- 24 Aralık 2015
- 89
- 26
- 88
- 36
- Konu Sahibi Senakilinc
-
Merhaba,bende çift rahimliyim ve şu an 29 haftalık hamileyim.erken Doğum riski var biliyorsunuzdur kaçıncı haftada Doğum yaptınız acaba nasıl önlemler aldınız teşekkür ederim şimdidenMerhaba, çift rahim ,pko ve prolaktin yüksekliği olan biri olarak 2011 yılında sezeryan ile doğum yaptım. evet biraz zorlu süreç oldu ama oldu.
Masallah allah nasip ederse hersey olur elbette.ama benim ilk hamile haberini aldigimdan beri düsük tehlikesi oldugunu biliyoduk.kahverengi lekem gelmisti.doktorda düsük riski var dikkat et dedi.sonra düsük oldu kürtaj oldum doktor sebebini anlamadik.rahmin gayet normaldi dedi yani adam hic farkinda degildi bole birseyi nasil anlayamaz anlamiyorum.simdide cok korkuyorum düşük cok sarsti çünkü beniMerhaba, çift rahim ,pko ve prolaktin yüksekliği olan biri olarak 2011 yılında sezeryan ile doğum yaptım. evet biraz zorlu süreç oldu ama oldu.
Masallah allah nasip ederse hersey olur elbette.ama benim ilk hamile haberini aldigimdan beri düsük tehlikesi oldugunu biliyoduk.kahverengi lekem gelmisti.doktorda düsük riski var dikkat et dedi.sonra düsük oldu kürtaj oldum doktor sebebini anlamadik.rahmin gayet normaldi dedi yani adam hic farkinda degildi bole birseyi nasil anlayamaz anlamiyorum.simdide cok korkuyorum düşük cok sarsti çünkü beni
Merhaba,bende çift rahimliyim ve şu an 29 haftalık hamileyim.erken Doğum riski var biliyorsunuzdur kaçıncı haftada Doğum yaptınız acaba nasıl önlemler aldınız teşekkür ederim şimdiden
ne güzel Allah hayırlı evlat eylesin inşallah.bana da progestan verdisonra da iğne ona rağmen düşüğü durduramadık.rahimdeki kanama keseyi yırttı malesef.napalım kısmet allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDüşük ihtimaline karşı Ilac veriyorlar. Ama yeri kalmadigindan kizimi 34 haftalik dogurdum. Sezeryan ile doktorum ciger gelistirici igne yapti. Dedi artik iceride buyuyemiyor dışarda buyutelim. Şükür kuvoze girmeden saglikla buyudu.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) 34haftayı atlatmayı çok istiyorum bende nasip olur inşallah teşekkür ederim34 haftalikken dogurdum ama benim(farkli sıkıntılarım da vardi. Doktorum ciger gelistirici igne yapti sezeryan ile doğum yaptim. Şükür Saglikla büyüdü. Hem(yeri dardi hem de ufak bir kaza sonucu mikrop kaptigimdan artik kireclenme cok ilerledi ve besin gitmiyordu. Sorunsuz dogum oldu.
teşekkür ederim ara ara buraya gelişmeleri yazıcam inşallahEn kısa sürede hayırlısıyla bebisinizin kalp atışlarını duymanızı canı gönülden diliyorum :)
Deneyimlerinizi,yaşadığınız güzel mutlulukları,iyi haberlerinizi bekliyoruz :) Sağlıkla inşallah :) S Senakilinc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?