çift maaş ve birikim

İkimiz de memuruz. Belimizi büken bir borcumuz var Allah nasip eder de ondan kurtulursak evet bir maaşı saklamayı düşünüyorum yatırım için.
Ayrıca eşimin kartları internet bankacılığı vs hepsi bende. (Şartlar bunu gerektirdi)
bende kredi kartına el koydum :D
Para yönetmesini ögrensin diye :) maaş kartından kalan 600 tl ile idare etsin :D
Haftalık bazen max 30 tl filan harcıyorum adam haftalık 100 tl harcıyo nereye gittigide belli degil :D

Ben de yazayim o zmn biz de cift maasiz memuruz kredi cektik ev aldik ama kucuk 1+1 ev birimizin maasini direk krediye bagladik.malesef biriktirelim demekle olmuyo bir de gune girmistik aylik bin tlye bir yillk oyle bir birikim de saglayabilirsiniz

Ben de yazayim o zmn biz de cift maasiz memuruz kredi cektik ev aldik ama kucuk 1+1 ev birimizin maasini direk krediye bagladik.malesef biriktirelim demekle olmuyo bir de gune girmistik aylik bin tlye bir yillk oyle bir birikim de saglayabilirsiniz
1000tl çok iyiymiş. Bende bulabilsem girmek isterdim :S

Butun kartlar bendedir. Esimin aylik sigarasini aylik spor parasini berber parasini kahvalti ogle yemegi parasini hepsi hesaplidir gunde 30 tlden fazla harcamaz.arkadaslariyla cikarsa o ayri tabi.maas yattigi an internet bankaciligina girip tum parasini aliyorum mecbur alicam benim param krediyo gidiyo cunku :)

En iyisi bazen eşlerin elinden almak kartlari.. Baska bir topikte görmüstüm sizin durumu.
Bizde benzer durumlar yasadik. Şuan hesaplar bdnde.
Yapacak bir şey yok bence kadınlar aile ekonomisini daha iyi yönetiyor.
2017 alışveriş istatistiklerinde bile erkekler daha çok harcama yapmış görünüyor. Çünkü kadın gidip 50 tl ye etek 50 ye bluz alıyor çok ürün almış gibi ama erkek 1000 tl yi bir anda saçma bir teknolojik ürüne yatırabiliyor.

Back
X