kesinlikle tepki gösterirdim.ne münasebet canım yanında karısı varken başka kadının güzelliğini,saçının boyasını sorucak.ağzının payını alır valla.bir değil iki deil.arkadaşım senin eşinin arkadaşlarında ya bi sorun var ya da seni kızdırmak için yapıyolar...
bence hiç tepki verme gereken cevabı eşin versin sen muhatap bile olma
evet gerçekten böyle bi durum bize yapılsa erkekler sinir olur
bu da erkeklerin patavatsızlığı diyelim
ama şöyle yapabilirsin bunu diyen adamların eşlerinin yanında "sen şu kadın için geçenlerde ne güzel olmuş diyodun ya bugünde saçlarını başka renge boyatmış daha da güzel olmuş" diyin
ondan sonrada işi karılarına bırakınkötükedihüso
orası senin evin kahvehane değil eşinin arkadaşları ölçülü olmalı inan bana nasıl başlarsa öğle gider tepkini yarı şaka yarı ciddi vermelisin tavrını koy ne demek senin yanın da okadının orası öle burası böle ayıp denen bir şey var bunun kıskançlıkla alakası yok maksat sinir boz mak alsanaalsanasmile
Ah evli olsalar ya da karılarını görsem dicem ama CADIARZU
Her konuda bu cifte standardi yasamiyormuyuz güzelim? Bu devede kulak bence.
Erkek kendinden 10 yas kücük kadin alir, aferin derler
Kadin 5 yas kücügnü alsa, ay suna bak utanmiyorda utansin derler
Erkek arkadaslari ile bara discoya eglenmeye gider, yakisir derler
Kadin arkadaslari ile cafede bile görünse, ne isi var canim bunun burda derler
Erkek aldatir, elinin kiri olur
Kadin aldatir, o.....olur
Erkek döver, erketir döverde severde olur
Kadin söver, cirkef olur
Bu liste öyle bir uzarki, sabaha kadar yazacak birseyler buluruz, o yüzden hicte takma kafana.
Sen yanlanrinda olsanda olmazsanda bu tarz konusmalar herzaman olur güzelim.
Allah baska dert keder vermezsin cümlemize.
Ablam o patavatsız herifler benim yanımda bu muhabbetlere girip , eşime sorular sorduğunda ben napıyım peki sence ? Yok Rusya ya erkek erkeğe gezmeye gitselermiş, bilmem ne... Benim yanımda eşimle böyle konuşuyolar, sırf ben yanındayım diye gıcıklık yapıyorlar. Belki ben yokken de lafını ediyorlardır kimbilirklava:
Bu arada bu adamlar da , etraftaki bir çok erkeğe nazaran çok daha efendi , düzgün adam yani onu da belirtiyim. Eşimin arkadaşları bozuk da değil üstelik. Zaten düzgünleri böyleyse , bozuklar nasıldır acep diye düşünmeden edemiyorumCADIARZU
Senin gicik oldugnu anladikca daha cok yaparlar güzelim.
Hic tinlamiyormus gibi davran.
Sanki amannnnn cokta umrumdaydi gibi.
Senin bu tavrini gördükleri zaman girmezler böyle muhabbetlere.olumunekankayizsmile
Evli bir erkegin bekar bir erkekle arkadaslik kurmasida iyi degil
sakincalievli erkegin saati bellidir gidecegi yerler bellidir
yapacagi bellidir ya bekar erkek ne saati belli ne arkadasi belli nede
nereye girip cikacagi en iyisi kocani bekar erkeklerden uzak tutta
derdin olmasin ...
Cokmu abarttim acaba(
Mutlaka birisini bulun evlendirin yoksa hic rahat edemezsin :) kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?