Çık isin içinden cikabilirsen

Öğretmen değilde öğrenci olsanız garipsemezdim bu konuyu. Yok baş harf soylenmiş yok bakismissiniz falan ergen işleri bunlar. Hatta artk onlar bile pat diye açılıyor artk brbrne:)

Konusmak isterdim ama degecegine emin degilim artik su gorduklerim ve duyduklarimdan sonra.
Canım neden değmeyecek biri yüzünden buralara savruldun burda konu açtın pek anlamadım ama belliki akıl almaya çalışıyorsun inşaallah istediğin şekilde akıl veren çıkar ne diyeyim.

calisan karisi olsun isteyen erkek hareketleri
ondan yuz bulamasa yarin baska biri gelse ona da yazar

tatli su kurnazlari bunlar. ne hoşlanıyo gibi ne hoslanmiyo gibi duruyolar. kimseyle arasini bozmadan kendine "es" ariyolar calisanindan tabiki..

sizde de hata var neden o kadar geride durdunuz ki

Geride mi durdum bilmiyorum.Yakin olmaya calistim ama becerememis olabilirim.

Canım neden değmeyecek biri yüzünden buralara savruldun burda konu açtın pek anlamadım ama belliki akıl almaya çalışıyorsun inşaallah istediğin şekilde akıl veren çıkar ne diyeyim.
Icimi dokmek icin.ilk izlenimim dogru olsaydi konusurdum ama

Geride mi durdum bilmiyorum.Yakin olmaya calistim ama becerememis olabilirim.

ben olsam beklemem, gerekirse hersekilde belli eder olmicaksa yoluma bakarim.

bana göre belli edememissiniz. flortlesme gibi yapmissiniz ama adam adim attikca adim atmissiniz. o da dedi heralde ben adim attikca atiyo hisleri olsa o da bi adim atardi diye.

siz adami baskalarindan tanimaya calisirken baya geride durunca o da başkasına yonelmis ki ben olsam ben de oyle yapardim.

Ama gelmek isteyen her sekilde gelmez miydi?

Ama gelmek isteyen her sekilde gelmez miydi?

iyi de o gelmek isteyenle ayni yerde calisiyosnuz, her turlu gelse dedikodu da olabilirdi. siz de aman olursa tam olsun olmazsa da dedikodu olmasin diye agirdan almamis miydiniz

adami yerinde olsam ben de iki yoklar bekledigim karşılığı bulamazsam ugrasmazdjm

Belki dr haklisiniz.

Adam bana "kadrolu bir öğretmen kız" bulma derdinde gibi geldi.Nerden mi biliyorum , ben de öğretmenim , böyle tiplerle doludur okullar.Özellikle genç öğretmenlerin olduğu yerde arka arkaya başka başka bekar kadın öğretmenlere teklif eder bu tip erkek öğretmenler.Baksanıza sizden önce biri sonra siz şimdi de başka birisi.Hangisini tutturursam diye düşünüyor olmalı.

o değil de adam okulun Karius'u gibi.gelir gelmez ondan ona iş çıkana kadar yazıyor mu napıyor?

aynen katılıyorum

Benim gözümde efendi,biraz utangaç,masum ,kolay herkese yazmayan bir insanmis gibi gelmist.oyle gozlemlemistim.Toplulukta sakince oturan, on plana cikmaya calismayan bir insandi.Ilk olarak bir arkadasa yazdigini ogrendigimde normal karailadim.Begenmistir,surekli gordugu icin de etkilenmistir ama olmamistir.Olabilir dedim.sonra beni gordu, begendi .oyle kolay yazamaz tabi ,dusunmesi lazim dedim.sanirim yanıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…