çiğköfte krizleri :S

Ama konu sahibi bize cigkofte borclusun senin yuzunden hepimizim agzinin sulari akti

Yil oldu yemedim ya soyle acisiz eksi eksi olsa uff

Ay nasil canim istedi. Yurtdisindayim su an ben de bir ay sonra ilk is cigkofteciye ugramak olacak bu konudan sonra :)
Ben de cok severim ayda bir defa yerim mutlaka. Her gun her gun yemiyorum diyorsaniz ayda birkac defadan bir sey olmaz herhalde ama uzman degilim tabii kesin bilemem.

Ama konu sahibi bize cigkofte borclusun senin yuzunden hepimizim agzinin sulari akti

Yil oldu yemedim ya soyle acisiz eksi eksi olsa uff
Doğrusu ben acısız yemek yiyemiyorum
domates soslu makarna yaptığımda en az 4,6 çay kaşığı pulbiber serpiyorum
Bu arada bencede size çiğköfte borçlu konu sahibi ben hariç

ben bayılırım böyle bolll boll...Salataya bile koyuyorum ben..
nar ekşisinin de kalitesıönemlı 2kere aldım su gibi çıktılar bırdaha almadım annem almıstı onun aldıgı cok guzeldı ama adına hıc bakmadım tavsıyen var mı bu konuda

midemi mahvedip saatlerce kusmama neden olmuştu, poşet poşet ilaç kullanıp, çay bardağıyla su içsem bile geri çıkarıyordum.. ardarda ye sende hep, bıkkınlık gelir
ne yaptın da o hale geldn

bence cigköfte kendin yaptiktan sonra hic de sagliksiz degil bilmiyorum ben disaridan cigköfte filan yiyemiyorum hep kendim yogururum cokta güzel olur zaten ayda iki üc defa yiyiyormusun Bunda ne var ki ben bekarken her hafta yogururdum annemle cigköfte offfffffffffff simdi olsada yesek bol maydonozlu eksili cigköfteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…