Siz yazinca o soruları kendime sordum.hayir hicbirini yapmiyor.
Beni kaale almamasi dikkate almamasi yani aramizda negatif bir iliski var yani ornek vermek gerekirse ablamin evde oldugu zaman onu kahvaltiya cagirip benim evde oldugun zaman hic cagirmamasi yada bunun gibi ufak tefek seyler.onemsenmemek bende garez yapiyor ister istemez surat yapiyorum.mesela gecen hafta fal bakiyorum hamileymis megerse falda biliyorum.sonra bunu ben en son duyuyorum ilk ablama diyor.ya bilmiyorum demek istediklerimi yazarak anlatabiliyormuyum.
Ben sadece neden ailem beni savunmuyor yada benim yanimda olmuyor ezilen neden ben oluyorum.
Bu kadar lanet birimiyim diye soruyorum kendime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gelininizin yaptığı çok belirgin antipatik bir örnek vermediğinden yola çıkarak biraz yorum yapacağı.
kendin de demişsin ufak tefek meseleler.
muhtemelen hayata karşı kırgınlığın ve umutsuzluğun çevrene karşı hırçın havranmana sebep oluyor.
sana yeterince anlayış ve özen göstermediklerini düşünüyorsun.
eğer bu tür bir beklentideysen acilen beklentilerini en aza indirmelisin daha fazla üzülmemek için.
yanlış anlama ama 36 yaş artık bazı duyguların oturması gereken bir yaştır.
kaldı ki 10 yaşında bir evladın varmış.
anne-baba ile yaşamak çok zordur eminim ama bunda evladının suçı yok.
eğer şu an kendine ayrı bir hayat kurup sürdürebilecek pozisyonda değilsen,ailenle ilişkilerini iyi tutmalısın en öncelikle çocuğun ve soonrasında
kendi huzurun için.
iyi tutmalısın derken oturup kendi özeleştirini de yapabilmeli,gereksiz alınganlık ve hırçınlıkların var ise törpülemeye çalışmalısın.
eğer sana karşı gerçekten ciddi kusurları var ise de oturup sakince konuşmalısın.
Pozitif yazin icin tskler.aslinda sorun gelin yuzunden aileye sirt cevirmek degil zaten ailem benim yaninda degil gelinin yaninda.
Hayata karsi cok buyuk olumsuzlugum var.
Mutlu degilim hersey ters gidiyor..
YUCE RABBIM darda kalanlara yardim etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bişey soracağım hoşgeldin demediniz mi gerçekten
çok mu büyük kavgalısınız eve gelene hg denmez mi
şahsen bnim görümcem bana demese bozulurum.. anneniz de bundan gerildi muhtemelen
siz biraz gelininizi kıskanıyor olabilir misiniz ister istemez hani tuzu kuru falan demişsiniz yaa..
gelininizle ilgili bir takıntı oluşmış gibi.eğer hoşgeldin dememişsen ayıp etmişsin.
çünkü görünen o ki sana karşı belirgin bir hatası yok.
yıldızınız barışmamıştır,kafa yapılarınız uymuyordur biraz mesafeli durursunuz.
ama merhabayı kesmek doğru değil.
ayrıca annen gelinini ve kızını ayrı tutuyordur eminim.sanki senin hatalarının farkında olduğu için seni uyarıyor gibi geldi.
ailen seni yanlarında istemiyor gibi bir durum var mı.?ben tam okuyamadım.
eğer öyleyse iş değişir ama sana ve evladına bişey dedikleri yok ise ,durduk yerde huzursuzluk çıkarma.gün gelir hayatın farklı bir seyre girer,belli mi olur belki güzel bir evlilik daha yaparsın.