- 22 Mayıs 2015
- 72
- 12
- 18
- 33
iyi geceler arkadaşlar benim sorunum kv. 1 Yıldır nişanlıyım ve kv beni gelini olarak Görmüyor. Diğer gelini 8 yıllık evli bir çocuğu var ve aynı Köyden ev Hanımı işte küçük evlenmiş falan bizde 8 Yıldır beraberiz benide tanıyorlar ama 1 Yıldır nişanlıyız neyse eltim kocasıyla küstü ayrı duruyorlardı bügünde Çocuklarının doğum günüydü bunlar barıştılar ve bizi doğum Gününe çağırdılar sadece biz ve kv vardı. Kv Urfa'ya gitmişti geziye ve hediyeler almış bize benimkiler çok Hoşuma gitmemişti ama olsun demiştim onun zevki böyledir yani aldığı Tişört bile bosbol gelmişti neyse dedim hamile olduğumda giyerim ama bugün eltime gelirken 4 torba eşyayla gelmiş ve hepsi birbirinden güzel bana öylesine hatta fesatlar yapıp çirkin aldığını düşünüyorum çünkü bi yerde gelin kaynana muhabbeti açılsa ben gelinimle çok iyiyimdir diyo yani gelinlerim demiyo beni saymıyo. Ben bunları nişanlımla paylaşıyorum be hep onları bana iyi göstermeye Yaptıklarının Altın'da iyi Şeyler aramaya çalışıyo ama böyle davranmaları benim Gücüme gidiyo çünkü eltim durduk yere küsmüştü be kaç ay sonra barıştılar ama bana telefonda Oğlumu benden uzaklaştırdın gelme evime arama demesine rağmen aldığım terbiyeden dolayı küslüğü sadece 1 ay sürdürebildim şimdi ben ona anne anne diye normal davranırken o neden beni saymıyor herşeyine nişanlımla ben koşuyoruz her cuma arıyorum o kadar Lafı hala unutmadım ben ama annedir diyorum çok canım sıkılıyo bu duruma sizce nasıl davranmalıyım nişanlıma kv me ve eltime karşı lütfen fikir verin ben ne yapacağımı me düşüneceğini bilemiyorum