çift rahimli anne adayları veya anneler desteekk

Acaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?
merhaba canım bende çift rahimliyim bir tane çocuğum var ikinciyi 2 yıldır istiyorum nasip olmadı henüz sen iikinciye mi hamilesin benimde bir doğumum olduğu için doktor engel değil dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum

Merhabalar. Oglum 23.5 aylik ve yeni hamile oldugumu ogrendim emziriyordum mezirmeden kestim 1 ay once ve o ay hanile kalmisim. Henuz kalp atisini duymadım. Cumartesi gidicem insaAllah duyucam. Doktor kedeyi gordu ve bir kez gebelik gecirildigi icin bu gebelik daha rahat olur riski azaldi dedi.

senin adına çok sevindim canım bende ikinciyi istiyorum bakalım nasip benimde 2. sınıfa geçen bir oğlum var Rabbim nasip eder inşallah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben ilk gebeliğimde yaşamadım riskleri ara ara kanamam oldu ama ben çift rahimli olduğumu bilmiyordum doktor da söylemedi ilaç falanda vermemişti kanama dönemlerinde dikkat et demişti sadece Rabbim takdiri işte onun koruduğu kimse korumuyor mart ayında rahim filmi çektirdim doktorum orda görmüştü çift rahimli olduğumu.bekledikçe umudum azalıyor ama iyi olmaya çalışıyorum

Amin dualarin icin saol en cok duaya ihtiycim var gercekten.. umudunu kesme sakin. Seni cok iyi anliyorum ben oglumu dogurduktan sonra hemen istedim Rabbim simdi nasip etti. Doktora gidiyorsun madem mutlaka bi tedavi uygulayacaktir. Rabbim gonlune gore versin. Doktor ne derse yap Rabbimden umit.kesilmez

aynen öyle canım bende dualarıma seni de dahil ederim emin ol.inşallah sağ salim ilerleyecek hamileliğin.bende hemen yapmadığıma çok pişmanım.ben bir ay klomen kullandım kist yaptı bende birdaha kullanmadımtam bir tedavi uygulayan olmadı henüz birde rahim filmi çektirdim işte.bu ayda adet olursam başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum canım artık bir tedaviye başlamak gerek sanırım.troidim az çalışıyor bu da engel olabilir dediler ama ilaçlarımı düzenli kullandığımda normale dönüyor değerler bakalım hayırlısı

Triod bnm uvey blamda vardi ilac aliordu hamile kaldi sagliklida dgm yapti cok şükür. Rahim ici filmi cok etkili oluyor genelde. Hangi sehirdesiniz acaba ? B de dualarima katicam sizi mutlaka. Bn cift rahim oldgmu biliordum ondan ara vermek istemedim. 3 tane dusugum oldu bnm ondan snra 4ncu gebelikte dogum yapabildim. Dusuklerden snra histereskopi operasyonu oldum orda cidt rahim oldugum ortaya cikti snra kontrollu bi sekilde asilama falan yapildi. Ama simdi digal yolla hamile kalabildjn ckk sukur ki. Sizin cocouk baya buyunus cift rahinden snra bana dr ara verne rahim cok daralmasin dogumdan snra genislemisken hamile kal densti Rabbim simdiye nasip etti.

Ben de cift rahimliydim. Hic hamile kalamadim bu sekilde. Histereskopi ve laparoskopi oldum. Perde varmis dr onu aldi. Ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldim ama kanama nedeniyle bebek gelismedi kurtaj oldum. Gecen ay ilk denememizi yaptik ama tutmadi. Adetim de azalmaya basladi yapisiklik olmasindan korkuyorum.

Acaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?
Merhaba canım şu an 15. Haftama girdim rahatım çok sükür bloga girdigimde 8. Haftada kanamam vardı progestan vurundum bir hafta doktor herşey yolunda dedi. 10. Haftanın başında tekrar kanamam başladı.
Proluton igne ve progestan fitil kullandım 13. Haftaya kadar . 14 ten sonra rahatlarsın demişti daha iyiyim şimdi. Ama genelde yatıyorum hala korkumdan ilk hamileliğim çünkü . İnşallah sendede bi sorun olmaz. Beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…