M M e g hatirladin mi gecen seneydiBenim buradan haberim yoktu ki bebisim birgun profiterol yapmistim hatta fotosu da duruyor
Onu geyikte paylastim nevreste beni buraya cagirdi iste o gunden beri burdayim
Nevreste bak nevros o gunki profiterollerim
Eki Görüntüle 1977245 Eki Görüntüle 1977246
El insaf yahuuu diyetteyimBenim buradan haberim yoktu ki bebisim birgun profiterol yapmistim hatta fotosu da duruyor
Onu geyikte paylastim nevreste beni buraya cagirdi iste o gunden beri burdayim
Nevreste bak nevros o gunki profiterollerim
Eki Görüntüle 1977245 Eki Görüntüle 1977246
Çağırır Nevo,hiç kaçırmaz yetenekleri
Yetenek avcısı NevoEl insaf yahuuu diyetteyim
BendeNevreste sayesinde buldum, Allah'tan diyet yemekleri yarışmasını duyurdu diyet gruplarında
Ayy unuttum pardon hemen aklina baska seyler getir goruntuyu unutEl insaf yahuuu diyetteyim
BendeNevreste sayesinde buldum, Allah'tan diyet yemekleri yarışmasını duyurdu diyet gruplarında
O zamanlar bizim obada takiliyordu artik gelmiyorÇağırır Nevo,hiç kaçırmaz yetenekleri
Ama profiteroller de missss yani
Sağolsun alıyor hamarat hatunlarin kokusunu, geldi buldu.Yetenek avcısı Nevo
Hemen getiriyorum, mesela üzerine Antep fıstığı dökülmüşAyy unuttum pardon hemen aklina baska seyler getir goruntuyu unut
İyiki duyurmus burda bulustuk iste
Benimde canim cekti nerden de attim kiSağolsun alıyor hamarat hatunlarin kokusunu, geldi buldu.
Kendimide hiç ovmedim
Hemen getiriyorum, mesela üzerine Antep fıstığı dökülmüş
Anca bu kadar oluyor
Begenmenize cok sevindim cok tesekkurlerÇiğ köfte de sunum da harika olmuş.Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.Ben oyumu size vericem:))
Ay bu arada oy icin de tesekkurler simdidenÇiğ köfte de sunum da harika olmuş.Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.Ben oyumu size vericem:))
Rica ederim:)) Bu vesileyle tarifinden faydalanıp ben de evde denemeyi düşünüyorum canım.Ay bu arada oy icin de tesekkurler simdiden
Eee kimin cunyiriyimLavaşı,sarmayı bile kendi yapmış hamarat Cunyır
Ay oylr mi cok mutlu oldum denediginizde begenip begenmediginiz yorumunu bekliyorum :)Rica ederim:)) Bu vesileyle tarifinden faydalanıp ben de evde denemeyi düşünüyorum canım.
Oooo ben ilk pastamin resmini bile saklıyorumBenimde canim cekti nerden de attim ki
1senelik profiterol fotosunu silmez mi bir insan yayemek yemek kafayi yedim
Boyle dedigime de bakma istahsizim aslinda sadece sevdigim seyleri yerim karari kadar
Ahahah benden bir tane daha valla bende de telefonumu gorsen hep yemeklerimin fotolariOooo ben ilk pastamin resmini bile saklıyorum
Bende bu aralar yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?