ya arkadaşım zaten türkiyede insanlar genç evleniyor yeni memur olmuş bir çift nerden para bulucak da ev kurucak anca borç harç.ha adam olmuştur 35 yaşında işi gücü birikimi herşeyi oturmuştur almaz ailesinden para zaten gerek yok ki.sağ duyulu düşünmesi gerek insanların .25 yaşındaki adamın kazandığı ne ki neye harcayacak .memur maaşları iyi vs denmiş ben artık birşey demiyorum .memuriyeti insanlar garanti diye seçiyolar öle para için değil.yeni başlayan bir inşaat mühendisi bugün 2.800 lira para alıyor zaten bu para kiraya gider .kadında alıyor diyelim yine yetmez .allah herkesin yardımcısı olsun valla .
bir tututmuşlar yok mecbur değiller e değiller ama orda yeni evli bir çift borç içinde evleniyor sen rahatsın .ne bilim ben bu zihniyetleri anlamıyorum doğrusu .para olayı değil burdaki olay vicdani görevdir bu .yoksa mecbur değil tabikide yani aile .yapmıyorsa kendi sorunu .
valla ben o memur maaşını almak için kaç saat ders çalışıyorum haberiniz var mı özelde ki maaşlardan ve çalışma şartlarından haberiniz yok galiba
bizim ikimizin maaşı 2800 etmiyor Allah a şükür kira da ödüyoruz gül gibi de geçiniyoruz gezip tozuyoruz da
o zaman maaşları çok iyi değilse 2800 e kira da oturmayacak 1000 e oturacak kalanlarla da geçinmeyi bilecek
lüx yerde oturmak istiyor diye yemekli düğün yapıp bi salon takımına 7 - 8 milyar verecek diye ailelere yük olmayacak
ha zengin olurlar yardım ederler tamam ama kendi kıt kanaat geçinen bi aile neyine güvenerek yardım edecek