Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu düşünceyi beğendim çok SağolDert ettiginiz seye bakin. Kaynana hangi sifatla hayatinizda? Esinizi doguran kisi olarak... Gorevini yapmis bitmis, baska da beklentiye girmeyin bence.
Evet nişanlım çok düşkün bana zamanını hep benimle geçiriyor adımı dilinden düşürmüyor aşık epey ve ben okumuş bi kızım ailemde terbiyeli Görgülü insanlar ve kalabalık bi ailem var bu Yüzden bana istediği şeyleri yapamayacağını anladı ve böyle ufak tefek Şeylerle beni mutsuz etmeye ÇalışıyorDemişya işte kayınvaleniz oğlumu bizden uzaklaştırdın diye.
Sorun bu işte size mesafe koymuş.
Mesafe dediğime bakmayın bu gözler üzerinizde demek.
Ilişkiniz içinde hiç iyi birşey değil.
Nişanlı-eş bana yeter olmuyor evlilikte malesef.
Şimşekleri üzerinizden sektirmeye çalışın.
Haaa olmazmı olur,
Ama kör topal olur...
Ama benim safım anlatmadan göremiyor ki anlamıyor çünkü alttan alttan yapıyor kv ama benim Gözüme sokuyor var bana içten bi düşmanlığı ben nişanlıma anlatıyorum çünkü annesi bana iyi davranıyor beni çok seviyo zannedip annesini yere göğe sığdıramıyor ve kv istediğini elde ediyorBak bence bu durumların baştan yaşanması en güzeli herkes rengini belli etmiş işte sen niye nişanlını araya sokuyorsun. Şimdiden mesafeni koy, saygını terbiyeni bozma alacağı 2 çaput bırak diğer geline kalsın.
Sırf sana gıcıklığına diğer gelinine yanaşıyordur kayınvaliden, ona da bayılmıyordur bence merak etme. İlerde evlendiğinde evin ayrı yolun sapa olsun işte şimdiden zemin hazırlıyor kayınvaliden sende müsade et. Bırak kötü o olsun, nişanlını şişirme şimdiden.
Sen emin ol nişanlın saf değil, o da görüyor yani kaç yıllık anası huyunu emin ol biliyor ama ne yapsın seni seviyor diğeride annesi arada bırakma çocuğu. Yani sevildiğinden eminsen sen nişanlınla olan ilişkine bak. Annesine olan bakış açını değiştirmeye çalış olmuyorsa da zorlama.Ama benim safım anlatmadan göremiyor ki anlamıyor çünkü alttan alttan yapıyor kv ama benim Gözüme sokuyor var bana içten bi düşmanlığı ben nişanlıma anlatıyorum çünkü annesi bana iyi davranıyor beni çok seviyo zannedip annesini yere göğe sığdıramıyor ve kv istediğini elde ediyor
Zaten mesafeliyim yani koymaya çalışıyorum mesafe belki bu Yüzden kabullenemiyor beni dediğim gibi istediğini yaptıramayacak bana ondan. Nişanlımda ani tepkileri varsaymazsak iyidir en azından sonradan toparlamaya Çalışıyor başta laf soksadaSen emin ol nişanlın saf değil, o da görüyor yani kaç yıllık anası huyunu emin ol biliyor ama ne yapsın seni seviyor diğeride annesi arada bırakma çocuğu. Yani sevildiğinden eminsen sen nişanlınla olan ilişkine bak. Annesine olan bakış açını değiştirmeye çalış olmuyorsa da zorlama.
Ha sana en büyük tavsiyem şu olur. Sakın gereğinden fazla içli dışlı olma. Sen nişanlısın henüz nişan ne demek birbirini ve karşılıklı aileyi tanımak demek. Ne gereği var eltini bilmem kimi düşünmenin. Sen nişanlını ölç tart.
Evet bni seviyor yani sen bakma onlara bi evlendikten sonra ne kadar Hayatımızda olacaklar diyor ama ben bşy demeye kalktığımda aenin ailen diye atılmadan da edemiyor ben onunla her konuda dertleşiyırum kendi ailem hakkında da ama söz konusu onun ailesi olduğunda aşırı sinirlenip hemen atak yapıyor aenin ailen demeye Başlıyor ama kısa sure sonra geçiyor yine sen bana bak seni seviyorum diyor ama benim kalbim artık kırılıyor yani belki bende hatalıyım kabul ediyorum ama zaten bana ailesi nasıl davranıyor o bunları görüp bi de ben kırmıyım kalbini demiyor hemen deyip geçiyor sonra iyimser şekilde ailesi neden öyle yapıyor onları aklmaya Çalışıyor işte eltinin kocasıyla sorunları varmış da ondanmış benim eşimle bir sorunum yokmuş o açığı kapatmak içinmiş tamam Öyledir de ama o zaman bana fesatlık yapmanın ne alemi var ben zaten bunları düşünebilirim kötü biri olmadığımı anlamışlardır bunca zaman benim çünkü eltim kocasıyla küsken herkesten çok ben yardımcı oldum dün akşam yüzüme bile bakmadı o da evine gittiğimde. Bunlara üzülmemek elde değil benim için ama nişanım da üstüne tuz biber oluyor tamam geçiyor onun için sonra ama bende kalan kalıyor artık yani nasıl anlatabilirim bunları nişanlıma nasıl bana atak yapmadan dertleşebilirim onunla nasıl benim ailemi anlattığımdaki sakinliği alabilirim ondan?Uzulme.
Oda oyle bi kadin.
Dertlenmek istiyosan nisanlinin tutumuna dertlen. Sana arka cikiyomu nisanlin sence?
Aynen doğru diyorsun büyük oğlunu ayırıyor nişan olurken dedi ki ben hevesimi büyük oğlumdan aldım bunu yapar geçeriz dedi büyük oğlu sorunlu biraz aileden kopmasın Eşiyle iyi geçinsin diye çırpınıyorlar ama ne yani bizde mi sorunlu olalım bu bana kötü davranma Hakkı vermezki onlaraIyi de o evli sen nişanlı
Gelin Ata binmiş ya nasip demiş
Başlıklı evli iken yaşadığın gibi nişanlı iken yaşamıyorsan Kv den de aynı muameleyi bekleme
Esasen hiç bekleme kimseyle karşılaştırma daha huzurlu olursun
Bir de ne olursa olsun onunla geçen 8 yıl var birbirlerinin huyunu suyunu bilirler
Bu arada bazı Kv kerin ilk oğlu kıymetlidir diğerleri eşleri çocukları vs faso fiso
Evet bni seviyor yani sen bakma onlara bi evlendikten sonra ne kadar Hayatımızda olacaklar diyor ama ben bşy demeye kalktığımda aenin ailen diye atılmadan da edemiyor ben onunla her konuda dertleşiyırum kendi ailem hakkında da ama söz konusu onun ailesi olduğunda aşırı sinirlenip hemen atak yapıyor aenin ailen demeye Başlıyor ama kısa sure sonra geçiyor yine sen bana bak seni seviyorum diyor ama benim kalbim artık kırılıyor yani belki bende hatalıyım kabul ediyorum ama zaten bana ailesi nasıl davranıyor o bunları görüp bi de ben kırmıyım kalbini demiyor hemen deyip geçiyor sonra iyimser şekilde ailesi neden öyle yapıyor onları aklmaya Çalışıyor işte eltinin kocasıyla sorunları varmış da ondanmış benim eşimle bir sorunum yokmuş o açığı kapatmak içinmiş tamam Öyledir de ama o zaman bana fesatlık yapmanın ne alemi var ben zaten bunları düşünebilirim kötü biri olmadığımı anlamışlardır bunca zaman benim çünkü eltim kocasıyla küsken herkesten çok ben yardımcı oldum dün akşam yüzüme bile bakmadı o da evine gittiğimde. Bunlara üzülmemek elde değil benim için ama nişanım da üstüne tuz biber oluyor tamam geçiyor onun için sonra ama bende kalan kalıyor artık yani nasıl anlatabilirim bunları nişanlıma nasıl bana atak yapmadan dertleşebilirim onunla nasıl benim ailemi anlattığımdaki sakinliği alabilirim ondan?