Çift maaş nasılsa deyip ezilenler :((

zaten gülmekten başka birşey bilmiyosun ki

Bir şey dikkatimi çekti sensin evet o sensin
Neden böyle yapıyorsun birisi konu açıyor
Belliki buradaki insanların fikirlerini almaya muhtaç ,
hep bi sulandırıyorsun laubaliliğe vuruyorsun
Yazık günah yapma lütfen!
Sen bi konu açtığın vakit sana bu tür şeyler yapılsa hoşuna gidermi?

Herkesinki kıymetli de , bazılarımız diğerlerine göre daha yüksek sosyal ve duygusal zekaya sahip :1: Ya sizin çocuğun anası ölürse birgün, yüzleşeceği dünyayı düşünün, kim ona armut pişirp blenderdan geçirip, ağzına verip, hatta zahmet olmasın diye onun yerine tuvalete gider ? :1:

Geleceğin hakkında konu açılacak kaynanası.

Konu başlıkları:

Lütfen yardım! Eşim armutu bile bana pişirtiyor.
Bunalıyorum, Kaynanamın oğlu çok kıymetli, peki ben ağaç kovuğundan mı çıktım.
Ve boşanmanın eşiğindeyim, eşim rahata çok alışmış.
Kaynanam yaptığım yemeklere bile karışıyor.

valla ayrdım etmeyipte işlerinede karşırılar herşey beklenir hatta çocuklarına para gönder derler bence .bu gidişat böle .
söylediklerine katılmıyorum kesnlikle .bir çocuk ayaklarının üzerinde durmalı ama çok genç yaşlarda bu kadar sorumluluklar verilirse o evlatta ilerde ailesine bakmaz bu kadar net yani.kimsede birşey beklemesin .

Herkesinki kıymetli de , bazılarımız diğerlerine göre daha yüksek sosyal ve duygusal zekaya sahip :1: Ya sizin çocuğun anası ölürse birgün, yüzleşeceği dünyayı düşünün, kim ona armut pişirp blenderdan geçirip, ağzına verip, hatta zahmet olmasın diye onun yerine tuvalete gider ? :1:

Geleceğin hakkında konu açılacak kaynanası.

Konu başlıkları:

Lütfen yardım! Eşim armutu bile bana pişirtiyor.
Bunalıyorum, Kaynanamın oğlu çok kıymetli, peki ben ağaç kovuğundan mı çıktım.
Ve boşanmanın eşiğindeyim, eşim rahata çok alışmış.
Kaynanam yaptığım yemeklere bile karışıyor.

Ben dediğim şekilde yetiştirildim.annemde vefat etti ama yüzleştiğim dünya farklı değil.Hayatı her açıdan yaşadım sen merak etme.Abartmakta üztüne olmadığını yazılarından anlıyorum.Ama söylemlerinle eğlenmek için yazılan sözleri anlamıyorsun o ayrı.Tabi herkesin düşüncesi anlayışı ve kapasitesi bir değil.Bu son mesajım çünkü konu iyice kaydı..

Konu sahibi arkadaşım kendi adıma özür diliyorum.

kızlar,bacılarrr boşuna tartışıyorsunuz burada,konu sahibi belki de aldı iki tarafı da yanına düğün alış-verişine çıktı:1:..herkesin düşüncesi kendine güzel o yüzden ne kadar tartışsak da boş..bu arada ismi geçen hocalardan Üstün Dökmen üniversitede hocamdı 4 yıl dersime girdi ve görüşlerini çok beğenirim.ama Doğan Cüceloğlu'nu genelde ütopik bulmuşumdur.söylediği çoğu şey bizim toğlumumuza değil de amerikan toplumuna hitap ediyor gibi geliyor bana.üstelik iyi bir hoca olması her söylediğini beğenme,izi gerektirmez değil mi? (çeyiz konusu; çalışan-çalışmayan bayan,memur-özel şirket çalışanına kadar geldi bende doğan cüceloğluna çekeyim konu dağılsın dedim) :7:

Bir şey dikkatimi çekti sensin evet o sensin
Neden böyle yapıyorsun birisi konu açıyor
Belliki buradaki insanların fikirlerini almaya muhtaç ,
hep bi sulandırıyorsun laubaliliğe vuruyorsun
Yazık günah yapma lütfen!
Sen bi konu açtığın vakit sana bu tür şeyler yapılsa hoşuna gidermi?

ben senle burda boş boş muhabbet etmek istemiyorum
ben konuyla alakalı yazışmak istiyorum, konu dışısın
rahatsız oluyorsan aç bi konu orda tartış benim stilimi

valla ayrdım etmeyipte işlerinede karşırılar herşey beklenir hatta çocuklarına para gönder derler bence .bu gidişat böle .
söylediklerine katılmıyorum kesnlikle .bir çocuk ayaklarının üzerinde durmalı ama çok genç yaşlarda bu kadar sorumluluklar verilirse o evlatta ilerde ailesine bakmaz bu kadar net yani.kimsede birşey beklemesin .

evlilik yaşı sorumuluk için çok genç bir yaşsa zaten evlenmesin o çocuk, kimseye fayda gelmez.
biz burda çocuğun 18 yaşındaki küüçük halini tartışmıyoruz zaten

kızlar,bacılarrr boşuna tartışıyorsunuz burada,konu sahibi belki de aldı iki tarafı da yanına düğün alış-verişine çıktı:1:..herkesin düşüncesi kendine güzel o yüzden ne kadar tartışsak da boş..bu arada ismi geçen hocalardan Üstün Dökmen üniversitede hocamdı 4 yıl dersime girdi ve görüşlerini çok beğenirim.ama Doğan Cüceloğlu'nu genelde ütopik bulmuşumdur.söylediği çoğu şey bizim toğlumumuza değil de amerikan toplumuna hitap ediyor gibi geliyor bana.üstelik iyi bir hoca olması her söylediğini beğenme,izi gerektirmez değil mi? (çeyiz konusu; çalışan-çalışmayan bayan,memur-özel şirket çalışanına kadar geldi bende doğan cüceloğluna çekeyim konu dağılsın dedim) :7:

Doğan Cüceoğlu zaten Amerikada yaşamış oradan yabancı biriyle felan evlenmiş evet Bir programında anlatmıştı
Hakikaten boşuna tartışıyoruz ama konuyu sulandıranlar var işte malesef

arkadaşın konularının bazıları çok geyik yalnız eşi ççirkin buluyormuş kendisini galiba ondan bu saldırgan tavrı bunuda anlamak lazım işte.

evet, çok çirkinim, sanane
eminim sen angelina jolie sindir :1:

kompleksli olmasan zaten nickini bella yapmazdın ahahahaa

Son düzenleme:
Amma saçma yerlere gelmiş konu.
Bazı yorumlar o kadar seviyesiz ki. ( Yorumunu beğendiklerim üstüne alınmasın )
Sanırsınız kendileri bulunmaz hint kumaşı.
Boşverin kızlar.

evet, çok çirkinim, sanane
eminim sen angelina jolie sindir :1:

kompleksli olmasan zaten nickini bella yapmazdın ahahahaa

valla ben angelina değilim ama sevgilimin angelinasıyım galiba .kompleskli kimin olduğu belli.kocası çirkin demiş buraya konu açmış hatunum benim .bana biri çirkin dese güler geçerm yani.burdanda belli hadi canım iişine .

valla ben angelina değilim ama sevgilimin angelinasıyım galiba .kompleskli kimin olduğu belli.kocası çirkin demiş buraya konu açmış hatunum benim .bana biri çirkin dese güler geçerm yani.burdanda belli hadi canım iişine .

Kendini çok beğenmiş birisin ne yazık ki.
Dayanamadım yani artık.
Geçenlerde konunda okumuştum seni takip ediyorlar diye birine kızmıştın ne o sende mi hafiyeliğe soyundun.
Aha şimdi beni sende beni takip ediyorsun deme he :27: Çok beğendiğimden değil konundda tartışmana denk geldim.
Öh neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:

bellaymış pehhhhhhhh :52: sen öyle kandır kendini

Kendini çok beğenmiş birisin ne yazık ki.
Dayanamadım yani artık.
Geçenlerde konunda okumuştum seni takip ediyorlar diye birine kızmıştın ne o sende mi hafiyeliğe soyundun.
Öh neyse.

evet beğenirim zaten de o konu değil.valla takip ediyolar bende biraz edeyim dedim .ne yapim işte .sen neden gerildin anlamadım durup duruken.

evet beğenirim zaten de o konu değil.valla takip ediyolar bende biraz edeyim dedim .ne yapim işte .sen neden gerildin anlamadım durup duruken.

Gerdi beni de buralar neylersin .
Güzellik geçici be canım bir bakmışsın sende daha güzelini bulup gitmiş.
Anladık sevgilin beğeniyor da yarına garantin mi var ?
Burda bu yüzden millete hava atmaya kalkıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne yapim bacım kandırıyorum kendimi işte .çirkiniz send ebende bak ne apalım .seninki yüüzne vuruyor benimki vurmuyor ama farkımız bu.

senide güzel kandırıyor, sende kanıyorsun işte, evet farkımız bu :ssz:

ığğ hiçte haz etmem bana bacım diye hitap edilmesinden.

Son düzenleme:
Back
X