çift rahim

sudemebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
281
1
96
42
İstanbul
slm bayanlar bundan hemen hemen 1 ay önce bende rahim filmi çektirdim ve doktorlar histereskopi ameliyatı öneriyolar çift rahim varmış bende merak ediyorum böle olupta hamile kalan varmı aranızda ameliyata pek sıcak bakmıyorum şuan yardımlarınızı bekliyorum benneyaptımki

canım bende 26 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim ondan sonra 10 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 2.ayında bebeğim rahimde öldüğü söylenerek küretaj oldum.. ults.da çift rahimli olduğumu sölediler rahim filmi istiyorlar..

slm canım bence herşey Rabbimin taktiri gittiğim doktorların hepsi çift rahimin gebeliğe önemli ölçüde engel olduğunu hamile kalma olasılığımın %30-40 dediler bende nasılsa kimbilir ne kadar sürede hamile kalırım diye korunmayı bıraktım bi 6 yada 7 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim şuanda 31+3 günlük gebeliğim var heran bekliyom ha doğurdum doğurcam diye hayırlısı olur inş

slm kızlar bendede aynı sorun var bana ameliyat demişlerdi olmadım ve şu an 3.hamileliğimi yaşıyorum.ikinci gebeliğim malesef dış gebelikti ama ondan önce normal bi hamilelik geçirdim 36 haftalık doğum yaptım ama bebğim gayet sağlıklı doğdu şu an 2 yaşında.ve yine hamileyim şu an 24 haftalık oldum yine erken doğum riskim var ama bence çift rahim gebeliğe engel bi durum deil.denemeden ameliyat olunmasını tavsiye etmem.ama yinede karar sizin tabi arkadaşlar

slm kızlar bendede aynı sorun var bana ameliyat demişlerdi olmadım ve şu an 3.hamileliğimi yaşıyorum.ikinci gebeliğim malesef dış gebelikti ama ondan önce normal bi hamilelik geçirdim 36 haftalık doğum yaptım ama bebğim gayet sağlıklı doğdu şu an 2 yaşında.ve yine hamileyim şu an 24 haftalık oldum yine erken doğum riskim var ama bence çift rahim gebeliğe engel bi durum deil.denemeden ameliyat olunmasını tavsiye etmem.ama yinede karar sizin tabi arkadaşlar

kesinlikle bende aynı görüşteyim önce bi hamile kalınıp denenmesi lazım ama şuda çok önemli ben zamannda çok araştırdım 7 çeşit rahim anamoli var hepsi birbirinden farklı rahim yapıları mesela bendeki rahim yolu 1 tane ama içerde 2 boşluğum var bebek sağ tarafımda sol yumurtalık boşta gebelik kapatmış zaten yumurtalığı filan tekrar hamile kalma olasılığım ve düşük ihtimali sebebiyle gebe kaldığımdan beri ilişki yasaktı

cnm benimde öle bir rahim yolu ama 2 boşluk buna tavşan rahimde deniyo yada kalp şeklinde rahim.benimde iki oğlumda sol tarafımda tutundu banada doktor sağ tarafın kendini kapattığını tekrar ordan hamile kalmayacağımı söledi bendede düşük riski vardı üstelik 3 gebeliğimdede çok kanamam oldu ama ben pek önemsemedim eşimle normal ilişkimize devam ettik sadece ilk doğumda oğlum korana dolanıp kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana aldılar ve 8 aylık doğum yaptım ama herşey yolunda gitti.bu hamileliğimdede erken doğum riskim var şu an 6 aylık oldum inan valizimi bile hazırladım ama umarım bu sefer erken doğum olmaz ve gününde doğum yaparım

pardon cnm doktorun sana tekrar hamile kalaqbilirsin demiş ben onu yanlış anladım ama bu binde bir rastlanacak bi durum dünyada sanırım bu durumu yaşayan 2 yada 3 kişi falan var araştırmıuştım ben dokotr bana hamiellikte yumurtaların işlevini değiştirdiğini tekrar hamile kalamıycağını sölemişti ben o yüzden rahat geçirdim hamileliğimi.ama senin endişenide anlıyorum bizler gerçekten doktorların sözleriyle çok etkileniyoruz.insan kime inanıcağını şaşırıyo

canım hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah.. önemli bir bölümünü geride bırakmışsın ne güsel

canım hiçbir tedavi görmeden mi hamile kaldın ?hamilelik süresince gördüğün tedavi var mı ? ben 26 haftalık doğum yaptım bebeğimi 3. günde kaybettim çift rahim olduğunu bilmeyerek 2. kez 10 ay sonra hamile kaldım tesadüfen gittiğim askeri hastanede çift rahim olduğunu sölediler..2. ayımda bebeğin karnımda kalp atışlarını duyamadılar ve kürtaj oldum.. şimdi benden rahim filmi istiyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini sölüyorlar .. çok korkuyorummm

doktorlar sana ameliyat önermesine rağmen senin hamile kalman büyük cesaret canım.. ben korkuyorum tekrar erken doğum veya kürtaj olmaktan çok sıkıntı çektim çünkü..benimde gebeliğimin 2side sağ taraftaydı

slm cnm benim rahimede lale yada kelebek rahim demişti doktorlar benimde çok enteresan yumurtlama sol tarafımda oldu ama bebek sağ tarafta bi anlam veremediler bendede çok enteresan yine ilk gebelik ama kanamam hiç olmadı çok aşırı bi problem yaşamadım herşey şimdiye kdr çok güzel normal gelişti allaha şükür şimdiye kdr ayda 1 gttm doktora hep dr geçen gittiğimde artık 2 haftada 1 gel devamlı gelişmleri takip edelim dedi bende senn gibi bekliyom ha doğurdum ha doğurcam çok zor bişi rabbim inş bu problemleri yaşıyan herkesi tamamına erdirr hayırlısıyla

dediğin çok doğru binde bir rastlancak bi durum ama dr dediki olduki sende bu durum yaşandı o zaman yapılcak olan ilk gebelik sonlandırılıp 2. gebelik gelişime devam ediyomuş ama şunu anladım mesela çok dr değiştirmicen çünkü hepsi farklı konuşuyo allaha emanet deyip içlerinden birini seçip yola devam etcen dediğin gibi insann beynı allak pullak oluyo ben işin aslı şimdiye kadar bu gebeliği bile sürdürmem bi mucize heralde

canım sen doktorların sözünü dinlemeden kendi haline mi hamile kaldın? hamileliğin boyunca hiçbir tedavi önlem olmadımı erken doğum veya düşük olmaması için? bende ameliyat konusuna pek sıcak bakmıyorum ama ne yapcam onuda bilmiyorum :çok üzgünüm:

sudemebru sana yeni olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum .. şuan onlinesın sanırım msnden görüşmemiz mümkün bu siteyi tam bilemiyorum.. nefesim?fa@hotmail.com teşekkürler

canım mail adresini site yasaklıyor ben o yüzden sana tek tek yazağım sen bunları birleştir olurmu

nefesim
_ ( alt tire canım bu )
fa
@
hotmail
com

hepsini birleştir ok

hayır cnm hiç bir tedavi görmedim üstelik eşimdede varikosel vardı onada ameliyatdemişleri oda olmadı.üstelikte başka bi rahatsızlığım için korunuyoduk hamile kaldığımda.takdiri ilahi işte.allahın dilkemesi gerekiyo.umarım seninde ameliyata gerek kalmadan oluşuverir hamileliğin ve sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirip alırsın bebeğini kucağına

merhaba yazdıklarını okuyunca yazmak istedim sende kalp rahim eşimdede varikosel varken hamile kalmışsın allah sağlıklı analı babalı ömür versin bizde eşimle aynı siz gibiyiz ama tek farkımız bende eşimde ameliyat olduk sonra yine bebeğimiz olmayınca tüp bebek yaptırdık ilk seferde tuttu ama malesef 5 aylık erken doğumla kaybettim nedenini söylemiyorlar doktorum hormonların da psikolojinde bozulmuş diyor 1 yıl denemeyin diyor ne yapacağımı şaşırdım bugüne kadar hep onları dinledim bunlar oldu şimdi ne yapsam kararsızım erken doğumdan sonra 45 gün kanamam sürdü sonra ilaçla kesebildim şimdi ise 23 günde bir 10 gün ve kalan zamanlardada ara ara lekelenmelerim hep var doktora gitmek içimden gelmiyor 1 yıl korun dedi gidicem şimdi niye geldin dicek acaba bi düzenleyicimi alsam bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…