Çiftli tatil işi yaş mı?

arkadasınız vucudumu begendıgı ıcın kıskanır acık mayo gıymem falan demıs ya
dırek falso
zaten bır ınsanı gercekten tanımak ıcın ya tatıle gıtmek gerekmıs ya tıcaret yapmak
daha gıtmeden rengını bellı etmıs

ben olsam kesınlıkle bırlıkte tatıle gıtmezdım

Cocukla guzel oluyor bence ciftli. Cunku zaten anne baba cocuk gitsen de bi romantizm, keyif, eglence falan yasanmiyor cocuk pesine kosmakla geciyor. Yaninda bir cocuk daha olursa cocuklar oynuyor birlikte. Girgir samata muhabbet geciyor yetiskinlerde de :)
Diger turlu surekli bi cocugu oyalama cocugu oynatma cocuga goz kulak olma modu..

Tabi cocuk sayisina yas grubuna bagli.

Adam kendi sevgilisine karisiyor siz niye ustunuze alindiniz onu hiiic anlamadim :) senin aevgilin yaninda sana karisacak hali yok ya ya sonucta gittiginiz yerde bir suru bikinili insan olacak dusundugunuz sey bana cok mantiksiz geldi. Ayrica cift tatil severim insan iki kisi olunca sikiliyor surekli romantizm fln yalan dolan bana gore. Ara sira bas basa takilirsiniz surekli yapisik ikiz gibi gezmezsiniz sonucta

sevgilisini kıskanıp etekli mayo vs giyeceksin diyen adamla tatile gitmem ben olsam.

Sevgili ilişki koçuma katılıyorum. :) Çok rahatsız edici böyle bir zihniyetle tatile gitmek. Her daim diken üstünde olursunuz. Size bakar mı'sından geçtim erkek arkadaşınızı da rahatsız eder böyle tipler, sen benimkine mi bakıyorsun da yok sevgilin bana baktı da falan filan, ayy benim burada içim daraldı. Bence başbaşa gidin iş işten geçmediyse.

Ben mi kötü niyetliyim bilemedim ama arkadaşınız inceden inceye mesaj veriyor olabilir mi size?

Sonuçta sizi tanıyorsa az çok giyiminizi de biliyordur, ne gerek var bu kadar ayrıntılı şekilde size anlatmasına? Neymiş efendim? Vücudunu beğeniyormuş... Hödüklüğüne methiye dizecek utanmasa.

Şayet birlikte tatile çıkarsanız; bol bol gerileceksiniz ki.

En güzeli, deniz kum güneş ve sevgiliyle başbaşa tatil amannn böyle kendinizi strese sokacağınıza bence yalnız gidin, daha romantik olur

aklınız varsa ya ayrı takılın erkeklerden kızkıza tatilin en güzelidir. ya da siz ayr onlar ayrı çıksın kafalarınız uyuşmuyor belli..

Sevgilisinin giyim kuşamıyla bu kadar kafayı bozmuş bir adamla tatile gidemezdim ben ya. Kişi kendinden bilir işi lafına inanıyorum çünkü. Etrafındaki kadınlara bakışında bir arıza olmalı ki, sevgilisine karşı bu kadar kıskanç olsun, müdahale etsin.

ıyy şimdi takacak güneş gözlüğünü nasıl olsa gözleri görünmüyor diye bikinili kadınlara
salyaları aka aka bakacak cidden mide bulandırıcı ya gitmeyin bence
sürekli aklınızda bana bakıyor mu bakacak mı düşüncesiyle tatiliniz rezil olur

Sevgilisine karısacak o , sizede mi laf atar diye dusundunuz ? Kız arkadasınız kabullenmiş durumu siz niye sıkıntı yapıyorsunuz ki.. Yakın arkadasınızsa eger tatiliniz guzel gecer bunları dusunmeyin.

bence iptal edilmeli. kültür tatillerinde belki bir ihtimal olabilir bu dediğiniz ama ilişkiniz açısından yalnız gitmek daha mantıklı. size daha iyi gelecektir.

Ben çift olarak tatile gitmeyi seviyorum ama herkesle gidilmez.
Benim de sevgilisi, eşi böyle olan tanıdıklarım var. Onlarla yaptığım tek aktivite kırk yılda bir bir yerde kahve içmek. Böyle insanlarla ne yemeğe giderim ne akşam içmeye, eğlenmeye giderim ne de tatile.

Çocuk arkadaşınıza sürekli "oranı ört, şöyle otur, şu niye baktı" falan derse gerilecekler. Siz de gerileceksiniz.
Sevgiliniz de hem bunlardan gerilecek hem de çocuğun sizin hakkınızda düşünüyor olabileceklerinden.
Hiç gerek yok bence.

Yıllar önce görümcem evlendi

Düğün sonrası biz tatile gittik gideceğimiz yer belirli idi

Sürpriz gelin ve damat da aynı yere gelmiş

Birlikte takılalım şuraya gidelim vs vs

Neyse birkaç yere gittik Adamı hiç tanımıyoruz ömründe 5. görüşüm falan

Bikini vs sıkıntı değil giydim vs de birşey diyor cıks olmaz desen olmuyor he desen Zaman geçmiyor

Bir daha pikniksen öteye geçmedik onlarla şimdi de yurtdışına gidelim diyor birlikte

aslında ona kalırsa iyi niyetli her yeri gezelim ama para ödemeyelim yemek yiyelim ama az ve ucuz yiyelim

Adam dondurma alırken bile pazarlık yapan 5 TL otopark parası vermemek için 2 km ödeyen biri

Aynı yerlere sonraki yıllarda biz kendi arabamız ile gittik hiç yorulmadık ama onunla yapılan tatilde tek hatırladığıö yorgunluktu

Git sevgilinle tatile iki kız siz idare edersiniz belki de erkekler anlaşamazsa Cidden tatil rezil olur

Ben olsam hele ki deniz tatiline ciftli hayatta gitmem. Bir kere herseyden evvel rahat edemem guneslenirken vs. Onun disinda kahvalti birlikte aksam yemegi birlikte gezme vs. Tatilde ozgur olmaliyim, kimseye gore kendimi uyduramam.

Sevgilisinin veya eşinin bikini giymesini istemeyen adamın başka kadınlara salya akıttığını nereden çıkarıyorsunuz ben onu anlamadım.
Partnerinin açık giyinmesinden hoşlanmıyor olamaz mı?
Şaka gibi bazı kafalar...

Kaldı ki sizin kız arkadaşınız zaten çok da açık giyinmeyen bir tipmiş.
Sevgilisinden önce de açık giyinmezmiş.
Asıl siz arkadaşınızı sorgulayın, size neden önceden böyle şeyler söyledi. Aslında ne anlatmak istiyor. Size de giymeyin mi demek istiyor? Kendi kıskanıyor olabilir mi? Sevgilisi sizi görmesin diye. Bana göre arkadaşınız fesat. Sevgilisinde bir problem yok.
Denize giren herkes bikini giymek zorunda değil. Bikini giymemek, giydirmemek tamamen tercih.
Sizi ilgilendirmemeli sevgilisinin düşünceleri.
Sapık değil çünkü, tercihi öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…