- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
canım bana doktorum ilki oluyorsa ikincisi de olur dedi.korkma ve aklına kötü şeyler getirme.elbet olur merak etme kimilerini süt de korur diyorlar öyledir belki seninde.Bende ikinciyi istiyorum olmuyor. Ama suan emzirdigin icin olmuyor dedi doktorum. Memeden mesince olur diye cok dua ediyorjnsen oyle diyince korktum açıkcası.
urbektu Aşılama süreci Nasıl bir süreç zor mu?
Oyle dua ediyoruz bizde doktorumuz emzirdigin icin olmuyordur dedi bakalimcanım bana doktorum ilki oluyorsa ikincisi de olur dedi.korkma ve aklına kötü şeyler getirme.elbet olur merak etme kimilerini süt de korur diyorlar öyledir belki seninde.
Teşekkür ederim, ben özel hastaneye gidiyorum zaten. Doktorum özelde
inşallah olmaz canım bende korkuyorum ilki doğal yolla oldu ama bu olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen üzülüyorum sonra diyorum vardır Rabbimin bir bildiği elbet.Oyle dua ediyoruz bizde doktorumuz emzirdigin icin olmuyordur dedi bakalim
Merhaba kızlar .sekiz haftalık hamileyim . Bu haftaya kadar hiç bir sıkıntım yoktu. Doktorumu değistirmek istedim yeni doktorum çift rahimli olduğumu söyledi. Diğeri bundan hiç bahsetmemişti. Duyduğumdan beri yok gibiyim.
Merhaba guzel anne adayi:) neler hissettigini tahmin edebiliyorum bende cift rahimliyim ve ilk gebeligimde ogrendim tesadufen tedirgin olman normal ama sunu unutma sen ne kadar tedirgin olursan bebeginde bundan etkileniyor. Ben ilk bebegimi kaybettim ama bu rahimden dolayi degildi bastan beri sagliksiz bi gebelikti ve kalbi durdu kuzumun. Simdi yine hamileyim ve 36 haftalik cok sukur. Hic dusundugum gibi zor bi hamileligim olmadi hep takip altindaydim riskli gruba aliyorlar cunku bu durumu. Korkma temkinli ol ve iyi bi doktor bul. Imkanin varsa ozelde bi prof cok iyi olur. Uzmanligini bu alanda yapmis doktorlar var. Ben doktoruma guvendim ne dediyse yaptim. Agir is yapma marketten poset bile tasima gerekirse ilk 3 ayi atlat gerisi dahada kolaylasiyor. Guzel bi hamilelik diliyorum sana.Merhaba kızlar .sekiz haftalık hamileyim . Bu haftaya kadar hiç bir sıkıntım yoktu. Doktorumu değistirmek istedim yeni doktorum çift rahimli olduğumu söyledi. Diğeri bundan hiç bahsetmemişti. Duyduğumdan beri yok gibiyim.
Kızlar hafif kanamam var sabahı beklemek zorundayım doktor için. Devlet hastanesine gittim kalp atışları normal eve git dinlen dediler.eve gelincede hafif tekrar geldi hastanede birşey yoktu oysaki. Kendi doktorum için sabahı beklemek zorundayım. Umarım birşey olmaz .daha 8+4
Ben varim canim 3 gun yatmistm hastanede. Progesteron ise yariyor. Korkma bizim rahim tiplerinde ara ara kanamalar olabilirmis. Bende 8. Haftamda gecirmistmDoktor plesanta etrafında kanaman var dedi. 5 gün iğne olacağım pregesteron. Sınra tekrar gideceğım . 5 gün rapor aldım yatacam. Böyle bir durum yasayanınız var mı
İnşallah benimkide geçer . Sizinki de akıntıyla beraber az mı geliyordu. Ağrım falan yok sadece 2 kere akıntıyla beraber geldi.Ben varim canim 3 gun yatmistm hastanede. Progesteron ise yariyor. Korkma bizim rahim tiplerinde ara ara kanamalar olabilirmis. Bende 8. Haftamda gecirmistm
Oyle cok degildi yogun kahverengiydi rengi daha sonra gitgide rengi acik kahveye dondu.İnşallah benimkide geçer . Sizinki de akıntıyla beraber az mı geliyordu. Ağrım falan yok sadece 2 kere akıntıyla beraber geldi.
Doktor plesanta etrafında kanaman var dedi. 5 gün iğne olacağım pregesteron. Sınra tekrar gideceğım . 5 gün rapor aldım yatacam. Böyle bir durum yasayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?