merhaba arkadaşlar benim sorunum da çift rahim.gittiğim doktorum muhakkak ameliyatın şart olduğunu rahmimin hamileliği kaldıracak kapasitede olmadığını söyledi ama ben kilolu olduğum için bu ameliyatı hemen yapamayacaklarını da söyledi.acaba aranızda bu tür sorunlar başından geçen biri ya da birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?
arkadaslar merhaba..bundan yaklaşık 1 sene önce check-up yaptırmak için doktora gittiim rahimde kist olduğu ortaya cıktı..kadın doğum doktoruna gittim 6 ay sürekli ..kisti takip ettiler büyüyodu alınması gerektiğini söylediler..ve laparoskopi ameliayatı oldum..ameliyat sırasında bunun bi kist değil rahimin 2 tane olduğu ortaya cıktı..acaba çift rahimi olan var mı aranızdaşu an bekarım..ileride bi sorun olurmu acaba cok endişeliyim (
arkadaslar merhaba..bundan yaklaşık 1 sene önce check-up yaptırmak için doktora gittiim rahimde kist olduğu ortaya cıktı..kadın doğum doktoruna gittim 6 ay sürekli ..kisti takip ettiler büyüyodu alınması gerektiğini söylediler..ve laparoskopi ameliayatı oldum..ameliyat sırasında bunun bi kist değil rahimin 2 tane olduğu ortaya cıktı..acaba çift rahimi olan var mı aranızdaşu an bekarım..ileride bi sorun olurmu acaba cok endişeliyim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?