Çığır aştı artık ya..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam ve iki aylık yeğenim bayramdan beri annemde kalıyo. Kocası da eve döndü başka şehirde evleri. Neyse ablam ile araları çok kötü. Eskiden ettikleri kavgalar birikmiş adam bıkmış artık ablamın kapris ve hareketlerinden. ablam da facesini dondurmuştu kocası fark etmedi diye trip atmış kocası da fareden ablamı silmiş engellemiş telefon dan da engellemiş mesaj ve aramaları. Üç gündür ablam ağlıyo bi kere bile aramamış. Babam aramış işte babama da istediğim kadınla olurum boşanınca artık istemiyorum filan demiş. Ablam da annemden aramış işte o kocası dediğim adamı.. Niye böle yapıyorsun filan demiş. O da kapat telefonu sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum burdan da ararsan bunu da engellerim demiş. Orda kal sakın gelme eşyaları da istersen yollarım çocuk filan da umrumda değil zaten hiç birşey hissetmiyorum demiş. ( ki çocuğu kendi istedi kendi zorladı illa çocuk çocuk diye) . Ablam da sürekli ağlıyor çok üzgün. Annem ablama arama rahat bırak demiş ablam sen karışma deyip süreklş aramaya çalışıyo. Sürekli beni arayıp şöle yapsak bi bakar mısın şunu yapar mısın bi bakar mısın engelledim seni aranmadan ara bakalım beni filan. İyce delirdi. Sürekli 7\24 yazıyor. aynı şeyleri anlatıyorum anlamıyor. Ya ayrıntıda çığır aştı artık kafayı yycem ben. Yardım etmeye çalışan kişiyi bile çığırından çıkarttı ya. Kocasının arkadaşıyla konuşmuş durumu bana konuşmanın özetini anlatacağına 14 dakikalık konuşmalarını WhatsApp dan atıyo dinliycekmişim.
Kayınvalidesi ile konuşmuş telefondan bana konuşmalarını kaydetmş onu dinletiyor. Off kafayı yedim ya. Özet geç artık çığırından çıktın ya dedim. Sürekli günde beş kez arıyo yazıyo. tmm arasın yazsın da milletle konuşma kaydını da otuz dakka oturup dinleyemem ki ben ya. Oturup insan gibi mantıklı olgun bi kadın gibi düşüneceğine hala küçük çocuk gibi sence arar mı ararsa ne zaman arar. Süslenip püslenip facebook profilini değiştircem olur mu demeler ile uğraşıyor. Ya valla zaten üzülüyorum. Ben bile bıkıyorum. Madem dnlemiycen kimseyi sorma. Yazık iki aylık bebeğe yazık ya.

Son düzenleme:
Doktora götürün ablanızı.

Zaten çok konuşuyordu şimdi bir de bu eklenmiş iyice psikolojisi bozulmuş.

Sizin çözeceğiniz bir sorun değil bence.
Sürekli buraya yazarakta çözümleneceğini sanmıyorum.

Allah kolaylık versin.

Ee normal degil mi
Amaaaaan salla gitsin mi diyecek kadin resmen terkedilmis
O da yetmemis okuz kocasi tarafindan resmem ortada birakilmis
Kafasi kesik tavuk gibi sasirmis ne yapacagini
Dinleyiverin sizde
Sanki atom muhendisi olarak bi yerde calisiyosunuz hayret bi sey :işsiz:

Dinle yada dinlemis gibi yap. Yeni dogum yapmis hemde kocasi bi hoş. Teselli vermeye calis. O kardesin ya la.
Ya bana 14 dakikalık konuşmayı dinleyim diye atıyo ve aynı şeyler konuşma benim bildiğim şeyler. Kaynanası ile konuşuyo konuşma kaydını bana telefonda zorla dinletiyor duyamadım diyorum tek tek diyalog olarak anlatıyor kayıttan konuşmayı duyayım diye aynılarını tekrar ediyo filan. Direk özet geçse keşke bana da kafayı yedirmese

Ya bana 14 dakikalık konuşmayı dinleyim diye atıyo ve aynı şeyler konuşma benim bildiğim şeyler. Kaynanası ile konuşuyo konuşma kaydını bana telefonda zorla dinletiyor duyamadım diyorum tek tek diyalog olarak anlatıyor kayıttan konuşmayı duyayım diye aynılarını tekrar ediyo filan. Direk özet geçse keşke bana da kafayı yedirmese

Ablanızı anlamaktan uzaksınız sizin ilgisizliğiniz onu daha da uzer daha yakın birine anlatmalı...
Bu arada çığır aşmak değil çığır açmak

zor anında cıkmazdayken sizi yakın bulmuş demekki ama siz şikayetleniyorsunuz bravo boyle kardese
Anlatsın anlatsın da zaten sürekli telefonda konuşuyorum dün yanında idim yine gidicem de 14 dakikalık konuşmayı bana atıyo dnliyim diye. Kaynanası ile konuşmasını kaydediyor konuşurken bana dinletiyor filan

herşey çok taze aslında umursamasa aramasa kocası dayanamaz ki bence ablanız acayip bunlatmış enişteyi.ailenizde öyle kızlarının yeri gelince arkasında duracak gibi mesela benim ailem olsa kocam o tarz konuşunca beni döve döve engellerler aramamı

O sizin kardesiniz caniniz,o bu haldeyken destek olacaginiza bide sikayet ediyorsunuz pes vallahi..zor bir surecten geciyor ustelik lohusa bu kadin biraz daha sabirli ve hosgorulu olabilirsiniz sanirim..

Lohusalık btti. Ayrıca bildiğim şeyleri on kere anlatması konuşmayı anlatabilirken direk 14 dakikalık konuşmayı WhatsApp dan dinle diye tamamını atması. Kaynanası ile konuşmasını kaydedip zorla dinlenmeye çalışması çok normal ben mi hoşgörülü değilim?

Ablanizla alip veremediğiniz ne anlamdim konularınızin çoğu ablanizla alakalı...
Burda ablamin kapris ve hareketlerinden bıkmış diyorsunuz ama daha önceki bir konunuzda eniştenizin yaptığı kötülükleri yapıyordunuz enişte bile demek istemiyorum filan yazıyordunuz...
Sizde aşırı bir dengesizsiniz derdiniz ablaniz ama sebep ne merak ediyorum

Lohusalık btti. Ayrıca bildiğim şeyleri on kere anlatması konuşmayı anlatabilirken direk 14 dakikalık konuşmayı WhatsApp dan dinle diye tamamını atması. Kaynanası ile konuşmasını kaydedip zorla dinlenmeye çalışması çok normal ben mi hoşgörülü değilim?
Anliyorum arkadasim aci cekiyor kardesiniz cirpiniyor resmen,bu durumda cokta normal seyler bekleyemeyin onu sakinlestirmeye calisin..

Siz ablanızı bir kardeş gibi sevmiyorsunuz, bunu her konunuzda anlıyoruz artık.
Ablanız bunu farkedip sizden uzak durmalı, derdini başkasına anlatmalı aslında ama psikolojisi düzgün değil.
Çok konuşuyor, gereksiz konuşuyor.
Ses kaydı yapmak, dinletmek filan nedir.

Bence bir uzman desteği alsın, bu konuda ikna edin, yeni doğum da yapmış iyi değildir.

Back
X