ben de kötuydum ciğköfteden dagıtıyım kafayı dedım ıyı muhabbet edıcek ınsan cıktıAyy iyiki buldum bu konuyu nedense sinirlerim dağıldı stresliydim bu aralar
b.
Bir ay her gün her akşam çig köfte yemiştim..hergun canım çiğköfte istiyor artık yemek ıstemıyorum nasıl bıkarım nasıl sogurum şu şeyden üstüne normal yemek bıle yememeye basladım kahvaltılık yada meyveyle karnım doyuyor bu iştah mevzusu ne olucak kiloluyum onada faydası yok gibi gelıyor ama ara sıra zayıflama belırtılerı göruyorum vucudumda ne yapcam yardım edin
Bir ay her gün her akşam çig köfte yemiştim..
Sonra bi soğudum ki sormayın..
Şimdi koysalar yemem..
kolayla içiyordum ilk zamanlar acısına acı katıyorduAay ooff canim cekti yaninada buz gibi ayraann, aci bibere bandira bandira... Durumude ayri bi guzel.. Hergun etsiz cigkofte olsa hergun yerim. Allahtan bana uzak yerde satiliyor. Kendim yapsam cok artiyor yazik gunah. Kiz gece gece canim cekti
Sende soğursun merak etme =)bravo yanı sasırdım
Ya öyle valla 3 saattir pc başındayım donup duruyorben de kötuydum ciğköfteden dagıtıyım kafayı dedım ıyı muhabbet edıcek ınsan cıktı
bu son yazdıgın cumleye ait konun forumda bulunuyorsa bir göz atarımYa öyle valla 3 saattir pc başındayım donup duruyor
bende ''hayrola neden bugün üzgün ve sinirli değilim?''
diye sormaya başladım kendime doğrusu.
zaten birini sevdin mi birdaha mutluluk göremiyorsun
Yok henüz öyle bir konu açmadım,düşünmüyorum.bu son yazdıgın cumleye ait konun forumda bulunuyorsa bir göz atarım
Öyle ama çok zararlıbak bunu dıyınce gözum korktu dogruluguna da baktım sımdı koyuyorlarmısta çin tuzunu nerden buluyolar bu çinlilerin yapmadıgı sey kalmadı zaten
sagolun paylasırsanız belkı bukadar buyuk birşey olmadıgını görursunuz sorununuzun tabi olumsuz yazanlarda oluyor onları dusunup yazmıyorsanız yada kendı ıcınızde bıtırmek ıstedıgınız bıseyse hak verıyorumYok henüz öyle bir konu açmadım,düşünmüyorum.
Neyse eşiniz de sizi düşünüp getirmiş bu saatte AFİYET OLSUN
çok dogru ve o yeşillik beni bitiriyor çiğ köfte bitsede yeşilliği kalsın onu çiğ köfteden daha cok sevıyorumçiğ köfteyi bağımlılık yapan şey nar ekşisidir arkadaş..
sagolun paylasırsanız belkı bukadar buyuk birşey olmadıgını görursunuz sorununuzun tabi olumsuz yazanlarda oluyor onları dusunup yazmıyorsanız yada kendı ıcınızde bıtırmek ıstedıgınız bıseyse hak verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?