Kucuk mu bilmiyorum ama adim atmaya calistim.anladi veya anlamadi.hic bir sey yapmasam bile onu arastirdim ve arkadasim (bayan)yanlis anlasilmasin diye ismimin bas harfini verdim arkadasina. Etrafinda ben de varim ama o beni degil onu gordu.olabilir de insan kendini kotu hissediyor.Sizden hoşlansa size yürür .. Siz çok hoşlandıysanız siz birkaç küçük adım atabilirsiniz
Neden bukadar yılan hikayesi olmuş hiç anlamadım.
Hoşlandıysanız gidip söylesenizya daha yakından tanımak istediğinizi.
Baş harf söylemeler, araştırmalar, tahminde bulunmaya çalışmalar
Yapamam.yapmam.sonucta bir bayan olarak gururumu incitir.benim ogtenmek istedogim hoslandigi kisi var mi varsa kim, o ben miyim...
şu cümleye bitiyorum ya' 'Bey!'Hoslandigim bir bey
Bence bu adamdan uzak durun. Bana çok aranıyor gibi bir izlenim uyandırdı. Yani hayatında biri olsun diye uğraşıyor gibi geldiHani size bir konu acmiştim ya "Acaba Ben miyim?" Diye ,okuyanlar bilirler .
Hoslandigim bir bey vardi.Hayatimla ilgili yeni kararlar aldigim bir donemde karsima çıkmıştı ve hoslanmistim ondan.Yillardan beri yaşamadığım bir duygu olduğu icin de pesinden gitmeye çalışmıştım bu duygunun.
Haftada bir kere sadece kurslarda goruyoruz birbirimizi.Ayni okulda ogretmeniz ama farkli binalar olduğu icin her gun görüşemiyoruz. Sadece cumaertesi gunleri vermis oldugumuz kursta gorusuyoruz.iki üc kere sinifima girip bir seyleri bahane edip sormasi,surekli masada karsilikli denk gelmemiz, göz temaslari,sohbetler filan derken benden hoslanip hoslanmadigini dusunmustum.sonra yakın arkadasimla onun arkadasinin, eski yakin arkadas oldugunu öğrenmistim ve arastirmistim.
O da arkadasina hoslandigi bir bayanin oldugunu soylemisti.Ona acilmadigi icin kesinlesmedigini soylemisti ama kim oldugunu soylememisti..
Neyse acaba ben miyim diye dusunurke n ;o hafta cumartesi onun bana daha baska bir sekilde yakin oldugunu hissettim.mesela oturdugu yerden kalkip benim karsima oturdu .Yine benimle sohbet etti filan.Daha bi guzel giyinmisti.
Ama ortada gene bir sey yok.
Sonra arkadasimin arkadasi "ne oldu sizin is "diye mesaj atmis.o da "herhangi bir gelisme yok "deyince" bizimki bir kızla konusmaya baslamis ama acilmamis ,o kiz arkadasin degil mi "demis.
Neyse ben bunu duydum ve baslarda uzuldum.aradan zaman gecti .Onun binasindaki bayan arkadasla evde sohbet ederken konu bu şahsa geldi.Ben de onu baslarda begendigimi soylemistim.Hatta nasil biri oldugunu sordum. O da gelir gelmez bir arkadasa teklif ettigini ama o arkadasin bunu istemedigini filan soyledi.Hatta bazi sorunlar olmus bununla ilgili .Ben de "hayatinda biri varmis "dediğimde, oyle bir sey olmadigini soyledi arkadasim.
Simdi bizim arastirdigimiz arkadasa benim ismimin bas harfini soylemistik, daha dogrusu soylemek zorunda kalmistik.Su an bu kisi okulda benim ismimin bas harfiyle ayni olan baska bir kisi ile samimi olmaya baslamis.Arkadasim ise kesin karistirdi ve bu harf olayina takildi diyor.
Ben de diyorum ki benden etkilenseydi ilk bana gelirdi veya etkilendi ,gostwrdi ben anlamadim.Ya da beni begenmedi ,harf olayi yok gercekten o kisiden etkilendi.
Neyse guzel hayal ettigim bir durum bu sekilde oldu.Guzel hayal ettigim kisi yeni gelmis olmasina ragmen ikinci kisiye yazmaya hazirlaniyor ki ben gayet efendi,adimini saglam atan bir bey olarak düşünüyordum. Belki de oyle hala ama adimini baska birine atiyor.
Ya ben bu isin icindrn nasil cikayim?ne dusunecegimi bilemedim?Hayir o yanlis kisi, seni sorduran bendim diyemem.Boyle kalakaldim.Bir tarafim da onda hala..nasil davranmalıyim?
Konusmak isterdim ama degecegine emin degilim artik su gorduklerim ve duyduklarimdan sonra.Konuşun. Yoksa bi yanlış anlaşılma yüzünden sevdiğinizden olabilirsiniz. Madem öncesinde karşılıklı bir şeyler olmuşsa sizi es geçeceğini sanmam. Umarım herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?