çok kıskançsın...
Eşinizin , erkek arkadaşları , ebirkek akrabaları vs yani etrafında erkek olan ne varsa , sizin yanınızda eşinize bu tür şeyler soruyor mu ? Soruyorsa da siz ne tür tepkiler veriyorsunuz yahut tepki veriyor musunuz ?
Ya eşimin bir erkek akrabası benim yanımda tv deki bir bayan şarkıcı için ;
- Ya dostum nasıl ama çok güzel kadın değil mi? diye sordu...
Yine başka bir örnek ;
Bir BEKAR erkek arkadaşı bir gün bizim tanıdığımız bir bayandan söz açılınca eşime ;
- Saçlarını boyatmış , yakışmış güzel olmuş .Sence kanka ? diye sordu...
Eşimin ,evli ama eşiyle mecburiyetten ayrı yaşamak zorunda kalan bir arkadaşı eşim tam gece göreve gideceği sırada ;
- Sen şimdi yengeye göreve mi gidiyorum dedin , ne görevi , nereye gidiyosun söylesene ...
gibilerinden kendince munzur munzur gülerek espri yaptı...
--------------------------------------------
Ya ben böyle saçmalıklar duymaya tahammül edemiyorum, vallahi boğasım geliyor ya , eşim gereken cevabı veriyor millete , ama gel gelelim aynı şekilde hangi evli bayana hangi arkadaşı böyle espriler yapabilir kocasının yanında ? Yapsa da kocası ne tepki verir , ne hisseder acaba ? Biz bayanlar böyle konularda şakalaşmazken, beyler ne rahat valla :mymeka: Bu çifte standart hakkında neler düşünüyorsunuz konuşalım .. Ben de rahatlıyayım ya , çıldırmamak elde değilklava:
Bir gece servis arabasında iki "evli adam" yine evli bir arkadaşının "karısı" hakkında "konuşuyorlardı"
Ben muhabbetin tam sonuna gelmiştim gerçi bunlar konuşmuşlar konuşmuşlar sonra biri diyorki " yaaa oğlum dimi falancanın karısı da ne gzel, bebek gibi manken gibi hatun"
Yuhh lan yuh terbiyesiz ş....siz. Evli adam başkasının karısının muhabbetini yapıyor. Ben cık cık cık nasıl muhabbet bu dedim de ben sonra kestiler konuşmayı.
Böyle insanlarla aynı havayı solumak çok kötü gerçi beni her gördüklerinde başlarını eğerlerdi, tabi ben onlara öldürcek gibi bakardım hiç de muhattap olmazdım.
Ne adilermiş onlar yahu, çift taraflı ahlaksızlık, iğrenç şeyler..!!
Benim de en nefret ettiğim şey eşime "evlilik nasıl gidiyor, evlendiğine memnun musun, tavsiye eder misin" tarzı sorular sorulması.
Nedense bana sorulmuyor da, eşime soruluyor hep bunlar, hem de benim yanımda.. Ve çok sinirleniyorum, tepkimi de veriyorum. Valla en son "memnun değilse yenisiyle değiştirme kampanyanız var mı" dedim, eşim de bozuldu ama napiyim
Ne adilermiş onlar yahu, çift taraflı ahlaksızlık, iğrenç şeyler..!!
Benim de en nefret ettiğim şey eşime "evlilik nasıl gidiyor, evlendiğine memnun musun, tavsiye eder misin" tarzı sorular sorulması.
Nedense bana sorulmuyor da, eşime soruluyor hep bunlar, hem de benim yanımda.. Ve çok sinirleniyorum, tepkimi de veriyorum. Valla en son "memnun değilse yenisiyle değiştirme kampanyanız var mı" dedim, eşim de bozuldu ama napiyim
Ah evli olsalar ya da karılarını görsem dicem ama CADIARZU
Afedersin ama şeyini çıkarmış artık bu. Ne münasebet ya sen kimsin ki öyle konuşuyorsun. Nasıl bir densizlik bu, sen benim karım olsan mış, çok bile dayanmşsın. Şakanında bir adabı var.eşimin evli bir iş arkadaşı var dı,acaip patavatsız biriydi nerde nasıl konuşulur nasıl davranılır bilmez di üstüne üstlük buna dobralık derdi.
eşimin hatırına katlanıyordum,gelip gitmelere ki yatıya da kaldıkları oluyordu çoğu zaman..
sabahtan eşini yanıma bırakır akşam iş çıkışı da eşimle birlikte gelirlerdi yemek çay faslı benim sabır eforumla geçerdi muhabbetten gına gelirdi rabbim affetsin arayıpta size geliyoruz dediklerin de moralim çökerdi resmen,hanımı çok tatlı biriydi ama kadının resmen iflahını söküyordu akıl yoksunu sersem kocası, kızcağız boşanmayı bile düşünüyordu o kadar beter bir patavatsız dı yani.
bir gün gene böyle ona göre bana takılıp duruyor du,işte eşime sen çok kılıbıksın,hanım köylü olmuşsun iplerini kaptırmışsın diye,sebeb ise eşim çay servisine yardım ediyormuş o olsa yapmazmış,ama napsın adam sillent dominant almış kukla gibi oynatıyor adamı diyor.eşimde zoraki gülüyor ben içimden la havle çekiyorum.
süreli böyle imalar benim ona yakışmadığım,çok alakasız çift olduğumuzu falan gibi laflar edip duruyor du .eşimle onlar gittiğinde yada başbaşa kaldığımız da SABRET hayatım derdi birgün artık eşimede patladım yeter bizi ya kendin savun bu terbiyesiz kendini bilmeze haddini bildir yada ben artık senin hatrın falan dinlemiyeceğin fene bozacağım ipleri koapracağım dedim.
bu konuşmamızın akabinde bir başka akşam yine böyle çay içilirken pat diye VAR YA BEN OLSAM SENNLE EVLİ OLAN SENİ 3 GÜNDE BOŞAR YENİSİNİ ALIRDIN DEDİben nasıl sinirlendim anlatamam bende dedim ki sen benim eşim olamazdın ki boşayasın derken eşim de ya bundan sonra eşimle düzgün konuş bu tarz şakalar yapma yada gitme gelme olayını rafa kaldıralım arkadaş dedi tabi oda eşimden böyle bir çıkış beklemediği için şook oldu ve eşine hadi kalk miyadımız dolmuş dedi kadın da oh olsun sana hakettin dedi :) adam kapıdan giderken hala şaka diye söylediğim herşey de haklıymışım burda imparator sillent yazıklar olsun vs diye diye gitti....ha birde hiç şaka kaldıramıyormuşum ben öyl söylemiş bi kaç gün sonra eşime oda haddini bileceksin o zaman demiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?