Psikolojim neden bozuk olsun.
Goz onunde olmak gibi bir egomda yok .ben sadece ailemin beni biraz olsun anliyabilmeleri sanki annemin kizi ben degilimde o.
Ben hep haksizim ben hep kotuyum.yani o bana bisi desede sen sus.,ama ben bisi soylesem kiyamet kopar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm ailenizde de var sıkıntı sadece sizde olduğunu da sanmıyorum zaten ama. yorumları okuyunca ablanızla iyiymiş arası mesela. hani desem ke görümce sevmiyor o zaman diğer kardeşlerle de sıkıntısı olması gerekir sanki. ama bişey söyliyim kırılmayın ya da kızmayın. ben de ben eve geldiğimde bir hg i esirgeyen insanı evime kahvaltıya falan çağıramazdım. neden mi? e o şansı bana vermezdi ki. ben kahvaltıya çağırmaya korkardım ya beni terslerse bana kötü söylerse falan diye. belki bebeğini bile siz üzülürsünüz diye söyleyemedi. belki buhran halinde kafanızdan geçenleri aktarırken kırıcı oluyorsunuz bilemem. siz de bilemezsiniz çünkü bazen düşündüklerimizle yaptıklarımız uyuşmuyor gerçekten. aklımızdan geçeni biz iyi düşünüp söylüyoruz ama karşımızdakine bizim anladığımız şekilde aksettiremiyoruz. belki sizdeki de bu sorundur. bence anlaşılmayı beklemeyin. siz yapıcı olun. hazırlayın kahvaltıyı gel beraber yapalım deyin. ailenizle de aranızı bozmayın bence insanın ailesinden yakın kimi var ki hayatta. bu arada bence bir aileye gelin girdiyse onun da artık evlatlar gibi muamele görmesi gerekir. yani siz de o da aileniz için aynı olmalısınız.