• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çifte standart!!!

Yani sonuç olarak kafaya takma diyorsunuz nişanlınla iyiysen ona şikayet de etme diyorsunuz değil mi ?

iyi geceler arkadaşlar benim sorunum kv. 1 Yıldır nişanlıyım ve kv beni gelini olarak Görmüyor. Diğer gelini 8 yıllık evli bir çocuğu var ve aynı Köyden ev Hanımı işte küçük evlenmiş falan bizde 8 Yıldır beraberiz benide tanıyorlar ama 1 Yıldır nişanlıyız neyse eltim kocasıyla küstü ayrı duruyorlardı bügünde Çocuklarının doğum günüydü bunlar barıştılar ve bizi doğum Gününe çağırdılar sadece biz ve kv vardı. Kv Urfa'ya gitmişti geziye ve hediyeler almış bize benimkiler çok Hoşuma gitmemişti ama olsun demiştim onun zevki böyledir yani aldığı Tişört bile bosbol gelmişti neyse dedim hamile olduğumda giyerim ama bugün eltime gelirken 4 torba eşyayla gelmiş ve hepsi birbirinden güzel bana öylesine hatta fesatlar yapıp çirkin aldığını düşünüyorum çünkü bi yerde gelin kaynana muhabbeti açılsa ben gelinimle çok iyiyimdir diyo yani gelinlerim demiyo beni saymıyo. Ben bunları nişanlımla paylaşıyorum be hep onları bana iyi göstermeye Yaptıklarının Altın'da iyi Şeyler aramaya çalışıyo ama böyle davranmaları benim Gücüme gidiyo çünkü eltim durduk yere küsmüştü be kaç ay sonra barıştılar ama bana telefonda Oğlumu benden uzaklaştırdın gelme evime arama demesine rağmen aldığım terbiyeden dolayı küslüğü sadece 1 ay sürdürebildim şimdi ben ona anne anne diye normal davranırken o neden beni saymıyor herşeyine nişanlımla ben koşuyoruz her cuma arıyorum o kadar Lafı hala unutmadım ben ama annedir diyorum çok canım sıkılıyo bu duruma sizce nasıl davranmalıyım nişanlıma kv me ve eltime karşı lütfen fikir verin ben ne yapacağımı me düşüneceğini bilemiyorum
üzülme zamanla seni de sever ben nişanlıyken santrallik yapıyordum eltim öğretmendi kaynanam geldi yaşadığım şehire bana pazardan kazak almış giyerim ben kendimde alırım pazardan orda sorun yok eltime almamış o öğretmen şık şeyler giymesi lazım ona mağazadan alıcam dedi 5 sene oldu içimde kaldı eşimde beni okuttu son sınıftayım öğretmen olucam çok şukur kayınvalidem eltimden çok çekti resmen gördü gününü öyle diyim şimdi anladı neyin ne olduğunu artık ayrım yapmıyor hatta bize daha düşkün zamanla herşey değişir sen kendini bozma saygını bozma eşinle iyiysen gerisi önemli değil

O

o zaman hediye almasaydı bana kırılmaZdım Dediğin gibi düşünürdüm ama kötü şeyleri bana almış iyileri ona almış yani eşyada da Değilim bundüşüncesi beni üzüyor
sana şişmansın demek istemiş galiba benim kaynanamda söz alışverişinde tutturdu korse al korse al diye:) ki zayıftım

sana şişmansın demek istemiş galiba benim kaynanamda söz alışverişinde tutturdu korse al korse al diye:) ki zayıftım
Ben uzun boyluyum biraz balık etli elti de tam tersi aşırı Zayıf ve kısa boylu ya Yanımda ne övüyor ne giyse yakışır falan diyor ya ben bi kere bile küsmedim elti devamlı küsüyor o küsünce biz dert tahtası oluyoruz ama barıştı mı biz düşman oluyoruz yani ben çünkü nişanlım saf çok anlamıyor hala devam ediyor iyi davranmaya

S
üzülme zamanla seni de sever ben nişanlıyken santrallik yapıyordum eltim öğretmendi kaynanam geldi yaşadığım şehire bana pazardan kazak almış giyerim ben kendimde alırım pazardan orda sorun yok eltime almamış o öğretmen şık şeyler giymesi lazım ona mağazadan alıcam dedi 5 sene oldu içimde kaldı eşimde beni okuttu son sınıftayım öğretmen olucam çok şukur kayınvalidem eltimden çok çekti resmen gördü gününü öyle diyim şimdi anladı neyin ne olduğunu artık ayrım yapmıyor hatta bize daha düşkün zamanla herşey değişir sen kendini bozma saygını bozma eşinle iyiysen gerisi önemli değil
sabrın sonu selamet o zaman canım inşallah evlendiğimde be torunları olduğunda bana karşı tavırları değişir çok canım sıkılıyor çünkü ister istemez etkiliyor beni

Ben uzun boyluyum biraz balık etli elti de tam tersi aşırı Zayıf ve kısa boylu ya Yanımda ne övüyor ne giyse yakışır falan diyor ya ben bi kere bile küsmedim elti devamlı küsüyor o küsünce biz dert tahtası oluyoruz ama barıştı mı biz düşman oluyoruz yani ben çünkü nişanlım saf çok anlamıyor hala devam ediyor iyi davranmaya
canım bu klasik kaynana davranışı takma kafana benimki de aynı vallahi bak bana onu över ona beni över yüzümüzede asla övmez asla ne güzel olmuşsun demez istediğin kadar süslen kafasını çevirir yüzünü eğer aman sende alışırsın zamanla takmamaya inanki takmayan umursamayan gelin kıymetli oluyor sen iyi olayım dedikçe değerinden kaybettirirsin normal davran takma boşver cull ol:)

şimdi seni sallamayan kaynanan, evlenince tepene binecek biliyorsun değil mi? gelmeler ,planlar,karışmalar.Nişanlının senin tarafında olduğundan emin olmadan evlenme.
Ayrıca sende kaynananı niye sallıyorsun anlamıyorum.?bana kin o muameleyi yaparsa mesafe koyarım, eltimimi seviyor, onlamı iyi ,oh derim mübarek olsun ikinize.Bunları kafaya takacağıma, hayatımı yaşarım.Senin gibi kaynanası olanlar, eşlerine kaynananıdı şikayet etmesin bence. Aksine kaynanan için iyi şeyler söyle,niye dersen evlenince göreceksin, kaynanan seni kocana şikayet edecek.O zaman kocan annesine o öyle biri değil der.Yoksa anasını tutar.Bana inan böyle olacak.Yani akıllı olup politika yapacaksın.

şimdi seni sallamayan kaynanan, evlenince tepene binecek biliyorsun değil mi? gelmeler ,planlar,karışmalar.Nişanlının senin tarafında olduğundan emin olmadan evlenme.
Ayrıca sende kaynananı niye sallıyorsun anlamıyorum.?bana kin o muameleyi yaparsa mesafe koyarım, eltimimi seviyor, onlamı iyi ,oh derim mübarek olsun ikinize.Bunları kafaya takacağıma, hayatımı yaşarım.Senin gibi kaynanası olanlar, eşlerine kaynananıdı şikayet etmesin bence. Aksine kaynanan için iyi şeyler söyle,niye dersen evlenince göreceksin, kaynanan seni kocana şikayet edecek.O zaman kocan annesine o öyle biri değil der.Yoksa anasını tutar.Bana inan böyle olacak.Yani akıllı olup politika yapacaksın.
Yani şimdi şikayet etme durumu yok ama evlenince şikayet eder mi annesi beni ?

Yani şimdi şikayet etme durumu yok ama evlenince şikayet eder mi annesi beni ?
Yani zaten savunuyor çoğu zaman bi kere büyük kavga ettiler zaten Davranışları yüzünden ama nişanlım beni savundu ama benim yanımda da onlara laf dedirtmiyor hep iyi Görüyor yaptıklarını ya da öyle bi politika yapıyor sanırım o da kendince

Acaba gelecekteki eltim beni kiskanir mi? :KK51:
Herkese ederi kadar değer verin. Kv sizi takmiyorsa siz de onu takmayin. Bu olaylarda eltinin bir kabahati olmadiği için ona karşi bir şey yapmaniza gerek yok.
Nişanlınıza da ailesini şikayet etmeyin kendiniz halledin.

Evlenirlerse 2 tane eltim olcak. Ve ben dualar ediyorum keşke o ikisini çok sevseler beni hiçççç sevmeseler yakamdan düşseler. O ikisi ile haşir neşir olsalar. Bir kibrit çöpü dahi istemem herşeyi onlara alsalar diye.
Herkesin beklentileri farklı işte :) dert ettiğin şeye bak, koy gitsin yaaaa. Çok mu lazımlar. Bırak onu sevsin, ilerde çok işine yarat bu. Aklın varsa bınu dert etme kendine.

Back
X