çiğköfte krizleri :S

Bir ay her gün her akşam çig köfte yemiştim..
Sonra bi soğudum ki sormayın..
Şimdi koysalar yemem..

Aay ooff canim cekti yaninada buz gibi ayraann, aci bibere bandira bandira... Durumude ayri bi guzel.. Hergun etsiz cigkofte olsa hergun yerim. Allahtan bana uzak yerde satiliyor. Kendim yapsam cok artiyor yazik gunah. Kiz gece gece canim cekti

Aay ooff canim cekti yaninada buz gibi ayraann, aci bibere bandira bandira... Durumude ayri bi guzel.. Hergun etsiz cigkofte olsa hergun yerim. Allahtan bana uzak yerde satiliyor. Kendim yapsam cok artiyor yazik gunah. Kiz gece gece canim cekti
kolayla içiyordum ilk zamanlar acısına acı katıyordu kolayı bıraktım da çiğköfteyı bırakamadım

ben de kötuydum ciğköfteden dagıtıyım kafayı dedım ıyı muhabbet edıcek ınsan cıktı
Ya öyle valla 3 saattir pc başındayım donup duruyor
bende ''hayrola neden bugün üzgün ve sinirli değilim?''
diye sormaya başladım kendime doğrusu.
zaten birini sevdin mi birdaha mutluluk göremiyorsun

benimde canim cekti bak simdi

Ya öyle valla 3 saattir pc başındayım donup duruyor
bende ''hayrola neden bugün üzgün ve sinirli değilim?''
diye sormaya başladım kendime doğrusu.
zaten birini sevdin mi birdaha mutluluk göremiyorsun
bu son yazdıgın cumleye ait konun forumda bulunuyorsa bir göz atarım

Aynen
bak bunu dıyınce gözum korktu dogruluguna da baktım sımdı koyuyorlarmısta çin tuzunu nerden buluyolar bu çinlilerin yapmadıgı sey kalmadı zaten
Öyle ama çok zararlı
O cin tuzu yüzünden canımız çiğ köfte istiyor
Halbuki çok sağlıksız
Eşim artık izin vermiyor çiğ köfte yememe
Benim. Canım çiğ köfte istediğinde bol Salçalı domatesli bulgur pilavı yap onu ye diyor.
Bende öyle yapıyorum.

Yok henüz öyle bir konu açmadım,düşünmüyorum.
Neyse eşiniz de sizi düşünüp getirmiş bu saatte AFİYET OLSUN
sagolun paylasırsanız belkı bukadar buyuk birşey olmadıgını görursunuz sorununuzun tabi olumsuz yazanlarda oluyor onları dusunup yazmıyorsanız yada kendı ıcınızde bıtırmek ıstedıgınız bıseyse hak verıyorum

midemi mahvedip saatlerce kusmama neden olmuştu, poşet poşet ilaç kullanıp, çay bardağıyla su içsem bile geri çıkarıyordum.. ardarda ye sende hep, bıkkınlık gelir

Hayat işte imkansızı bildiğin hale hala inanıyorsun birşeylere
ama açamam asla orayı geçelim :)

bu arada evlilik nasıl gidiyor, iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…