Cikarci gorumce

Geccem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2018
3
1
1
Merhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli öyle kıskanç öyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi çocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama günlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende böyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi söyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını küçücük odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaçlarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana öderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
altınlarımı satarak kapattık şimdi onun keyfi harcamak istemesine deliriyorum üstelik nakit parası var kenarda 15 bin kadar onu harcayamam diyor simdi ben ne yapayım bu arada bende görüp beğendiği koltuk 4000 tl ama nedense 11 000 lik istiyormuş onu beğenmiş

Eşinin aklı varsa almaz.. Yoksa eğer sen tavrını koy artık bir sorumluluğum uz daha var de. Öyle masraf çıkıyor ki.. bezinden kremine kap kacağından arabasına. Aklını başına toplasın.. hatta kabaca bir hesap bile çıkar kocana göster

O koltuk takımını alsanız da o paranın size tastamam ödeneceğini hiç sanmıyorum. Para konusunda çok akraba kazığı yemiş birisi olarak söylüyorum ki asla vermeyin kartınızı çok pişman olursunuz. Borç üstünüze kalırsa ne yapacaksınız , en kötü ihtimali düşünüp öyle hareket edin.

Gorumcede bir sorun gormuyorum ben. Gorumceden nezaket beklerseniz uzulen siz olursunuz. Sizi saymasi ve dusunmesi gereken insan esiniz. Eve giren para, kredi kartlari, vs sadece onun degil ikinizin. Borca girerse borc da ikinizin. Hem size acil para lazim olursa limiti dolmus kartla ne yapacak? Kafasina gore, size danismadan is yapamaz o yuzden.

Eşiniz olur mu dedi konusahibi?

Merhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli öyle kıskanç öyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi çocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama günlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende böyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi söyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını küçücük odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaçlarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana öderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
altınlarımı satarak kapattık şimdi onun keyfi harcamak istemesine deliriyorum üstelik nakit parası var kenarda 15 bin kadar onu harcayamam diyor simdi ben ne yapayım bu arada bende görüp beğendiği koltuk 4000 tl ama nedense 11 000 lik istiyormuş onu beğenmiş
Yapacak şey belli mı değil? Vermiceksiniz. Ne yaparsa yapsın. Koltuklarını satmadan önce size mı güvenmiş. Eşiniz hayır benim ailem var desin! Madem alacak parası yoktu, niye satmış. Şimdi verirseniz bu hali hep devam eder. Sürekli biseyler ister. Bumu sormanız bile saçma bence. O kadar sıkışıkken yardim etmicenize göre..
Arama konusuna gelince de sıkıntı etmeyin. Belli ki bencil, menfaatçi birisi. Ondan bisey beklemeyin.
Siz yine hamilesiniz de aramamış. Ben 2.5 ay önce doğum yaptım, gorumcem iyi olduğumuz ve doğumdan bir ay önce 2 hafta bizde kaldığı halde arayıpta hala hayırlı olsun demedi. Boşverin.

Görümcenin kocası nerde?Ne alaka ya abim evli değil telefonum bozuldu bana aldı parasını almayacaktı taksit taksit ödeyeceğim ona 6-7 aya bu insanlar nasıl vicdan taşıyor yaaa...

Onu harcayamam ne demek ya otur o zaman parkelerin üzerinde hadsiz

Bebek İhtiyaçlarınızı liste yapıp fiyatlarıyla birlikte verin eşinize. Ne zaman almaya başlıyoruz deyin. Beşiği, arabası, ıvırı zıvırı bayağı tutar zaten. Israrla kullandırıcam kredi kartımı derse, bir ay bile ödeyemez, gecikirse planın nedir diye sorun. Borcunu takılarımla kapattım diyorsunuz, ben kredi kartını alır vermezdim böyle bir durumda ama neyse gaza getirmeyeyim sizi. Bebeğin ihtiyaçlarını yavaş yavaş almaya başlayacağım, kart bende kalsın diyebilirsiniz bence.

Esin de hayir demiyor o zaman?

Hemen git bebeğinin bebek arabası, beşiği, salıncağı, mama sandalyesi, puseti vs...aklına ne gelirse al, taksit yaptır

Son düzenleme:
kartı alıp en az 6 binlik bebek ihtiyaçlarını al hemencik. kart doldu yapacak bir şey yok kendi paranla al diye kapat konuyu

Kendi kocası neredeymiş?
Gitsin bir kredi kartı çıkartsın kendisine. Bankalar artık önüne gelene dayıyor zaten. Evleri de varmış daha ne.

Bı oturma esnasında saf saf konuyu aç... eniştene duyur

Onbeş bin az para değil. Aydan aya ödeyecek olsa bile onun stresini çekmek zorunda değilsiniz. Kendisine kredi kartı çıkartsın, olmuyorsa da bütçesine göre birşey alsın.

Eşiniz kabul ettiyse sorun görümcenizde değil eşinizde. Herkes herşeyi ister çünkü, akıl süzgecinden geçirecek olan kişi eşiniz.

Back
X