Cİinsellik Ve Eşler Arasındaki Boy Orantısı......

nasil yani yatakta boylar esittr

yani erkek herşekilde kadını yatakta idare edebiliyosa yada kadın erkeği; boy veya kilo hiiiç farkemez hatta boy farkı cok az fazla olsun 10-15 cm gibi daha zevkli.minicik kadın güçlü iri eşini kandırır nazla cilveyle.sonra kaydirigubbakcemilehoooppp:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kimse mario puzonun baba romanını okumamış mı burda :) ben bekarım ben bile biliyorum ayıptır sölemesi. romanda filmde geçemeyen bi ayrıntıyı özellikle işler: sonny'nin organı karısına çok uzun geliyordu ve kadın her ilişkisinden acı içinde çıkıyordu bu yüzden ilişkiden nefret ediyordu. bu yüzden kocasının onu aldatmasına izin veriyodu :S

tabi ana konumuz bu deil de, demeye çalıştığım erkeklerin boyuyla vücut orantıları doğru orantılı normal olarak. e kadının da öle. romandaki abartı da olabilir tabi vajina yolunun ortalama boyunu ben de bilmiyorum. çok uzun boylu biriyle çok kısa biri bu yüzden zorluk çekebilir belki diye sormuş olmalı arkadaş :S yani sanırım :)

bnmde bi tanıdığım var kızın boyu 1,50 cılız bişi erkeğinde 2 metre civarı var bunlar nişanlandı biz bunlara resim çektik stüdyoda pozlar pek iyi olmadı epeypi farkvar kötü oluyo bukadar fark mesela ........

gelinin altına yüksek bişi koyuyolar fark olursa bizim tanıdık öle yaptırmıştı süper oldu fotoları hihoyyyt
benim sevgilim 1,70boyunda 55 kilo ben 1,55 55 kilo :jeyyar:

napcan canım boyunu kilosunu :delphin:
herhalde öle bişi olduğunda en son aklına gelen o olur herhalldelikafadulden

sırnaşık şey
kimse mario puzonun baba romanını okumamış mı burda :) ben bekarım ben bile biliyorum ayıptır sölemesi. romanda filmde geçemeyen bi ayrıntıyı özellikle işler: sonny'nin organı karısına çok uzun geliyordu ve kadın her ilişkisinden acı içinde çıkıyordu bu yüzden ilişkiden nefret ediyordu. bu yüzden kocasının onu aldatmasına izin veriyodu :S

tabi ana konumuz bu deil de, demeye çalıştığım erkeklerin boyuyla vücut orantıları doğru orantılı normal olarak. e kadının da öle. romandaki abartı da olabilir tabi vajina yolunun ortalama boyunu ben de bilmiyorum. çok uzun boylu biriyle çok kısa biri bu yüzden zorluk çekebilir belki diye sormuş olmalı arkadaş :S yani sanırım :)

canım insanın boyu ile cinsel organı orantılı olsaydı cücelere yazık deilmi demedelikafadulden .ya boyla oranın ilgisi yok demeye calısıom uzun boylu olupta minicik,kısa boylu olupta böleee uzunda olabilirr yani aynı sey bayan içinde gecerli :lepi:

ben 168 boy 60 kilo
nişanlımsa 185 boy 90 kilo
ezilicem valla :lepi:
dahada 5 kilo vermeye çalışıyorum
azim ettim 38 beden olcam

Back
X