Evet farklı doktorlara gittim. Çok şükür burda da bu konuda uzman iyi doktorlar var. Hayırlısıyla inşallah olur.Bir kac dr gozukun derim ve herkeisn ortak yonlendirmesine saygi gosterin. Rabbim saglikli evlat ile kucaginizi doldursun.
Benim ilk ergenliğimden beri adet sancılarım çok çok şiddetli olur. O Zaman'lar doktora giderdim, kist yok bir şey yok genetik tir derlerdi evlenince geçer diyorlardı geçmedi. Sebebi çift rahimmiş sanırım. Kanamam da çok olur benim. Sizde de öyle mi?
canım merhaba bende çift rahimliyim bende hamile kalmama engel olmadı erken doğum riskim de vardı ama 3 hafta erken doğdu oğlum zaten bütün herşeyi gelişmişti.birde o zamanlarda gerçekten cahildim çift rahimde düşük riski bile çokmuş ama o zamanlar gerçekten hiçbir bilgim yoktu ikinci için korunmadık 2 yıldır olmadı bu yüzden rahim filmi çekildim geçen hafta doktor tavsiyesiyle orda daha detaylı öğrendim ne olduğunu.çift rahimlerinde kendi arasında farklılıkları varmış doktorun dediğine göre bir çocuğun olmuş olmasaydı hamile kalman çok güç derdim dedi.ama doğumum olduğu için tekrar kalabilirmişim.aslında pek umudumda yok biliyor musun belki de başka olmayacak.neyse içimi dökmek istedim sanırım biraz.Benim ilk ergenliğimden beri adet sancılarım çok çok şiddetli olur. O Zaman'lar doktora giderdim, kist yok bir şey yok genetik tir derlerdi evlenince geçer diyorlardı geçmedi. Sebebi çift rahimmiş sanırım. Kanamam da çok olur benim. Sizde de öyle mi?
Canım sen rahim şeklini biliyor musun? Farklı çeşitleri olduğunu biliyorum. Sağolsun doktorum hepsini tek tek anlattı öğrencisine anlatır gibi. Benimki uterus bikornis bu tür rahimlerde gebelik diğer çift rahimlere göre daha kolay ve daha rahat geçiyor dedi banacanım merhaba bende çift rahimliyim bende hamile kalmama engel olmadı erken doğum riskim de vardı ama 3 hafta erken doğdu oğlum zaten bütün herşeyi gelişmişti.birde o zamanlarda gerçekten cahildim çift rahimde düşük riski bile çokmuş ama o zamanlar gerçekten hiçbir bilgim yoktu ikinci için korunmadık 2 yıldır olmadı bu yüzden rahim filmi çekildim geçen hafta doktor tavsiyesiyle orda daha detaylı öğrendim ne olduğunu.çift rahimlerinde kendi arasında farklılıkları varmış doktorun dediğine göre bir çocuğun olmuş olmasaydı hamile kalman çok güç derdim dedi.ama doğumum olduğu için tekrar kalabilirmişim.aslında pek umudumda yok biliyor musun belki de başka olmayacak.neyse içimi dökmek istedim sanırım biraz.
Anlasilabilir ben anasolu yakasinda hen izel hen devlet hastanesi sanrm 50 farkli dr gttm hc biri anlammisti en son artik bi dr devlet hastanesi poliklinik sefi elle muayene ettgnde anlamisti. Ama kafaniza takmamanizi ve doktorunuza guvenmenizi rica ediyorum.merhaba kızlar bgun kanda beta hcg 87 cıktı 4 hftalık hamileym teste göre snrasnda doktor karından ultrasonla baktı önce kist var önemsz bu dedi snrada rahim çift görünüyor dedi çok şaşırdum çnkü defalarca vajinal ultrason olmştum bu sene hatta karından da usg olmuştum geçen senelerde yani rahim e flan bakıldı ama ilk kez bir doktour çift rahim gbi görünüyor dedi alttan ztn belli olmazmış kesinleşmesi için rahim filmi yada mr gerekirmş ama hamile oldgm için oda yapılamaz acaba başka doktorada mı gtsem bu yanılmış olabilir mi aklıma takılan ise eger böyle birşey varsa düşük ve erken dogum riski çok oluyormus ilk gebeligim çok endişeliyim böyle bir şeyle karşılaşan var mıı ??
Ben tam hatirlamiorm adini ama tek girisli oldugundan eminim o aklimda kalmis.Bende tek giriş çift rahim var. Çift rahim hiçbir şekilde kısırlığa sebep değil dedi bana doktorum.
3 tane dusuk yaptım 8nci haftalarda falandi hic hatirlank.istemedigim gunler. Rabbim tekrarlarindan korusun hepimizi. Uzun zamna ugrastik olmadi sonra asilama ile oldu ama olur merak etme bikiorm ck skintili merak etme diyen oldumu gencsiniz olur takma kafana diyenler kufur gni geliordu bana ama inan duzelecek Rabbimin izniyle..merhaba ben de çift rahimliyim. 2 yıllık evliyim evleninceye kadar bu durumu bilmiyordum. adet dönemlerimde ağrım hiç olmazdı dr gitme gibi bir durumum da olmadı. bir tane maalesef 7+3 de kürtaj olmak zorunda kaldım 15 aydır uğraşıyoruz ve hala bir bebeğimiz yok maalesef. hazirana kadar olmazsa bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Bende ikinciyi istiyorum olmuyor. Ama suan emzirdigin icin olmuyor dedi doktorum. Memeden mesince olur diye cok dua ediyorjncanım merhaba bende çift rahimliyim bende hamile kalmama engel olmadı erken doğum riskim de vardı ama 3 hafta erken doğdu oğlum zaten bütün herşeyi gelişmişti.birde o zamanlarda gerçekten cahildim çift rahimde düşük riski bile çokmuş ama o zamanlar gerçekten hiçbir bilgim yoktu ikinci için korunmadık 2 yıldır olmadı bu yüzden rahim filmi çekildim geçen hafta doktor tavsiyesiyle orda daha detaylı öğrendim ne olduğunu.çift rahimlerinde kendi arasında farklılıkları varmış doktorun dediğine göre bir çocuğun olmuş olmasaydı hamile kalman çok güç derdim dedi.ama doğumum olduğu için tekrar kalabilirmişim.aslında pek umudumda yok biliyor musun belki de başka olmayacak.neyse içimi dökmek istedim sanırım biraz.
Bence siz şu anda hamilelerin tadını çıkarın ve çift rahim Nasıl belli olur ya da düşük olur mu diye düşünmeyin. Çift rahimden şüphelenilebilir ama kesin bundan emin olmanın tek yolu rahim filmi ve siz şu anda bunu yaptırabilecek durumda değilsiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve sağlıklı bir Bebek doğurmanızı diliyorummerhaba kızlar bgun kanda beta hcg 87 cıktı 4 hftalık hamileym teste göre snrasnda doktor karından ultrasonla baktı önce kist var önemsz bu dedi snrada rahim çift görünüyor dedi çok şaşırdum çnkü defalarca vajinal ultrason olmştum bu sene hatta karından da usg olmuştum geçen senelerde yani rahim e flan bakıldı ama ilk kez bir doktour çift rahim gbi görünüyor dedi alttan ztn belli olmazmış kesinleşmesi için rahim filmi yada mr gerekirmş ama hamile oldgm için oda yapılamaz acaba başka doktorada mı gtsem bu yanılmış olabilir mi aklıma takılan ise eger böyle birşey varsa düşük ve erken dogum riski çok oluyormus ilk gebeligim çok endişeliyim böyle bir şeyle karşılaşan var mıı ??
Benimkide uterus bikornis. Ilk gebeligim 8 haftalik kurtaj. Suan 30 haftalik hamileyim. Sorunsuz ilerliyor simdilik ama erken dogum riskim var. Serklaja gerek duymadi doktorum. Kontrollu ilerliyoruz. Kendimi yormuyorum yuruyus yapmiyrm her ihtimale karsi doktor yasakladi. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Allah. Cok zor bi surec. Ilk hamileligimi 3. Ayda ikiciyi kurtajdan 7 ay sonra kaldim. Normal yollarla. Belki umut olur yazdiklarim.Canım sen rahim şeklini biliyor musun? Farklı çeşitleri olduğunu biliyorum. Sağolsun doktorum hepsini tek tek anlattı öğrencisine anlatır gibi. Benimki uterus bikornis bu tür rahimlerde gebelik diğer çift rahimlere göre daha kolay ve daha rahat geçiyor dedi bana
Çok tsekkr ederm hklisimiz sdece bir doktorun şüphesi bu kesin bir tanı dgil ama insan endiseleniyor biraz sizin süreç nasl oldu pekiBence siz şu anda hamilelerin tadını çıkarın ve çift rahim Nasıl belli olur ya da düşük olur mu diye düşünmeyin. Çift rahimden şüphelenilebilir ama kesin bundan emin olmanın tek yolu rahim filmi ve siz şu anda bunu yaptırabilecek durumda değilsiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve sağlıklı bir Bebek doğurmanızı diliyorum
Ben Bebek tedavisi için gidiyordum, bir kaç defa jinekolojik muayene olmuştu ama hiçbir şey görünmüyordu, ama bir gün yumurta takibi yaparken tesadüfen bir çıkıntı farketti doktor, onda bile çift rahim olabilir sende ama kesin değil dedi. Bir kaç ay daha çocuk olmayınca iki ay önce rahim filmi çekelim dedi, çektik orda çift rahim olduğundan emin olduk. Sonra bir doçente gittim çok büyük bir sıkıntı yaratmaz bu sana dedi. Bakalım hayırlısıÇok tsekkr ederm hklisimiz sdece bir doktorun şüphesi bu kesin bir tanı dgil ama insan endiseleniyor biraz sizin süreç nasl oldu peki
canım bende tam olarak bilmiyorum ama doktorun dediğine göre giriş bende de tek ama iki rahim var çift boynuzlu rahim mi ne deniyormuş buna öyle dedi.bir tane olduğu için tekrar hamile kalabilirsin dedi ama erken doğum riskinden dolayı daha sık kontrole gelmelisin falan dedi.Canım sen rahim şeklini biliyor musun? Farklı çeşitleri olduğunu biliyorum. Sağolsun doktorum hepsini tek tek anlattı öğrencisine anlatır gibi. Benimki uterus bikornis bu tür rahimlerde gebelik diğer çift rahimlere göre daha kolay ve daha rahat geçiyor dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?