- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.696
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Ya açıkçası biraz da beni rahatsız eden şey, arkadaşımın sevgilisinin vücudunu, giyimini vs fazla incelemesi fikri. Arkadaşım öyle bir anlattı ki, azıcık gömleği dar gelse kavga çıkarabiliyormuş.
Çevresindeki herkesi böyle inceleyecek mi yani?
Bende çatlaktan bol bir şey yok, hafif selülitim bile var ayıptır söylemesi. Ama umursamıyorum.
Arada anlatıyordu.. Eğilince beli açıldığı için tartışma yaşadıklarını falan anlatmıştı önceden. Ben de inandım.
Ya bazen tatilde kendimi bile çekemiyorum, başkasını hiç cemekezdim heralde. Rahat rahat yiyip içip yeri gelince de s.çmak varken neden yanında kasilacaginiz biri ile gidesiniz ki?
Siz bu adamla tanıştınız mi? Yoksa ilk kez tatilde mi tanışacaksınız? Bence büyük risk. Tonla para ödeyip canımı sıkmak istemem doğrusu. Saçma sapan ozguvensiz tip belli. Yarın sizi de fazla rahat bulup arkadasliginizi bitirmesini isteyebilir. Aynisi kuzenimin başına geldi.
Biz de çok yakın kız arkadaşımla çift olarak tatile gittik ilk defa. Onun ilişkisi 3 aylık benim 1 sene. Sevgililerimizi gitmeden önce birkaç defa aynı ortama soktuk kaynaştırdık frekansları tuttu. İkisinin frekansının tutması da çok önemli yoksa zehir olur tatil.
5 günlük tatilimiz gayet güzel geçti öyle büyük absürt sorun olmadı ama tabi ki çift gitmenin zorlukları oluyor onlarda biz çok yakın olduğumuz için göz ardı ettiğimiz şeyler oldu.
Bizim çok güzel geçti. Önemli olan karşılıklı anlayış ve gerçekten arkadaşınla olan yakınlığın.
Adam kadinin vucudunu begendigi icin mi giyimine karisiyormus?
Ömrümde duydugum en mide bulandirici seylerden biri.
Giyimle ilgili sıkıntı oldu mu hiç?
Çok dikkat çekiciymiş, o yüzden dikkat etmesini istiyormuş.
Saka gibi insanlarYa evet, ona ayrı şaşırdım. Şimdiden sevgilisi , şunu giyersin, bu olmaz vs diye mayo, kısa haşema resmi falan atıyormuş. Ama tatil konusunda da çok ısrarcılar. Anlamadım gitti.
Çok dikkat çekiciymiş, o yüzden dikkat etmesini istiyormuş.
Valla bence güzel. Bayağı büyük memeleri varmerak ettim sence gerçektende güzelmi vücudu
Ya evet, ona ayrı şaşırdım. Şimdiden sevgilisi , şunu giyersin, bu olmaz vs diye mayo, kısa haşema resmi falan atıyormuş. Ama tatil konusunda da çok ısrarcılar. Anlamadım gitti.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla uyarısı bu, kaç kilometre öteden anladım. Bu muameleden rahatsız olmuyorsa ben arkadaşlığımı da gözden geçiririm.Herkese merhabalar
Temmuz ayında yakın kız arkadaşım, erkek arkadaşı; ben ve erkek arkadaşım olmak üzere, iki çift deniz tatiline gideceğiz.
Dün kız arkadaşıma denizde ne giyeceğini sordum. Arkadaşım uzun mayo tipi şeyler giyeceğini söyledi. Etekli gibi. Arkadaşım zaten bir tık kapalı giyinen biri olduğu için mantıklı buldum, güzelmiş falan dedim. Daha sonra kendisi, bikini de seviyorum ama sevgilim kıskanıyor, asla giydirmez, birileri bakarsa rahatsız olur, biraz dar giyinsem bile şöyle uyarıyor, böyle rahatsız oluyor, vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.
Bunları söyleyene kadar benim için herhangi bir problem yoktu. Benim de erkek arkadaşım gelecek ve ben hep bikini giyiyorum.
Arkadaşımın sevgilisi yüzünden gerginlik çıkabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sizce bu tatil işini henüz fırsat varken iptal mi etmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?