Çifte Standart ! Sizin tepkilerinizi merak ediyorum..

PeSpEmBe

Uyuduum ben Büyüdüüm ben
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
1.675
3
116
İzmir
Eşinizin , erkek arkadaşları , ebirkek akrabaları vs yani etrafında erkek olan ne varsa , sizin yanınızda eşinize bu tür şeyler soruyor mu ? Soruyorsa da siz ne tür tepkiler veriyorsunuz yahut tepki veriyor musunuz ?
Ya eşimin bir erkek akrabası benim yanımda tv deki bir bayan şarkıcı için ;
- Ya dostum nasıl ama çok güzel kadın değil mi? diye sordu...
Yine başka bir örnek ;
Bir BEKAR erkek arkadaşı bir gün bizim tanıdığımız bir bayandan söz açılınca eşime ;
- Saçlarını boyatmış , yakışmış güzel olmuş .Sence kanka ? diye sordu...
Eşimin ,evli ama eşiyle mecburiyetten ayrı yaşamak zorunda kalan bir arkadaşı eşim tam gece göreve gideceği sırada ;
- Sen şimdi yengeye göreve mi gidiyorum dedin , ne görevi , nereye gidiyosun söylesene ...
gibilerinden kendince munzur munzur gülerek espri yaptı...
--------------------------------------------
Ya ben böyle saçmalıklar duymaya tahammül edemiyorum, vallahi boğasım geliyor ya , eşim gereken cevabı veriyor millete , ama gel gelelim aynı şekilde hangi evli bayana hangi arkadaşı böyle espriler yapabilir kocasının yanında ? Yapsa da kocası ne tepki verir , ne hisseder acaba ? Biz bayanlar böyle konularda şakalaşmazken, beyler ne rahat valla :mymeka: Bu çifte standart hakkında neler düşünüyorsunuz konuşalım .. Ben de rahatlıyayım ya , çıldırmamak elde değil klava:

haklısınız ama çok takmayın bence.
bazı erkekler gerekli gereksiz şaka yapmaya bayılıyorlar nedense.
karşılarındaki erkeğin evli olduğunu unutup patavatsızca davranabiliyorlar.
aynı şeyi biz yapsak kendi eşlerine, sevgililerine nefret ederler bizden.klava:

Erkekler boş konuşmayı çok seviyorlarlar..
Akılları basmadığı için bu tarz espiriler yapıyorlar..
Akıllı olan biri hiç bu tarz konuşurmuki?

kesinlikle tepki gösterirdim.ne münasebet canım yanında karısı varken başka kadının güzelliğini,saçının boyasını sorucak.ağzının payını alır valla.bir değil iki deil.arkadaşım senin eşinin arkadaşlarında ya bi sorun var ya da seni kızdırmak için yapıyolar...

bence hiç tepki verme gereken cevabı eşin versin sen muhatap bile olma
evet gerçekten böyle bi durum bize yapılsa erkekler sinir olur
bu da erkeklerin patavatsızlığı diyelim
ama şöyle yapabilirsin bunu diyen adamların eşlerinin yanında "sen şu kadın için geçenlerde ne güzel olmuş diyodun ya bugünde saçlarını başka renge boyatmış daha da güzel olmuş" diyin
ondan sonrada işi karılarına bırakınkötükedihüso

orası senin evin kahvehane değil eşinin arkadaşları ölçülü olmalı inan bana nasıl başlarsa öğle gider tepkini yarı şaka yarı ciddi vermelisin tavrını koy ne demek senin yanın da okadının orası öle burası böle ayıp denen bir şey var bunun kıskançlıkla alakası yok maksat sinir boz mak alsanaalsanasmile

Tepki göstermemek için zor duruyorum. Şöyle ki , soru eşime sorulduğundan direk sazan gibi atlamak da istemiyorum cadaloz gibi. Bakıyorum eşim , "beni ilgilendirmez. " yahut " ben bilmem" diyor. Amaç tamamen şu , kendileri bekar ya da evli ama bekar gibi yaşıyor ya, tamamen abazalıktan veya beni sinir etme amaçlı bence klava:

Her konuda bu cifte standardi yasamiyormuyuz güzelim? Bu devede kulak bence.

Erkek kendinden 10 yas kücük kadin alir, aferin derler
Kadin 5 yas kücügnü alsa, ay suna bak utanmiyorda utansin derler
Erkek arkadaslari ile bara discoya eglenmeye gider, yakisir derler
Kadin arkadaslari ile cafede bile görünse, ne isi var canim bunun burda derler

Erkek aldatir, elinin kiri olur
Kadin aldatir, o.....olur
Erkek döver, erketir döverde severde olur
Kadin söver, cirkef olur

Bu liste öyle bir uzarki, sabaha kadar yazacak birseyler buluruz, o yüzden hicte takma kafana.
Sen yanlanrinda olsanda olmazsanda bu tarz konusmalar herzaman olur güzelim.

Allah baska dert keder vermezsin cümlemize.

Ah evli olsalar ya da karılarını görsem dicem ama CADIARZU

Ya bugün bile oldu bu tarz muhabbet ya , ben gıcık olup sustukça da olmaya devam edicek. Ben de karısı başka ilde yaşıyan adama: " Bi ara eşini arıyım da bilgilendiriyim senin konuşmaların hakkında ..." diye kendimce esprili şekilde cevap vermeye çalıştım, nereye kadar esprili(!) olucam onu da bilemiyorum

Ablam o patavatsız herifler benim yanımda bu muhabbetlere girip , eşime sorular sorduğunda ben napıyım peki sence ? Yok Rusya ya erkek erkeğe gezmeye gitselermiş, bilmem ne... Benim yanımda eşimle böyle konuşuyolar, sırf ben yanındayım diye gıcıklık yapıyorlar. Belki ben yokken de lafını ediyorlardır kimbilir klava:
Bu arada bu adamlar da , etraftaki bir çok erkeğe nazaran çok daha efendi , düzgün adam yani onu da belirtiyim. Eşimin arkadaşları bozuk da değil üstelik. Zaten düzgünleri böyleyse , bozuklar nasıldır acep diye düşünmeden edemiyorumCADIARZU

Senin gicik oldugnu anladikca daha cok yaparlar güzelim.
Hic tinlamiyormus gibi davran.

Sanki amannnnn cokta umrumdaydi gibi.

Senin bu tavrini gördükleri zaman girmezler böyle muhabbetlere.olumunekankayizsmile

Senin gicik oldugnu anladikca daha cok yaparlar güzelim.
Hic tinlamiyormus gibi davran.

Sanki amannnnn cokta umrumdaydi gibi.

Senin bu tavrini gördükleri zaman girmezler böyle muhabbetlere.olumunekankayizsmile

Muhtemelen öyle Gülsüm abla , benim yapımı çözmeleri zor da değil üstelik ! Ben kendimi hemen belli ederimkaydirigubbakcemile3
Ama neye tav oluyorum biliyo musun, en çok da başlığımda belirttiğim gibi bu Çifte standarda; daha sonra da eşimin onlara ağzının payını vermemesine (sadece gülüp geçmesine ) guclubacismile Yani istiyorum ki , onlar böyle konuşunca onlara kızsın, bağırsın filan : " Ne biçim konuşuyosunuz siz , ben karımı çok seviyorum filan" desin !!!kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Bunu demek zor mu ,bana kalmasın o haklasın onları -tatlicadiarzu-

Evli bir erkegin bekar bir erkekle arkadaslik kurmasida iyi degil
sakincali evli erkegin saati bellidir gidecegi yerler bellidir
yapacagi bellidir ya bekar erkek ne saati belli ne arkadasi belli nede
nereye girip cikacagi en iyisi kocani bekar erkeklerden uzak tutta
derdin olmasin ...

Cokmu abarttim acaba (

Yok zaten bekar samimi arkadaşı 1 tane, o da 10 yıllık kadim dostu yani şimdi nasıl uzak tutayım ? Zaten evlenicek kız arıyor, bulsak da onun da başını bağlasak keşke

Mutlaka birisini bulun evlendirin yoksa hic rahat edemezsin :) kaydirigubbakcemile5

kibarca tavrını koyabilirsin.

eşim çok çabuk tersler öyle espiri yapanı. dostmusun düşman mısın diye sorar ? tabi gülerek sorar ama karşı taraf anlar heralde.

yada ben.. eşim sen mi ötür düşüncelere kapılacak hiç sanmam o yüzden hadi maç muhabbetine devam diyebilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…