- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
çift olarak tatile nasıl gidiyorsunuz ya ben çok uyumsuz biriyim galiba, tatile gitmemeyi tercih ederim grupla gitmektense.
Basit bir piknikte bile bir sürü sorun çıkarıyor insanlar, yok ben onu sevmem yok oraya oturmam, bunu yemem. Iıyy
Çocuklu çiftlere göre demiş bir arkadaş, hele çocuklarla asla olmaz. Birinin uyku saati olur öbürü yemek seçer kimi erken yatar kimi geç.
Hiç bana göre değil böyle şeyler yazarken darlandım.
O adamla da tatile gitmezdim ben olsam( nihayet sadede gelebildim)
sevgilisini kıskanıp etekli mayo vs giyeceksin diyen adamla tatile gitmem ben olsam.
aklınız varsa ya ayrı takılın erkeklerden kızkıza tatilin en güzelidir. ya da siz ayr onlar ayrı çıksın kafalarınız uyuşmuyor belli..Yıllardır arkadaşımla hayalimizdi. Bu yıl ilk kez ikimiz de aynı anda çiftiz. Oradan çktı bu fikir.
Hep kalabalık, şamatalı tatillere alışığım, seviyorum da. Ama bu erkek arkadaş düşünceleri ile biraz beni gerdi malesef.
Yani işte. Ben onların yanında bikini ile rahat olamam gibi geldi.
bence iptal edilmeli. kültür tatillerinde belki bir ihtimal olabilir bu dediğiniz ama ilişkiniz açısından yalnız gitmek daha mantıklı. size daha iyi gelecektir.Herkese merhabalar
Temmuz ayında yakın kız arkadaşım, erkek arkadaşı; ben ve erkek arkadaşım olmak üzere, iki çift deniz tatiline gideceğiz.
Dün kız arkadaşıma denizde ne giyeceğini sordum. Arkadaşım uzun mayo tipi şeyler giyeceğini söyledi. Etekli gibi. Arkadaşım zaten bir tık kapalı giyinen biri olduğu için mantıklı buldum, güzelmiş falan dedim. Daha sonra kendisi, bikini de seviyorum ama sevgilim kıskanıyor, asla giydirmez, birileri bakarsa rahatsız olur, biraz dar giyinsem bile şöyle uyarıyor, böyle rahatsız oluyor, vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.
Bunları söyleyene kadar benim için herhangi bir problem yoktu. Benim de erkek arkadaşım gelecek ve ben hep bikini giyiyorum.
Arkadaşımın sevgilisi yüzünden gerginlik çıkabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu tatil işini henüz fırsat varken iptal mi etmeli?
Yani işte. Ben onların yanında bikini ile rahat olamam gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?