- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Yıllardır arkadaşımla hayalimizdi. Bu yıl ilk kez ikimiz de aynı anda çiftiz. Oradan çktı bu fikir.Neden başbaşa tatil yapmıyorsunuz? Bana bu çift tatili işi genelde çocuklu çiftlere göre geliyor. Beraber romantik akşamlar eğlenceli günler fln geçirmek varken neden başka çiftin sorunlarına şahit olasınız ki? Risk bence.
Sevgiliyle tatil başbaşa olmalı ya. Çift tatil yaşıt bebeleri olan bizim gibi romantizmin can çekiştiği fln insanlara göre bence
Yıllardır arkadaşımla hayalimizdi. Bu yıl ilk kez ikimiz de aynı anda çiftiz. Oradan çktı bu fikir.
Hep kalabalık, şamatalı tatillere alışığım, seviyorum da. Ama bu erkek arkadaş düşünceleri ile biraz beni gerdi malesef.
Bence sevgilinizle basbasa gidin ya
Arkadasinizin uslubu dogru bulmadim
Sevgilisi hepten fiyasko, sevgiliyle tatile gitmek okey ama sevgilinin bikini giymesi problem. Sapina gelince meeee demek bu
Sırf şu söz yüzünden gitmem. Çok itici geldi bana., vücudumu çok beğendiği için vs, gibi laflar etti.
sevgilisini kıskanıp etekli mayo vs giyeceksin diyen adamla tatile gitmem ben olsam.
Sırf şu söz yüzünden gitmem. Çok itici geldi bana.
Ay korkulu rüyam tam olarak bu ihtimal işte. Böyle bir adam çevremize de yiyecek gibi bakar mı ihtimali.Çiftli olarak gitmek güzel fikir ama düşünceler paralel değilse zıtlık çıkabilir gibi geldi.
Yarın öbür gün sevgilin bana baktı sevgilim de kıskandı diye laf çıkartmayacaksa veya klasik kıyafete karışan erkek modeli olarak size gözünü kitlemeyecekse gidilebilir.
Bence başbaşa gitmek en güzeli. Arkadaşınızı tanıdığınız için sorun çıkmaz belki ama sevgilisini tanımıyorsunuz, süpriz yumurta gibi bir durum olacak. Tüm sene tatili iple çekip sonradan sevgilisinin davranışlarının kötü çıkma ihtimalini şahsen göze alamazdım. Kaldı ki büyük ihtimalle aralarında kavga falan çıkabilir, neden tatilinizde sorun yaşayıp bunlara şahit olasınız. Siz de belki öyle bir sevgilisi varken rahat davranamayacaksınız. Mesela normalde mayo bikini giyerim bende , ama tanıdık olunca etrafta insan çok da rahat edemiyor. Yani kişiye göre değişir tabiki bu durumlar biraz da. Hem arkadaşınız da size bilenebilir, ben giyinemiyorum o rahat giymiş diye. Sevgilisini kıskanabilir sizden. Her ihtimal var.
Öyle ya da böyle deneyim olacak bu bir de o yönden bakabilirsiniz. Tabii kırk yılın başında tatil yapıyorsanız riske de atmak istemiyor olabilirsiniz.Ay korkulu rüyam tam olarak bu ihtimal işte. Böyle bir adam çevremize de yiyecek gibi bakar mı ihtimali.
Şimdi o fırfırlı mayosuyla gezerken sen bikininle güneşleneceksin garanti kıskanacak. Arkadaşlığınız genel olarak iyiyse ateşe atma derim. Güle oynaya gittiğiniz tatilden küs dönme ihtimaliniz de var.Bana, sevgilisi onu darladığı için kulp bulmaya çalışıyor gibi gelmişti. Ama ben de rahatsız oldum, içime bi kurt düştü. Tanıştığımızda hiç de böyle biri gibi gözükmüyordu sevgilisi. Şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?