• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkar yol....

Ah arkadaşım, çok içerlemişsin belli...
Ama ölüm filan da ne demek... Deme öylee, sana muhtaç, bakman büyütmen gereken bir evladın var...
Böyle düşünürsek yaşayamayız, bizi hayata bağlayan faktörler var, her zaman da olacak...
Nefes alıyorsak, umut var demektir...
Eminim ki annen de dul bir bayansın diye bunları yaşatmıyor sana...
Sadece kızısın diye nazı sana geçiyor olmalı... Ablanın da aynı şekilde...
Ama üzülme, evladın için güçlü durmaya çalış...

Ben okuduklarımdan aslında sorunun gerçekten sizden kaynaklandığını hissettim. Yani sonuç olarak ablanla iyi, annenle iyi ama seninle kötü. Neden olabilir bu hiç düşündün mü? Bence sorun senin boşandığın için boşluğa düşmen ve annenden destek görememen. Burada yengene tavır almanı gerektirecek hiç bir şey yok.
Uzun zamandır aynı iş yerinde çalışıyorum demişsin. 1+1 ucuz bir eve çıkıp oğlunu tam gün bir okula yazdırabilirsin. Okul çıkışıda servisle senin iş yerine gelebilir belki patronuna durumunu anlatsan. İş yerin nasıl bir yer bilmiyorum ama benim babamın iş yerinde bunu yapan insanlar vardı. Çocuklarını bırakacak yer yok ama çalışmalarıda lazım. Çocuklar okula gidiyor çıkışta yanlarına geliyordu. Ya da birikmiş olan paranla 1 senelik kiranı verebilirsin mesela o zamana kadar kendini toparlamaya çalışırsın.

Allah kolaylık versin umarım sorunu bir an önce çözebilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm Allah yardimcin olsun tabi benim de...
Sizin kirami peki yasam sartinuz nasil ist damisiniz bana biraz anlatabilirmisiniz.
Ayrica sizi tebrik ediyorum cok guclu bir bayan olmalisiniz.bende biraz destek gorebilsem:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kiradayım canım.
tek şansım istanbulda değilim.belki bi nebze olsun kolaylıktır istanbulda olmamam.
kiramıda faturalarımıda kendim karşılıyorum.
bazen kendi babam kızıma destek oluyo sağolsun.bununda çok faydası oluyor.
iki kişilik bi hayat yaşamaya alıştık artık kızımla.
sana moral vermek için söylemiyorum bunu.ama biz istedikten sonra herşeyi başarabilir.
belki kendine ek işler üretebilirsin.el becerisine falan yatkınsan.
allah seninde yardımcın olsun arkadaşım...

Nasrettin hoca misali iste essekten dusenin derdini essrkten dusen anlar...
Allah kendinden gayri kimseye muhtac etmesin kimseyi ..

Cnm beni cok guzel anlamisin.
Benim derdimde aynen yazdigin gibi.
Babam rahmetli oldu sadece annem ve ablam var iste onlarda cok ustume geliyor.
Babam olsa boyle olmazdi belki.
Para para ben bunu arabam varken ogrendim adam yerine konuluyordum gezdir cankız oraya gotur cankız araba gitti bende bittim

Sorun sende olsun ya da olmasın fark etmez, bunu hiç dert etme kimseye tahammül etmek zorunda değilsin
Kirası uygun bir yerden, küçük bir ev tutabilirsin
Nafaka konusunu hiç es geçme, ödemiyorsa aç davanı faizleriyle al sen çocuğu tek başına yapmadın, nafakanın cezaları çok ağır
Eşyan var mı bilmiyorum
1.200 lira geçinmek için zor bir para ama imkansız değil
Şunu hiç unutma ; insanın sahibi Allah'tır, rızkını kestiği zaman canını alıyor zaten
Çalışma şartlarını bilemiyorum ama hafta sonu çalışmıyorsan C.tesileri ek bir iş yapabilirsin
Düzenini oturtana kadar ailende belki biraz yardımcı olur
Durumunu çok iyi anlıyorum, benim ablamda boşanıp eve döndü kızıyla birlikte
Olmadı, her şey gözüne battı, kalbi kırıldı, haklı olduğu yerlerde vardı, haksız olduğu yerlerde
Evden ayrılma kararı aldı, ben de onunla birlikte çıktım, 9 yıl birlikte yaşadık
İnsan o durumlarda çok hassas oluyor, hele de evladı olunca
Korkma sen niyetine gir, Rabbim bir şekilde yardım ediyor

bende kiradayım canım.
tek şansım istanbulda değilim.belki bi nebze olsun kolaylıktır istanbulda olmamam.
kiramıda faturalarımıda kendim karşılıyorum.
bazen kendi babam kızıma destek oluyo sağolsun.bununda çok faydası oluyor.
iki kişilik bi hayat yaşamaya alıştık artık kızımla.
sana moral vermek için söylemiyorum bunu.ama biz istedikten sonra herşeyi başarabilir.
belki kendine ek işler üretebilirsin.el becerisine falan yatkınsan.
allah seninde yardımcın olsun arkadaşım...

Ist yasamaman kira acisindan faydali olmustur.
Seni gonulden tebrik ediyorum darisi basima diyeyim

Back
X