- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
- Konu Sahibi Senakilinc
-
Korkma canim bisey olmaz icindeki ince zar yirtilmistir kanamistir bisey olmazKızlar ya biliyosunuz çift rahimliyim doktorda cinsel iliskiyi yasaklamisti ilk muayene yani 1 ay önce falan.dün utaniyorum ama kendimize hakim olamadik ama cok dikkatliydik.dün iliskiden sonra hafif kanama oldu öğleden sonra itibariylede kahverengi akintilar geldi ve 1 kerede pihti geldi.ama kasik agrim sancim yok hafif bel agrim var sadece.cok korkuyorum acaba bebegime bisey olmusmudur.bilen biri varsa lütfen rahatlatsin haftasonu oldugu icin ve esimde calistigi icin acile gidemedim( sadece iliskiye girmekten ötürü bebege zarar gelirmiki
İnşallah öyledir bugün gidicem doktora sizinle paylaşırım dua edin lütfenKorkma canim bisey olmaz icindeki ince zar yirtilmistir kanamistir bisey olmaz
Canim cok uzuldum inan Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ama bir arastir iyice canin dusuk nedenini istersen birde baska bir doktora gorunHayir yaklasik 10 gündür böleymis dedi doktor.yalniz kafami su karistirdi ben 10.haftalik hamileyim normalde,kadinda 9 hafta 6günlük dedi.yani nerdeyse 10 hafta dedi o da,madem 10 gündür kalbi durmus bu bebegin.gelisim durumu nasil 10 haftalik gözüküoki.bunu orda düşünemedim sonra aklima geldi.
Teşekkür ederim yarin üniversite hastanesine gidecem bakalım hayırlısıCanim cok uzuldum inan Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ama bir arastir iyice canin dusuk nedenini istersen birde baska bir doktora gorun
Merhaba D Dertli Lahana :)
Zor bir hamilelik derken biraz bahseder misiniz?
Çift rahimin çeşitleri var diye biliyorum.Sizinki nasıl ?
Masaallah yavrulariniza. Tam teshisi cift rahimmiydi bi suru cesidi var rahmin ya. Film cektirdim ben tek girisli ayri ayri iki rahim gorunuyor hsg de doktorda erken dogum olabilir dedi aylik kontrollerim devam rahim agzi incelirse dikis atilmasi gerekmis sizde olmusmuydu boyle ve gebelikleriniz nasil gecti yatarak mi bende yatis yok ama hep dikkat etmem gereköncellikle basin sagolsun
cok zor ve kötü bir durum, ama malesef yapicak birsey yok.
bende cift rahimle doganlardanim.
5 aylik ikizlerimi kaybetmistim (normal dogum), 6 ay sonra ogluma hamile kaldim 6 hafta erken dogdu sezeryan dogum oldu, 3 hafta hastanede kaldi. simdi 5,5 yasinda ellerinizden öper. ve 3,5 yasinda bir kizimiz var o da 3,5 hafta erken dogdu oda sezeryanla oldu.
hamileliklerim cok zor gecti, piskolojim bozulmustu, hersey üzerime geliyormus gibiydi, aslinda söyle 1 yildir toparlandim diyebilirim. esimi dahi istemiyrdum artik, adamin haberi yoktu ama bosanmayi bile düsünüyordum.
nasil bir kafadaysam artiko zamanlar. 2 ay öncesine kadar baska cocuk asla istemiyorum diyordum. ama simdi artik 3. bebisi de istiyorum . ve hep dua ediyorum allahim insallah hamileligim kolay gecer diye. bide evde simdi iki tane cocuk var, hayirlisi olsun bakalim.
bide 3.cü sezeryanim olmus olacak o da beni korkutuyor, nasil geccek diye.
Allah bağışlasın canım cok sevindim senin adina.sende zor şeyler yaşamaşsın.benim hersey yolunda giderken kalbinin durmasını anlayamiyorum.bu normal degil gibi.birsey var belli ki ne oldugunuda anliyamiyorum.benimde tek rahim agzim 2 rahmim var.sag rahim sola göre daha büyük.doktor sag tarafta döllenirse sıkıntı olmaz demisti.bizde kendimzi cok kaptirdim galiba bise olmicak die.sizze resminide yükleyim rehmin yükleyebilirsem.tabi hersey allahin takdiri.öncellikle basin sagolsun
5 aylik ikizlerimi kaybetmistim (normal dogum), 6 ay sonra ogluma hamile kaldim 6 hafta erken dogdu sezeryan dogum oldu, 3 hafta hastanede kaldi. simdi 5,5 yasinda ellerinizden öper. ve 3,5 yasinda bir kizimiz var o da 3,5 hafta erken dogdu oda sezeryanla oldu.
hamileliklerim cok zor gecti, piskolojim bozulmustu, hersey üzerime geliyormus gibiydi, aslinda söyle 1 yildir toparlandim diyebilirim. esimi dahi istemiyrdum artik, adamin haberi yoktu ama bosanmayi bile düsünüyordum.
nasil bir kafadaysam artiko zamanlar. 2 ay öncesine kadar baska cocuk asla istemiyorum diyordum. ama simdi artik 3. bebisi de istiyorum . ve hep dua ediyorum allahim insallah hamileligim kolay gecer diye. bide evde simdi iki tane cocuk var, hayirlisi olsun bakalim.
öncellikle basin sagolsun
Sana da geçmiş olsun canim.evet hamile kalmak problem degil.onu rahimde tutabilmek sıkıntı.bana da gittigim 3 doktor,sen gayet sagliklk bir sekilde hamile kalabilirsin sadece riskli durumlar sende daha fazla olur dediler.Allah isteyen herkese basip etsin ama bu da bizim imtihanimiz sanirim.sabredicez.sende stres yapma canim.bende ilk düşükten sonra 8 ay hamile kalamadim.çok kafaya takmamak gerekiyor.akışına birak :)Kızlar iyi akşamlar, ben de çift rahimliymişim bunu 1 ay önce öğrendim. Bikornis, senakilinc seninkinin aynısı benim filmim de. Ben 1.5 yıldır evliyim ve hiç hamile kalamadım Doktor olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Hatta bu tip rahim de düşükten çok erken doğum riski vardır dedi. Senakilinc başına gelenlerden dolayı çok üzüldüm Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?