Çift rahim olup doğum yapanlar

Konuyu ben açmışım.yazılanları okudum simdi allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bende 15 haftalik hamileyim oğlumu bekliyorum çok şükür.yalnız ben sonradan uzun uğraşlar sonucu çift rahimli olmadığımı sadece rahimde uzun ve kalın bir septum olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum.çok şükür hersey normale döndü.burdaki atkadaşlara da belki faydam dokunur.çift rahim dendiyse size lütfen bir kaç doktora daha görünün ve mümkünse işinin ehli olan birilerine.benim doktorum hacettepedeydi ve cok memnun kaldım.eğer bilgi almak isteyen olursa özelden mesaj atabilirler.bebislerini bekleyenlere hayırlı olsun diyorum ve bebek bekleyenlere de rabbim en kısa zamanda sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Mrb kızlar bnde burda yazdgm eski gonderilerime bakıyordum çok uzulmstum çift rahim olayina 37.hftada suyumn gelmesyle dogum.yptim şükür oğlum şu an 3 buçuk aylik bndeki uzun bir septummus sezeryan sırasında kesti dojtorum sakin üzülmeyin o can dünyaya gelecekse her türlü geliyor allah herkese nasip etsin ins

konuyu yeniden canlandıracağım ama bende ilk kızımı sağ rahimde büyütüp 38+1de doğurmuştum.dr sola yerleşse 5 ay bile yaşayamazdı demiş eşime.kızım 4 yaşında.şimdi yine hamileyim keseyi görmeyi bekliyorum sola yerleştiyse aldırmak zorundamı kalacağım yaşarmı 5 aylık doğsa bilemiyorum

Merhaba kızlar bende cift rahimlıyım 10 ay sonra cok sukur hamıle kaldım suan 8 haftalık hamılehım ama benım devamlı bel ve sırt agrım oluyor bacak agrım bulantım hıc olmadı cok korkuyorum bebegıme bısey olucak diye sag tarafımda bebegım genelde yatmaya çalısıyorum agrılarım oldugu ıcın ozellıkle nelere dıkkat etmem lazım düşük ilacıda kullanıyorum inşallah saglıcakla yawrularımızı kucagımıza alırız

Merhaba gebeliginiz umarım devam ediyordur. Bahsettiğiniz durumlar normal merak etmeyin

Merhaba gebeliginiz devam ediyor mu merak ettim

Aradan uzun zaman geçmiş ama hacettepede hangi doktora gitmiştiniz

Konu açılalı çok olmuş belki görüp moral vermek isteyeniniz olur diye yazıyorum.. 2 yıllık evliyim ve çift rahim( didelfis) tanısı koyuldu. Şanslıyım ki yeni evlendiğim zamanlarda öğrenmiştim. Bebek düşünmeye başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım yani aklınızda şu soru olmasın; çift rahim hamile kalmaya engel mi? Hayır değil. Fakat esas süreç bizim için hamile kaldıktan sonrası. Hamileliğimi 4. Haftada öğrendim ve aynı hafta içinde kanamam başladı. Kimyasal gebelik diye düşük ile sonuçlandı. Üzerinden 3 ay geçti ve şu an yeniden bebek istiyoruz. Fakat korkuyorum. Ya tekrarlanan düşük olursa. Bu korkuyu içimden bir türlü atamıyorum

Merhaba, bende adet düzensizliği ile gittim doktora. Bekar olduğum için karından baktı ve çift rahimden şüphelini şuan. Mr istedi yarın giricem. Burda yazılanları falan okudum ilerisi için çok endişeleniyorum bende. En çok istediğim şey anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…