,henüz sevgilisi bile yok ama babamlar şimdiden bir miktar para ayırdılar onun evliliği için,ne gerekiyorsa yaparız karşı tarafa başımız eğri kalmasın diyorlar ki kardeşim Ankarada mühendis ve aldığı maaş çok iyi..benimde iki olğlum var,onlarda evlenirken imkanlarım dahilinde herşeyin en iyisini yapmak isterim..inşallah..
Bir erkek annesiyim ve Allah bana o günleri gösterirse oğlum evlenirken ona elimden gelen her yardımı gösteririm.
"Yolunacak kaz" gibi de hissetmem kendimi....
O evliliğinin ilk zamanlarında borçla uğraşıp huzursuz olacağına ben azıcık açarım kesenin ağzını, diğer tarafa götürecek değilim ya!
Hem kim için çalışıyoruz ki sadece kendi rahatımız için mi?? Evlatlarımız için de biriktirmiyor muyuz parayı?
Bu devirde önce kendi kesene güveneceksin arkadaş elbette aileler de istiyorlarsa içlerinden geliyorsa gerekli desteği verir ama çiftler daha maddi manevi kendi gelişimini tamamlayamamış ayakları üzerinde sağlam duramamışlar ordan burdan gelecek parayla ev kurmaya kalkıyorlar.
işte bu cümleden sonra söylenecek pek birşey yok,son noktayı koymuşsunuz bence,ağzınıza sağlık.keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa...ama bu konu buralara nasıl geldi anlamadım,olay çeyiz alınması falan değil miydi![]()
Ordan burdan gelecek dediğiniz kim Anne babamı?
Beni dünyaya getirdiyseler elbette yapacaklar