Seninle daha onceden tanissaydik biz yaaa
Evet evet eeveeeeeeeeeeeetAzra910 benimle evlenirmisin :)
Cok tesekkur ederimmmSunum süper . Ellerinize sağlık.
Samsonncum cok tesekkur ediyorum psihaliveme de boyle soylemistinYa bi nasıl bir hamaratlık!! Lavaşına kadar kendisi yapmış hatun! Enfes görünüyorŞahaneee
Çevrendeki insanlar yeterince kıymetini biliyor mu senin Abreka?
Alıştırma canım valla, hep beklerler, yaptığının da kıymeti olmaz sonra. Gerçekten zahmetli işler, eline sağlııık.Samsonncum cok tesekkur ediyorum psihaliveme de boyle soylemistin
Evet lavasi da bizzat yaptim
Aaah ah nerden bilecekler maalesef en fazla hamarat kizim/marifetli sevgilim diyolar o kadar
Alistirdim bile heralde ama hemen birakiyorum bu isleri cok dogru diyosunAlıştırma canım valla, hep beklerler, yaptığının da kıymeti olmaz sonra. Gerçekten zahmetli işler, eline sağlııık.
Çok pis canım çekti yine yalnııızz
Yemiş kadar oldum, zengin gönlüne de sağlııık güzel arkadaşımAlistirdim bile heralde ama hemen birakiyorum bu isleri cok dogru diyosun
Yakin olsaydik iyiydi her yaptigimdan getirirdim kiymetimi biliyon sen tatli tatli yerdik
Cok tesekkur ediyorum guzel yorumlarinla beni cok mutlu ediyorsunYemiş kadar oldum, zengin gönlüne de sağlııık güzel arkadaşım
ya kuzummmm dibim düştü maşallah sanaya seni alacak adam çok şanslı kuzucumEvet evet eeveeeeeeeeeeeet
Yaa mankenim o Kadar da degil ehehehya kuzummmm dibim düştü maşallah sanaya seni alacak adam çok şanslı kuzucum
yarışmada başarılar diliyorummmm
bebeğim
Cok tesekkurlerBol şans,çok güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık
ben daha ççooook kuzummmmmYaa mankenim o Kadar da degil ehehehtesekkur ederim seni seviyorum canim
Canimsin mankenim benim guzellikben daha ççooook kuzummmmm
Keşke kuzumSeninle daha onceden tanissaydik biz yaaa
Benim buradan haberim yoktu ki bebisim birgun profiterol yapmistim hatta fotosu da duruyorKeşke kuzumhiç gelmiyordun yemek sayfasına, sonradan geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?