Çift rahim olup doğum yapanlar

Çok sevindim ins bzde o haftaları görürüz allah sze ve bebeğin ize sağlık versin Güle güle büyütün

Maşallah tebrik ederim darisi bize insallah

Herkese Merhaba,
Öyle böyle 14.Haftaya geldik.İkili tarama testimiz yapıldı.Hatta cinsiyetimizi bile öğrendik :)
Herşey yolunda.Hareketliliğini görmek çok güzel bir duygu.Çift rahmim vardı.Birisinde gebelik oluştu ve diğeri şuan görünmüyor.Gebeliğin ilk ayında kist görülmüştü.Oda yok olmuş :)
Allah yardım ediyor.Dualarımız tüm hamile anne adayları ve hamile kalmak isteyen anne adaylarıyla...

Sağol canim rabbim yardimcimiz olsun hayirla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin 14. Haftaya kadar nasil gecti

Her hafta bir farklılık ile geçti :)
Özleyerek geçti bebişi :)
Bulantılar şuan daha iyi.Sabah oluyor ama öğürme ve kusma olmadı bir haftadır.
İştahım daha iyi.Et balık tavuk yemeye başladım az da olsa.Tatlı canım HİİİİİİÇ istemiyor :)
Bu iyi birşey. A AfraMelek

Masallah masallah benim cok sıkıntılı gecti çok şükür simdi iyim rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bemde bugin 14. Haftaya girdim

Amin.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım insallah.
Maşallah size de :) A AfraMelek
Yakınmış gebelik haftalarımız.Her bünye de farklı şeyler yaşanıyor zamanla tabiki.Ama herşeye rağmen çok güzel birşey :)
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hamilelik nasıl gidiyor kızlar ? Bnm bu hftaya kdr iyiydi ama biraz idrar yolu enfeksiyonu olmsm antibiyotik e bsladk maalesef dojtor önerisiyle bide hareketleri hssetmeye basladnz mi onun için iki hfta dha bkle dedi dojtorum ama bu hftalarda hissedende varms

İdrar yolu enfeksiyonu bendede cikti az miktarda dedi saglik ocaginda baktirdim doktorumun haberi yok daha ilacta kullanmiyorum masallah canim iyi gecmesine sevindim bende yeni ywni toparladim agrilarim hala oluyor korkum erken doğum Allah korusun insallah zamaninda dogarlar bende18+6 haftayim hareketlerini hissediyorum az az arada

Seninle aynı hfta dayız bn hala hssetmiuorum sanırım yani bagrsak hareketi gbi tam Emn dglm bu arada bnm oglum olacakmış snde ogrenmssndr umarm bide antalya da mı yasiyorsun

Merhabalar :)
Bende hareketleri hissedenlerdenim.Hatta bazen sadece bir bölgede toplanıyor.Karnımın sırf sağ tarafı şişiyor mesela :)
Bu saat başı olursa tehlike arz ediyormuş.Doktorum öyle söyledi.Ama sık olan birşey değil.Günde 2-3 defa.
Hareketliliğini içten çok ciddi hissediyorum.Ama eşim elini koydugunda henüz hissedemiyor.Biraz daha zamana ihtiyacımız var :)
ikili tarama ve dörtlü tarama sonuçları güzel.Herşey yolunda.Fazla hareketliyiz sadece :) Buda şimdilik iyi birşey :) Beni çok rahatsız etmiyor.Hoşuma bile gidiyor. Erkek çocuklar anne karnında başlıyor hareketliliğe sanırım :)
2 hafta sonra detaylı ultrason çekimimiz var.3D veya 4D sanırım.Heyecanla bekliyoruz.
Bulantılar eskiye göre yok denilecek kadar az.Çok nadir sabahları oluyor.
Herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum :)

Çift rahili olup ikinci çocuğu dogurmayı düşünen veya doğuran tekrar çocuk oluyormu kızlar korkuyorum benim gibi olanlar yardmlasalımmı canlar...konu açtım ama kimse yazmadı

Çift rahili olup ikinci çocuğu dogurmayı düşünen veya doğuran tekrar çocuk oluyormu kızlar korkuyorum benim gibi olanlar yardmlasalımmı canlar...konu açtım ama kimse yazmadı
Oğlum 9 aylık oldu. Seneye dusunuyrm kısmetse ben. Hem niye olmasın ki 2. Gayette olur.

5. Haftadayım. Çift rahimli olduğumu hamile olduğumu öğrenmemle beraber oldu. Güzel haberler duymak güzel oluyor. Endişelerim var zira

Durumunuz nedir acaba siz de bebişiniz de iyisnzdr umarım

5. Haftadayım. Çift rahimli olduğumu hamile olduğumu öğrenmemle beraber oldu. Güzel haberler duymak güzel oluyor. Endişelerim var zira
Hiç merak etme herşey yolunda olsa bile endişeli oluyor her hamile:) hayırlısıyla kucağına almayı dilerim. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. İster burdan ister özelden.

Hiç merak etme herşey yolunda olsa bile endişeli oluyor her hamile:) hayırlısıyla kucağına almayı dilerim. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. İster burdan ister özelden.
Çok teşekkür ederim. Allah çocuklarınızı size bağışlasın. nelere dikkat etmem gerekiyor acaba. İki doktora gittim ikisi de gayet rahat davrandı bir problem görmedikleri için önerileri olmadı. Sizin önerileriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…