Çift rahim olup doğum yapanlar

Merhaba arkadaşım, gerçekten zor bi süreç. 25 haftaliktan beri sancilanip acile gittim. Hatta 35 hafta da 20 saat doğumhane de kaldım. Sancı tarzında kramplatim çok oldu. Bebeğimi 38+1 de kucağıma aldım. Bebeğim minyon benim. Solunum sıkıntısından dolayı ben çıkana kadar galiba solunum için hava vermişler. Agrin çok oluyor yalan söylemeyecegim ben narkozun etkisi ile oğlumu anneme emanet etmişim vasiyet ettim yani ama oğlumu aldım kucağıma çok şükür ağrı kalmadı. O doğruymus. Gördüğünde açın kalmıyor. Allah yardımcın olsun inşallah.

Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucaklarımıza :)

Merhabalar :) D Dertli Lahana
geçen hafta cuma günü test yaptım ve hamile olduğumu ogrendim :)
Umarım herşey yolunda gider.Suan 5 haftalık olarak değerlendiriliyor.Gelecek hafta doktora gideceğim.Genel durumunu öğrenmek adına.Kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz?
Siz ne zaman kalp atışlarını dinlediniz

Merhaba 6. Haftada duyulabilir kalp atislari ama diyelim ki olmadi telas yapmayin ileriki haftalardada duyulabiliyor hayirli olsun insaallah

Hayırlı olsun canım benim. Çok sevindim. İnşallah hayırlısi olur. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 6 haftalıkta duydum. Güzel günlerini gör inşallah. Hep yaz bana konuşalım. :)

1 bucuk yildir bebek istiyorduk sonra cift rahimli oldugumu ogrendim doktorum sol taraf daha uygun dedi ama benim icim hic rahat etmedi ameliyat oldum simdi yumurtlama takibi asamasindayim insallah bu ay olur

Çok teşekkür ediyorum :)
D Dertli Lahana S Sosyologg_anne
Cumartesi günü için randevu alacağım.
Geçen sene hafta olarak büyüktü ama gelişim olmadı ve kalp atışları duyulamamıştı.Çok fazla birsey hissetmiyordum o zamanlar gebeliğe dair.
Ama şuan belirtileri fazlasıyla yaşıyorum. Kasıklarımda ve göğüslerimde inanılmaz ağrılar.devam etmiyor sürekli ama ara ara oluyor.Bacaklarımın üst kısmı agrıyor.Biraz araştırdığımda hormonların etkisi olduğunu okudum.
Rahim filmi görüntüsüyle c.tesi günü doktorumla görüşmeye gideceğim.İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik süreci yaşarım ve sağlıkla kucağımıza alırız :)
Sizlerle de paylaşacağım...

Hadi bakalım hayırlısı. Haber verirsin inşallah. :) Sorucagin bişey olursa özelden konuşabiliriz. :) Çok sevindim senin adına.

Herkese Merhabalar
Bugün doktora gittim.Karindan ultrason ile bakmak yeterli oldu.Kese hemen göründü.
4hafta+3 gün
12.4mm boyunda
Herşey şuan için yolunda.Kan testlerini yaptılar.sonuclari pazartesi değerlendireceğiz.ama az önce internet üzerinden baktım.bir sorun yok gibi.
Daha önceden çekilen rahim filmini gösterdim.Tek rahim ağzı var.normal doğum olabilir bu yüzden dedi.olmazsa sezeryan.ama hiç korkma sorun yok dedi doktorum.
Spor yok.
İlişki yok.
Ağır kaldırmadan bahsetmiyim bile.
Yere eğilmek yok
Yukarı doğru uzanmak yok
Ayakla bisiyi itmek yok.
Folic asit var
Coraspin var
Progestan var
Bu ilacın yan etkisi aşırı baş dönmesi ve sersemlik dedi doktor.Bunları yaşarsınız ilacı fitil niyetine kullanın dedi..
15 gün sonra kese içindeki bebisi göreceğiz hayırlısıyla.. ❤
Sevgiler...

Ayy maşallah canım benim. Doktoru dinle ama ayy böyle yaparsam kötü olur diye düşünme. Önce Allaha emanet et yavrunu. Hayırlısı olsun. İnşallah kucağıniza almayı nasip eder Rabbim

Hayırlı olsun:) saglikla dogsun insaallah. Benim hikayemi oku yukarda yazdim:) bende tek rahim agzi ve iki boynuzlu dedikleri rahimden var. Suan 30.haftadayim cok sukur. Ilk 3 ay cok dikkat ettim orogestan ve folik asit coraspin kullandim. Ikinci 3 ay kan ilaci ve son uc ay magnezyum ve kalsiyum kan ilaci arada progestan:) bi sikayetim yok yatarak gecirmiyorum hamileligimi ama yasaklarimiz var iliski uzuuuun zamandir yok tempolu yuruyus yok ev isi yok. Sadece yemek yapip bulasiklari makinaya diziyrm desem yeridir. Evi eşime temizletiyorum ehh ne kadar temiz olursa. Hic kendini kotu hissetme bebegin Allah a emanet. Allah ol derse olur. Merak ettigin seyleri yaz buraya seve seve cevaplarim. Sevgiler

Kızlar merhaba.bende 2 ay once kürtaj olmak zorunda kaldım.ve dr bana rahim yapın farklı dedi.sıkıntı yapma sorun yok dedi.bilgin olsun dedi.perde var dedi bana.tıpta septum diyorlarmış.ama yine de kafama takıldı bu durum.cift rahim le perde farkli seyler dimi.8 yasinda bir oglum var.kardes iatiyorduk ama 6 haftalikken kanama gelince hemen kürtaj olmak zorunda kaldım.insallah bir daha yasanam

Merhabalar,
Bazı doktorlar eyvah hemen ameliyat olmalısın diye saçmalıyor.
Bazıları da tamam rahim anormalliği var ama bu gebe kalmana engel değil sadece biraz daha hassas olmalısın diyor.
Bana doktorum normal doğum yappabileceğimi bile söyledi.Benim umudum yoktu normal doğum için.
Çünkü saçma bir doktor resmen normal doğum yaparsan seni kaybederiz dedi.
O an ki psikolojiyi sen düşün artık...
Hayırlısı olsun inşallah.Birkaç doktora görünmekte fayda var kesinlikle.

Merbaba bende ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim ama rahimsel bi problemden dolayi olmadigini soylemisti doktorum. Bastan beri sagliksiz ilerliyordu en sonunda kalbi durdu. Perde ve cift rahim farkli seyler. Hatta cift rahimin bile kendi arasinda cesitleri var. Bana kurtajdan sonra doktor bidaha dene gebe kalmayi hemen bicak altina yatma demisti oyle yaptim. Cok dusunme bak bi oglun var demekki doguracak kadar tasima kapasitesine sahip rahmin. Septum cift rahime gore tedavi sansi daha yuksek ve daha kolay.

Teşekkür ederim canım.kürtaj sonrası 2.adetimi bugün oldum.dr bize 2 ay korun dedi.9 subatta kurtaj oldum ben.9 nisanda tam ay dolucak.korunmayı biraksam mi ki diyorum reglim bitince.ama korkularım var.ben en son keseyi gordum.15 gun sonra gelin demisti dr.15 gun olmadan zaten normal regl kanamadi gibi kanamam oldu.hemen dr gittik.acildeki dr kalbi atıyor dedi cok sevindim ama sonra o sesi alamadığını söyledi.ultrasona girdim.kürtaj dedi.yani benhic kalp atışını duymamistim.acile gittigimiz o gün dr atiyor dedi.sonra sesi alamadı.belki hic atmiyordu yada atıyordu o an durdu bilemiyorum.birde kanama oncesi az az kahve lekeletim vardi progestan kullandim gecmisti.ama nasip degilnis.sebebi neydi bilmiyorum ama ayni şeyleri yasamak istemiyorum.test filan hicbir sey demedi dr.

Seni cok iyi anliyorum bende ilk bebegimin kalbinin durdugunu hissettim desem kimse inanmiyor bi sabah kalktim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bi hafiflik gelmis ustume esime dedim doktora gidelim diye gittik kalbi durmus diyince berbat bi durum. Ikinci gebeligimi cok dusundum ama ne kadar dusunebilirdim ki denedik 8 ay sonra hamile kaldim hep bi korku var icimde hala 31. Haftadayim ama sanki hep kaybedecegim korkusu uzerimde. Kalpleri bilen Allah elim karnimda bekliyorum. Sende kendini hazir hissettiginde dene aceleci davranma. Ama doktor doktorda gezme inan bunalima giriyor insan. Alaninda uzman cok iyi bi doktor bul bi kere daha muayene ol istersen.

mrb cnm bnde seninle aynı tarhte öğrendm bgun tam 6.haftadayım gecen hfta kesesini gördüm hftayada kalp atışı için gidecegm :) bnde kndimi yormuyorum evde dnleniyırum ama işte rahim olayı bzen cnımı sıkıyor çift yada septum emn dgller hsg cekilmedm bn kmse söylememşti önceden ins herşey yolunda gider

Bende ayni cift rahimliyim sag tarafima yerlesmis bebek surekli agrim oluyor sag tarafında düşük riskim yuksk mis nasil gecirdiniz hamileleiginiz yardimci olirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…