Çık isin içinden cikabilirsen

Yani duzgun bir erkek sirf biri ondan hoşlandı diye ona ilgi duymaz ki anlattiginizdan oyle anladim sizinle ayni bas harfli kizin ilgisi olduğunu sanip ona yonelmis. Yani olgun bir insan boyle yapar mi, belki de o kisiden gercekten hoslaniyor. Siz cok da onemsemeyin bosverin daha baslamis bisey yok ki zaten hoslansa soylerdi, biyerlere davet ederdi. Hayirlisi olsun.

Yani .belki de haklısınız. Cok kurcalamamak lazim.

Hadi bi kahve icelim demek bu kadar zor mu cidden? On dakika kantinde içilen bi kahvede anlaşılmayacak adam yoktur keh keh keh
O kadar özgüvenli olamadim malesef.O kisi de diyebilirdi ama demedi.Ben birinden hoslandigimda malesef utangac ve uzak duuryorum.Oyle bir yapim var malesef.
Ama bi yolunu bulup konusmaya denerdim .zamanında nisan bozmus bir insan olarak bazi seyleri akisina birakmak gwrek diye dusundum.sonucta kalabalik ortam ve bol dedikodulu.Ne bileyim.

Ben de anlamakta zorlandim yazdiginizi. Koca koca ogretmenlerin bu kadar basit bir iletisimsizlik yasamasi bana garip geldi. O bunu dedi su bunu dedi, adimin bas harfini soyledi falan. Ne gerek var yahu. Gelip konusamiyor mu koca adam?

Ben de anlamakta zorlandim yazdiginizi. Koca koca ogretmenlerin bu kadar basit bir iletisimsizlik yasamasi bana garip geldi. O bunu dedi su bunu dedi, adimin bas harfini soyledi falan. Ne gerek var yahu. Gelip konusamiyor mu koca adam?
Bu elestiriyi sahsima yapabilirsiniz ama meslegime yapmanizi kabul edilir sey degil.ben durumun sacma oldugunun farkindayim fakat hoslanti,heyecan ,ask vb. duygular insana boyle seyler yaptirabiliyor.

Ah hocam ah ben de böyleydim bekarken. Ben yeterince belli ettim, isteyen adam gelsin konuşsun açık açık kafasındaydım. Meğer devir değişmiş de haberim yokmuş:) bu kafa yüzünden çok adayları kaçırdım. erkekler artık cesaret verenler arasından en çok cesaret vereni seçiyor. Yani yok öyle x’i beğendim deyip yola düşmeler... bu arada okullarda öyle herkese yazan erkekler çok var, bunu anlatmış bazı yorumlar yukarıda. Onlara da katılmamak elde değil. Yalnız aynı şekilde davranan bayanları da gördü gözler. Sadede gelecek olursam bu yaşanan olay genç adamla aynı kafada olmadığınızı göstermiş bana kalırsa. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Benim aradigim ozel birisi.Mesela ne istedigini bilecek ve o kisi icin ugrasacak.boyle herkese yazanlar bana itici geliyor.Yasadiklarim,gecirdigim zorluklar ve kayiplardan oturu kisilik olarak cok degistim.Eski ben olsaydim daha farkli olurdu ama cok da ugrasmanin bi anlami olmadigini ogrendim.malesef hayat lay lay lom degil.beni bu kadar basit dusunen bir insan zaten kaldiramaz zaten ki zaten daha once attigim nisan da bunun gostergesiydi.Bir de biz kizlar daha ciddi dusunuyoruz .

Samanlıkta iğne aramaktan farksız açıkçası. İnşallah bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…