Merhaba bende de çift rahim var ilk gebeligim asilama ile oldu bebek 6 haftalıkken kanamam başladi 16.haftamda bebegimi kaydettim düşük yaptığım gün dr bana rahmimin küçük olduğununu 4_5 düşük yapmadan bebek sahibi olamayacagimi söyledi ama çok şükür 4 ay sonra kendiliginden hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendigim gün rapor almaya başladim 8 haftalık olunca yine kanama başladi dr iğne ve ilaç tedavisine başladı 16.haftada serklaj yapıldı 9 ay boyunca yatak istirahatindeydim sıkıntılı geçen gebeligin ardından şimdi 5 aylık güzel bir kızım var
Serklaj ne hic bilmiyorum ve hic duymadim ama bende dusuklerden sonra doktor degistirdim ve duan ki doktorum devlet hastanesinde klinik sefi cokda memnunum rahimde bi poproblem oldugunu bitek i anladi. Yani suan doktorum fazlasiyla tecrübeli ve mukemmel bi insan. Ilk 3 ay jel kullandim düşük riskini azaltmak icin onun haricinde istirahat verdi hala yatiyorum surekli kontrollere gidiorm ve 2 farkli doktora gidiyorum ikiside suan bi riskten bahsetmiyor. Kanamam asiri bi agrim falan hic olmadi cok sukur. Normalde daha önce 3 düşügüm oldugunda 2 aydan fazla gebeligim olmamisti. Suan 4 ayimiz bitti cok şükür.Rahim çift olduğu için daha dardı her gebelikte biraz daha genişler demişti 3_4 düşük yapacagimi soyleyen dr.çift rahimde en büyük risk serviks yetmezliği bundan dolayı serklaj yapılıyor. Doktorunun bu konuda çok tecrubeli olması gerekiyor benim ilk doktorum kanamam varken bile herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Düşük yaptıktan sonra yaptığım ilk şey dr değiştirmek oldu. Bu doktorum çalışmama izin vermedi. Ilk 6 ay düşük riski sonraki dönemdede erken doğum riski oldu 9 ay boyunca iğne_ ilaç tedavisi gördüm bebeğim 36. Haftanın sonunda doğdu . Sana dr herhangi bir ilaç başladi mı serklaj düşünüyormu çok dikkatli ol,çünkü risk gerçekten çok fazla bana sorun olursa seve seve cevaplarim bir yardımim olursa sevinirim
Inşallah sonuna kadar rahat bi gebelik geçirirsin Allah hayırlisiyla kucagına almayı nasip etsin. Bu arada serklaj rahim ağzına dikiş atılması. Bizim gibi çift rahimde çok işe yarayan bir yöntem
Merhaba ben de çift rahimliymişim ben 1 yılı geçtikten sonra çocuk sahibi olamayınca rahim filmi çektirdim. Çift rahim var dediler, çok şükür onun dışında bir sorun çıkmadı, ben de bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da hamilelikte beni bekleyenlerden korkuyorum. Senin sağlıklı bir hamilelik geçirmiş olman umut oldu bana. Allah sana da evladına da uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.Merhabalarr konuyu acmistim her ne kadar kimsenin dikkatini çekmesede bazen nadirde olsa ozelden soranlar oluyor buraya umit olsun diye yazmak istiyorum.
Suan 38 gunluk bir bebehim var sorunsuz saglikli bi gebelik doneminden sonra 38 hafta 4 gunlukken sezeryanla dogum yaptim. Ikimizde gayet saglikliyiz. Sormak isteyen herkese elimden geldigi kadariyla yardimci.olmak isterim. Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Merhaba ben de çift rahimliymişim ben 1 yılı geçtikten sonra çocuk sahibi olamayınca rahim filmi çektirdim. Çift rahim var dediler, çok şükür onun dışında bir sorun çıkmadı, ben de bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da hamilelikte beni bekleyenlerden korkuyorum. Senin sağlıklı bir hamilelik geçirmiş olman umut oldu bana. Allah sana da evladına da uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
Amin. Benim doktorum rahim şeklimin bana çok sıkıntı yaşatmayacağını ama yine de denemek gerektiğini hamile kaldıktan sonra her şeyin daha iyi anlaşılabileceğini söyledi. Herhangi bir tedavi de vermedi normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Bekliyoruz işte.
Bu arada aradan uzun Zaman geçmiş ona rağmen bana cevap verdiniz. Teşekkür ederim, hamileliğiniz aşılama ile olmuş, ben bu ay da olmazsa doktorumla konuşup aşılama yaptırmak istediğimi söyleyecem. Siz nerelisiniz? Nerde hangi doktora gittiniz?
Ben de rahim filmini çektireli 2 ay olacak. Ama 1.5 yıldır evliyim. Hiç hamilelik olmadı. Sebebi de yok. Bundan dolayı aşılama düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?