Çift rahim olup doğum yapanlar

Teşekkürler öyle yapiyim

Merhaba öncelikle geçen hafta doktorumu değistirdim yeni gittiğim doktor çift rahimli sin dedi. 2 yıllık evliyim ilk gebeliğim. İlaç falan vermedi. Bir ay sonra tekrar gel dedi. KALP seklindeymis rahim. 8. Haftamdayım. Erken doğum ve düşük ihtimalinden bahsetti. Yıkıldım resmen.

Benimde ayni canim canını sıkma normal gebelere göre daha cok dikkat etmemiz gerekiyor ben düşük engellemek icin ilac kullaniyorum doktorun niye verrmedi aceba kendini yorma genelde dinlen merdiven inip cikma ilk aylarda sirt üstü yat bende korkuyorum ama hersey Allahtan bu guzel gunde onalri bize bağışlasın rabbim ben yarin yine dr ye gidecegim agrim oluyor

Sosyologg_anne merhaba benim karnimds batma oluyor 10. Haftam sendede olmusmuydu yeni basladi bende

Bnce bu doktoru da degstirin düşük ihtimal inden bahsetmesi bile bizi uzuyor bnmde gttgm bi kaçı olumsuz konuştu şu an ki dojtorum alanında uzman bir Prof ve pozitif biri çift rahimde ikizler dogurtmus rahat ol diyor bana szde olumlu düşünün inanin çok etkiliyor

Aynen oyle dokdorunuz nerde Aksarayda böyle dr ler yok malesef ama mecbur gidiyoruz

Aynen oyle dokdorunuz nerde Aksarayda böyle dr ler yok malesef ama mecbur gidiyoruz
Bn antalya da yaşıyorum burda dojtor imkanı çok gttm prof rahat ve olumlu biri tabi bnide rahatlatiyor szde olumlu yaklaşan bir doktora gidin bu dönemde buna ihtiyacimiz var cnku

Bugun farklı bi doktora gittim o da böylebirşey bu kadar erken belirlenemez sadece ustten bakmayla dedi. Çocuk biraz kösede döllenmis o yüzden rahmin yapısı böyle görunuyo olabilir bebek 4 aylık olana kadar bekleyelim büyüyünce anlarız dedi. Çok sıkıldım artık kime gideyim bilmiyorum.
İlk gittigim sultangazide özeldi. Bu kez bezmialeme gittim arastırma diye.

İstanbulda avrupada ii bir doktor biliyormusunuz. Bir üçüncü deneyeyim diyorum. Allah hepimize yardım etsin beklemek çok zor

İstanbulda avrupada ii bir doktor biliyormusunuz. Bir üçüncü deneyeyim diyorum. Allah hepimize yardım etsin beklemek çok zor
Bu sitede doktor tavsiyeleri diye bir forum var ordan bakın orda da çok iyi doktorlar vardır istanbul da yaşıyorsanız doktor dan bol bişey yok sanslisin iz ☺ins hepimiz için iyi geçer

Mrb dogumumuz gerçekleşti sanırım szn için çok sevdnm ins darısı bize kısaca anlatrmisiniz bebegnz nasl kilosu flan ? Ins hersey çok iyidr

Mrb dogumumuz gerçekleşti sanırım szn için çok sevdnm ins darısı bize kısaca anlatrmisiniz bebegnz nasl kilosu flan ? Ins hersey çok iyidr
Merhaba. Evet gecen hafta sali gunu sezeryanla bebegimi kucagima aldim cok sukur. Kisaca bilgi vereyim 37 haftalik 2950 gram 51 cm olarak dunyaya geldi oglum. Kuveze girmedi. Simdilik hersey yolunda. Suyum geldi azar azar. Benden tavsiye eger gebeliginizin son 3 ayinda akintiniz olursa mutlaka ama mutlaka turnusol kagidi ile vebegin suyumu degil mi test ettirin yada edin. Benim azar azar suyum gelmis bilemediler son anda kendi doktorumdaki randevumda bebegin suyunun geldigini acillerde vakit kaybetmek yerine niye direk kendisine gitmedigimi sordu ve kizdi. Hemen sezeryana aldi be bi saat sonra bebegim kucagimdaydi. Darisi basiniza olur insaallah. Dua ederim. Hep ediyrm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin diye

Sezeryanla oldugu icin doktorum rahmimim yapisini ayrintili anlatti. Tek girisi olan ve iki bolmesi olan bi yapisi varmis. Ve normal dogum yapamayacagimi soyledi. Rahim agzi dogum sorasinda acilmazsa bebek icin riskli olabilirmis. Normal dogum dusunuyrsaniz cok iyi bir hekim bulmanizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…