Çift taraflı ve döküm demir tava

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Arkadaşlar bu çift taraflı ızgara tavadan ve döküm demir tavadan kullanan varmı memnunmusunuz yorumlarınızı paylaşırmısınız.

Arkadaşlar bu çift taraflı ızgara tavadan ve döküm demir tavadan kullanan varmı memnunmusunuz yorumlarınızı paylaşırmısınız.

canım bana sevgilim sağolsun hediye olarak almış bu çift taraflı granit tavalardan çeyizimize bi parça daha diyerek canım sevgilim benim ama o kadar çok merak etti ki işe yarayıp yaramadığını çünkü ben pek de düşünmemiştim açıkcası bu tip bir tava almayı hatta kullanmak içinde ağırdan aldım ama bu h.sonu denedik ve inanılmaz güzel sonuç verdi bütün tavuk, tavuk but bıkaç çeşitte sebze yaptık müthiş lezzetli oldu öyle ki dışardan hazır alınmış kızarmış tavuklardan çok daha lezzetliydi açıkcası ben bu kadarını beklemiyordum ama başka tür yemeklerde de aynı sonucu verir mi bilemiyorum henüz sadece 1 kez denedim ama bana yetti kesinlikle tavsiye ederim

Sağol canım bu hafta sonu bende özdilekten aldım essenso marka henüz denemedim deniycem en kısa zamanda merak ediyorum başka neler yapılabilir bilmiyorum bi anda aldım ama birde ben döküm demir tavada aldım bakalım umarım memnun kalırım

canım bende döküm alsam mı diye düşündüm ama çok da elzem değil diye düşünüyorum kendim için döküm tencere ve büyük döküm pilav tencerem de var çünkü belki alırsam döküm kavurma tavası alabilirim çift taraflı tavaya gelince ben börek ve pizza yapmayı düşünüyorum netten biraz araştırınca karnıyarık kumpirlik patates de yapılabiliyo ayrıca fırında yaptığım yemekleri de yapmayı planlıyorum netten biraz araştırabilirsin canım belki başka fikirlerde edinebilirsin

Ben OMS nin yuvarlak çift taraflı granit tavasını aldım çok memnunum. Hem kısa sürede pişiriyor hem de daha lezeetli. Tvauk ve köfte mangal lezzetinde oluyor. Çok az yağla kendi suyuyla pişiyor. Etli türlü bile yaptım. Börek denedim ben çıtır severim ama börek yumuşak oldu, yine de annemler bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…